Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?

Príspevok v téme: Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?
uzneverim

Tak ake, mam pracu, mam byt, mam auto, som vcelku dobre vyzerajuci muz ale tuzim po normalnej, nenamyslenej, nie dnesnou dobou vymletej a zblbnutej partnerke, so zmyslom pre humor, dobrou povahou ktora ma bude milovat nie preto co mam ale preto lebo som.
Mam sancu si nejaku taku najst?
Podarilo sa to niekomu v mojom veku?

Tuniakcitreska

Zeny nekaslu na svojich rodicov, len u zien je to tak, ze sa v istom momente musia odputat od rodicov a zaujat miesto pri svojom muzovi. Namiesto toho, aby bol rad, ze sa zena kvoli nemu obetovala, opustila rodinu, aby mohla byt s nim, co urcite nie je lahke, napise, ze kaslu na svojich rodicov.

adus555

ppccc vacsiu blbost som necitala ze zeny kaslu na rodicov a svoje decka... to vy muzi pre mladu milenku stratite hlavu neplatite na deti ani sa o nich nezaujimate.....

Chihuahua

Ahoj,
ja som vyse roka s priatelom, mam 34 on 44 a klape nam to zatial vyborne..praveze mi ten jeho vek vyhovuje ale je to aj koli jeho povahe..takze urcite to nie je problem, aj si v pohode clovek, partnerku si mozes najst v kazdom veku :-)

GabikaGa

Je normalne, ze v styridsiatke by si uz mal mat nieco dosiahnute. Podstatne su aj dalsie veci.
Da sa s tebou vydrzat? Alebo si neznesitelny? Naladovy? Psychicky nevyrovnany, meniaci nalady, ze kazda partnerka od teba ujde, lebo sa to s tebou neda vydrzat? Mamicka nezasahuje do vztahu, neovlada ta? Ako sa spravas k zene? Si cistotny, poriadkumilovny, v domacnosti nieco urobis, upraces? Vo vztahu si verny? Zdravy fyzicky, psychicky, intimne a hodnotovo?
Niektori muzi ani netusia, ze sa s nimi vobec neda vydrzat, ze zena s nimi vobec neplanuje byvat, ani zit, lebo by ju z neho kleplo. Niektori muzi si myslia aki su uzasni a opak je pravdou. Aj ty. Zahlasil si, ze mas byt a to len garsonka. Hlavne styridsiatnici slobodni su uz neznesitelni, uhundrani, frustrovani, ak to ma plne gule, tak amentma. Uprimne v styridsiatke uz aj ten sexualny vykon u muza klesa a nie je to ktovieco. Tak si nenahovaraj, ze si nejaka vyhra a ako styridsiatnik budes enormne ziadany a nemaj vysoke poziadavky, potom sa s tebou uz nejaka bude trapit.

vyrazticka

mas byt mas auto, dobre vyzeras...a?...nechces vymletu ale nic si o sebe nenapisal len to co mas....mozno si len straaasne nudny a je to jedine co mas tak ti ostava len vymleta sorry

Stastnesama

Fuha...no ja mám 18 rokov a som zmierena stym že budem navždy sama...tak neviem si predstaviť snivat o partnerke v 40tke
...a len tak hypoteticky...ak by sa ti aj podarilo niekoho najst...mysliš že je terno mať dieťa v 40-45? Nepišem to v zlom len sa pytam...na tvojom mieste by som cestovala,pomahala a podobne...ak maš nato prostriedky....a mysli nato že keď maš dost penazi ľahko sa na teba môže nalepiť nejaka zlatokopka....

pppccc

Urcite takych poznam. Len si davaj pozor a pokial si nie si isty , tak sa nezen. Dnesne mnohe zeny kaslu na rodicov, ktori ich vychovali, na muza, na domacnost a na deti. Tak jej nedavaj istoru, aby kaslala aj na teba.

otazkabyvania

Inak nic v zlom ale nechapem preco si muz co si planuje rodinu kupi garsonku alebo jednoizbovy byt. To uz radsej ozaj nech pocka kym si s partnerkou kupia aspon dvojizbak alebo domcek. Dnes su tie ceny bytov take vyrovnane ze sa fakt oplati kupit si uz rovno ten dvojizbak.