Dosť často tu ženy ponižujú a nadávajú na mužov, ktorí bývajú so svojimi matkami... nechápem čo je také zlé na tom že niekto chce byť pri svojej rodine a nechce zbytočne utekať keď to nie potrebné.
Ale zas aj chápem kam tým mieria, že ten muž nie je schopný mať vlastný byt a podobne... ale napadlo vás napríklad že nemusí to byť tak ako si to predstavujete? Že to že niekto býva s mamou neznamená vždy že je totálny neschopák, ktorý sa nevie osamostatniť, nevie si vyprať, navariť a podobne?
Áno, sú aj také prípady maminčiných maznáčikov, ktorí sú naozaj takí, že aj keby mohli tak radšej nie... ale zas sú aj takí, ktorí by aj radi opustili hniezdo, ale nedokážu to, lebo ich na pracovnom trhu nikto nechce dostatočne zaplatiť aby si mohli dovoliť vlastné bývanie... a povedzme si to na rovinu - ktorá matka by chcela svoje vlastné dieťa vidieť zbytočne trpieť? Nemôže byť každý šikovný aby zarábal veľa a mohol si dovoliť mať pekné auto, byt, a neviem čo ešte. Niekto sa proste nenarodí s darom, niekomu proste nejde učenie tak dobre nech sa snaží koľko chce.
A potom je tu skupina, ktorá sa o svoje matky stará a nechce ich odhodiť ako kus nepotrebného tovaru. Čo ak mám chorú mamu o ktorú sa treba starať? To čo ponúka štát je viac menej na smiech... to ju mám vyhodiť na ulicu aby sa nejaká milostivá žena uráčila ma akceptovať ako "schopného" partnera? Sú aj takí, ktorí majú svoj byt ale býva u nich matka lebo sa o ňu starajú (a div sa svet, vedia si navariť, upratať, opraviť, a zarobiť)...
takže všetky ženy ktoré si odsudzujú chlapov za to že sú s maminami (prípadne s otcom) by si mali vstúpiť do svedomia...