Tak ake, mam pracu, mam byt, mam auto, som vcelku dobre vyzerajuci muz ale tuzim po normalnej, nenamyslenej, nie dnesnou dobou vymletej a zblbnutej partnerke, so zmyslom pre humor, dobrou povahou ktora ma bude milovat nie preto co mam ale preto lebo som.
Mam sancu si nejaku taku najst?
Podarilo sa to niekomu v mojom veku?
Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?
Záleží od toho koľko v tej práci zarobíš, aké auto máš a aký veľký byt máš. Podľa toho čo si napísal, môžeš pracovať za minimálku, jazdiť na starej Felcke a bývať v garsónke alebo to môže byť aj naopak. Nezadané a bezdetné ženy po tridsiatke sú väčšinou zúfalky a nalepia sa na kde koho, takže šancu máš určite aj ty. Aká žena je "normálna" a čo je "dobrá povaha" je príliš relatívne, navyše ženy sa dokážu veľmi dobre pretvarovať a to aj niekoľko rokov kým neukážu svoju pravú povahu, takže väčšina mužov aj tak vždy kúpi iba mačku vo vreci...
Aj normalna, nenamyslena, dnesnou dobou nevymleta a nezblbnuta, so zmyslom pre humor, dobrou povahou, ktora muza miluje preto kto je a nie preto, co ma je niekomu malo a ani si to nevsimne.
Neviem, ci nemas prilis vysoke naroky na partnerku. Uz ten prvy sa mi zda, ako nesplnitelny. Inak sance mas rovnake ako 20, aj 30, rocny. Nie je to ani tak o veku, ako o narokoch.
preco by si nemal?
ak nemas doriesenu minulost ci vztah s klucovou zenou tvojho zivota (okrem matky), tak tazko
Ak mas velke a dobre srdce , velky a hruby penis , velky obnos na ucte tak urcite mas sancu
Vies ako sa hovori ŽE KEĎ SU PENIAZE AJ LASKA PRIDE