Tak ake, mam pracu, mam byt, mam auto, som vcelku dobre vyzerajuci muz ale tuzim po normalnej, nenamyslenej, nie dnesnou dobou vymletej a zblbnutej partnerke, so zmyslom pre humor, dobrou povahou ktora ma bude milovat nie preto co mam ale preto lebo som.
Mam sancu si nejaku taku najst?
Podarilo sa to niekomu v mojom veku?
Ako 40rocny slobodny mam ake sance si najst partnerku?
Zeny nekaslu na svojich rodicov, len u zien je to tak, ze sa v istom momente musia odputat od rodicov a zaujat miesto pri svojom muzovi. Namiesto toho, aby bol rad, ze sa zena kvoli nemu obetovala, opustila rodinu, aby mohla byt s nim, co urcite nie je lahke, napise, ze kaslu na svojich rodicov.
ppccc vacsiu blbost som necitala ze zeny kaslu na rodicov a svoje decka... to vy muzi pre mladu milenku stratite hlavu neplatite na deti ani sa o nich nezaujimate.....
Ahoj,
ja som vyse roka s priatelom, mam 34 on 44 a klape nam to zatial vyborne..praveze mi ten jeho vek vyhovuje ale je to aj koli jeho povahe..takze urcite to nie je problem, aj si v pohode clovek, partnerku si mozes najst v kazdom veku :-)
sanca je :) aj v 70tke sa to moze stat, len na to netlac a nezatvaraj sa doma, treba chodit medzi ludi
Je normalne, ze v styridsiatke by si uz mal mat nieco dosiahnute. Podstatne su aj dalsie veci.
Da sa s tebou vydrzat? Alebo si neznesitelny? Naladovy? Psychicky nevyrovnany, meniaci nalady, ze kazda partnerka od teba ujde, lebo sa to s tebou neda vydrzat? Mamicka nezasahuje do vztahu, neovlada ta? Ako sa spravas k zene? Si cistotny, poriadkumilovny, v domacnosti nieco urobis, upraces? Vo vztahu si verny? Zdravy fyzicky, psychicky, intimne a hodnotovo?
Niektori muzi ani netusia, ze sa s nimi vobec neda vydrzat, ze zena s nimi vobec neplanuje byvat, ani zit, lebo by ju z neho kleplo. Niektori muzi si myslia aki su uzasni a opak je pravdou. Aj ty. Zahlasil si, ze mas byt a to len garsonka. Hlavne styridsiatnici slobodni su uz neznesitelni, uhundrani, frustrovani, ak to ma plne gule, tak amentma. Uprimne v styridsiatke uz aj ten sexualny vykon u muza klesa a nie je to ktovieco. Tak si nenahovaraj, ze si nejaka vyhra a ako styridsiatnik budes enormne ziadany a nemaj vysoke poziadavky, potom sa s tebou uz nejaka bude trapit.
Vek nevadí,
mas byt mas auto, dobre vyzeras...a?...nechces vymletu ale nic si o sebe nenapisal len to co mas....mozno si len straaasne nudny a je to jedine co mas tak ti ostava len vymleta sorry
Fuha...no ja mám 18 rokov a som zmierena stym že budem navždy sama...tak neviem si predstaviť snivat o partnerke v 40tke
...a len tak hypoteticky...ak by sa ti aj podarilo niekoho najst...mysliš že je terno mať dieťa v 40-45? Nepišem to v zlom len sa pytam...na tvojom mieste by som cestovala,pomahala a podobne...ak maš nato prostriedky....a mysli nato že keď maš dost penazi ľahko sa na teba môže nalepiť nejaka zlatokopka....
Urcite takych poznam. Len si davaj pozor a pokial si nie si isty , tak sa nezen. Dnesne mnohe zeny kaslu na rodicov, ktori ich vychovali, na muza, na domacnost a na deti. Tak jej nedavaj istoru, aby kaslala aj na teba.
Inak nic v zlom ale nechapem preco si muz co si planuje rodinu kupi garsonku alebo jednoizbovy byt. To uz radsej ozaj nech pocka kym si s partnerkou kupia aspon dvojizbak alebo domcek. Dnes su tie ceny bytov take vyrovnane ze sa fakt oplati kupit si uz rovno ten dvojizbak.