Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky typ odstavovaca

stevino_m

Mona1 a aky si si vybrala? lebo to bola asi rychla akcia, ked si si ho hned aj zobrala :) aj ti predavaci nejaky odporucali, alebo si v principe mala predstavu?

Mona1

stevino nieko nema problem aj cez net objednat, ale ja ked som kupovala, tak som si ho sla kupit na predajnu, v Planeu som bola pozriet aku maju ponuku a rovno som tam aj kupila, mne velmi pomoze ist osobne niekam, pretoze ked sa nevies rozhodnut tak aspon tam je niekto kto ti pomoze nasmerovat

celebrita

veď už vlastne je pred Vianocami, veď sa ani nenazdáme a už proste budú sviatky, osobne si myslím, že teraz je už vlastne najvyšší čas na takéto akcie a na takéto nakupovanie, ja osobne si to už dosť idem a chcem mať všetko vopred v kľude nakúpené :)

Zoe27

Nie je zlé podľa mňa si predbežne nájsť nejaký typ aj na nete, len potom ísť radšej aj do predajne overiť, taký ten názor predavača. Nám tak veľakrát pomohli pri výbere hocičoho, keď sme váhali.

stevino_m

Veva36 a to si vies vsetko takto porovnat len cez net? ze to nepotrebujes vidiet ani v predajni? to je super, to vela ludi nevie, ale teda presnejsie sa na to tak nespolieha.

veva36

kazda to mame inak, kazdej nam to inak vyhovuje, ja taketo mensie veci kupujem aj cez internetovy obchod, nemam s tym problem, pretoze si viem aspon z pohodlia domova pozriet, porovnat a nasledne vybrat, co by bolo pre mna najlepsie :D

christa366

Ale to asi nie každý obchod má či hej? Lebo tiež som nezaregistrovala. No a neplánuješ ísť rovno do obchodov a vybrať?

stratenazena

Celebrita to taketo uz zacalo? To som ani nevedela, ze to uz byva takto, myslela som, ze to skor este blizsie k Vianociam bude :O

celebrita

no teraz inak sa oplatí takéto veci kupovať, skús popozerať nejaké obchody, čo už majú black friday a podarí sa ti nakúpiť ešte aj so zľavou :)

christa366

Tak mamina sa poteší hádam asi každému, keď ju s ním prekvapíš :) Ale kúpila by som potom už asi taký nenáročný na ovládanie. Sama to poznám, keď má niečo tristo tlačítok, že sama neviem, ktorý je na čo.