Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži a ich matky

Príspevok v téme: Muži a ich matky
zalozenietemy

Dosť často tu ženy ponižujú a nadávajú na mužov, ktorí bývajú so svojimi matkami... nechápem čo je také zlé na tom že niekto chce byť pri svojej rodine a nechce zbytočne utekať keď to nie potrebné.

Ale zas aj chápem kam tým mieria, že ten muž nie je schopný mať vlastný byt a podobne... ale napadlo vás napríklad že nemusí to byť tak ako si to predstavujete? Že to že niekto býva s mamou neznamená vždy že je totálny neschopák, ktorý sa nevie osamostatniť, nevie si vyprať, navariť a podobne?

Áno, sú aj také prípady maminčiných maznáčikov, ktorí sú naozaj takí, že aj keby mohli tak radšej nie... ale zas sú aj takí, ktorí by aj radi opustili hniezdo, ale nedokážu to, lebo ich na pracovnom trhu nikto nechce dostatočne zaplatiť aby si mohli dovoliť vlastné bývanie... a povedzme si to na rovinu - ktorá matka by chcela svoje vlastné dieťa vidieť zbytočne trpieť? Nemôže byť každý šikovný aby zarábal veľa a mohol si dovoliť mať pekné auto, byt, a neviem čo ešte. Niekto sa proste nenarodí s darom, niekomu proste nejde učenie tak dobre nech sa snaží koľko chce.

A potom je tu skupina, ktorá sa o svoje matky stará a nechce ich odhodiť ako kus nepotrebného tovaru. Čo ak mám chorú mamu o ktorú sa treba starať? To čo ponúka štát je viac menej na smiech... to ju mám vyhodiť na ulicu aby sa nejaká milostivá žena uráčila ma akceptovať ako "schopného" partnera? Sú aj takí, ktorí majú svoj byt ale býva u nich matka lebo sa o ňu starajú (a div sa svet, vedia si navariť, upratať, opraviť, a zarobiť)...

takže všetky ženy ktoré si odsudzujú chlapov za to že sú s maminami (prípadne s otcom) by si mali vstúpiť do svedomia...

SofiaElla

lemon kopať do lebene a nazývať sebeckou trubičkou môžeš tak akurát svoju rodinu. My sme spolu husi nepásli. A pokiaľ ti robí problém slušne nesúhlasiť s iného názorom, tak sa radšej ani verejne nevyjadruj. Z mojej strany je to všetko k tvojmu príspevku.

lemon23

sofiaella ja byvam s matkou, je tazko chora, staram sa o nu, este je celkom samostatna, ale varim, upratujem atd. vsetko ja, ona nevladze, teraz by som ju mal odkopnut a poslat do starobinca, alebo ustavu? a nema ani 65.... take sebecke trubicky ako ty by som kopol do lebeni.... nastastie nie vsetky su take, ako ty, ale povedal by som, ze vacsina.... no a k tej teme, muz nema vlastne byvanie? treba sa zobudit do reality, bezne sa zaraba okolo 700 eur, aj chlapi, z toho si asi len magor zoberie hypoteku, ale robia to a potom su 3 miliony exekucii, lebo ludia su tupci a zadlzuju sa, hoci na to nemaju....

samottka

Nevidim dovod zit v samotke svojho bytu, ked clovek nikoho nema a vysloveny samotar zaroven nie je. Mne to pride, ze je to len pre ludi, co maju vztahy alebo miluju samotu.

Gjjitcjj

Čo ja viem, ja tiež žijem u matky. Keby chcem si vlastné bývanie nájdem, aj keby si priateľku nájdem idem do vlastného. Ale keď som sám tak nevidím zmysel v tom žiť sám a sa nudiť. Túto dávam peniaze mame za bývanie a práce máme rozdelené. Ona varí perie a ja práce okolo domu.

a_dr1a

SofiaElla, zas ruku na srdce, tolko kolko muzov byva zije u rodicov je celkom porovnatelne s poctom, kolko zien byva a zije zas u svojich rodicov. Co registrujem zeny, ktore ziju same abo vo "svojom", tak to ziskali bud rozvodom, darovanim od rodicov starych rodicov, alebo cez hypo

SofiaElla

Presne, ako ovečka napísal. Je rozdiel, či muž býva u mamy alebo chorá mama uňho.
V podstate si napísal dlhý príspevok na obranu neschopných chlapov, ale asi si málokoho presvedčil. (ak vôbec niekoho). Ale, samozrejme, kľudne si mysli ďalej, že je normálne bývať u mamičky, môžeš sa s ňou o tom po zvyšok života rozprávať.

flago

Dnesne zeny su strasne lenive a sebecke. Nevedia varit, ani prat, su lenive. nevedia sa postarat o domacnost a od muza chcu aby sa staral o nich a este aj o dom/byt. Preco by mal muz s takou byvat, alebo si ju pustat do domu, alebo bytu?

0v3cka

Podla mna mas pravdu. Su tu dve skupiny. Jedna je taka ze typek byva u mami a druha ze mama byva unho a to je dost velky rozdiel.