Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky typ odstavovaca

celebrita

no teraz inak sa oplatí takéto veci kupovať, skús popozerať nejaké obchody, čo už majú black friday a podarí sa ti nakúpiť ešte aj so zľavou :)

christa366

Tak mamina sa poteší hádam asi každému, keď ju s ním prekvapíš :) Ale kúpila by som potom už asi taký nenáročný na ovládanie. Sama to poznám, keď má niečo tristo tlačítok, že sama neviem, ktorý je na čo.

marianina

Ahojte, potrebovala by som radu ohľadne dobrého odšťavovača. Mamina si momentálne kupuje rôzne šťavy a dáva si niekedy akoby taký detox s nimi. Len teda ide to do peňazí preto uvažujem, že by som jej na Vianoce kúpila takýto stroj, nech si to môže chystať doma a podľa toho na čo bude mať chuť a bude vedieť presne čo si tam dáva. Len neviem na základe čoho vybrať, máte nejaké tipy?

Veronik31

ahoj my sme spokojní s týmto typom odstavovaca - snekový www.eujuicers.sk

snekove odstavovace zachovavaju najviac vitaminov, lebo odstavuju za studena lysovanim. a tieto odstavovace su velmi kvalitne, jeden mame uz cca desat rokov.

Mirkos

Ahoj, u väčšiny produktov to býva tak, že keď zainvestuješ dostaneš lepší výrobok. Nie vždy to tak ale musí platiť ja osobne som za zlatú strednú cestu ako je to v tomto článku www.testado.sk .Prostredný produkt predstavuje najlepší pomer kvality a ceny.

GOING

Dobrý odšťavovač odšťavý z 1kg mrkvy 600-650ml šťavy.
Musí aj dobre separovať šťavu od dužiny aby v šťave nebolo cítiť dužinu/drť.

Aké ovocie najčastejšie odšťavuješ, budeš odšťavovať?
Podľa toho ti poradím.
Mal som už 5 odšťavovčov v krátkej dobe.

barbora6478

podla toho ako casto ho chces vyuzivat, ja mam kuvings a som spokojna, ma siroke hrdlo, netreba krajat na malicke kusky, co usetri kopec casu a dobre sa aj cisti, dobry vyber mas na vitarian .sk skus kuk