Vegánstvo

jemizvaszle

Na dobrú noc z pohľadu prasiat.

Truth is the police will escort you through the gates of hell.
No one will care about you or treat you with any respect.
You will already feel broken but they will break you even more.
They will hit and prod you to get off the truck. Keep in mind they don't see you as an individual, you are just a product.
They will move you closer to your final destination. You will start smelling death and feeling fear.
Next you will be forced into the gas chambers where you will litterally fight for you life.
You can try to escape but you will be locked in with no way of getting out.
The gas chamber will lower you down you and would by now feel a burning sensation.
The pain will be so unbearable you will scream in pain and thrash around.
You will probably break your hooves when you continue fighting for you life.
At this point you will be burning from the inside out.
Still keep in mind your life doesnt matter. This is why you were born.
Once you a finally unconscious well that's what they say they will end your life for good.
Your body will now be butched so people can feast on your flesh.
They don't have to eat you but come on you understand how important our appetite is.

Experto

Ale no. To uz zase je ten extrem. Veganske jedla su vynikajuce. Varievam teraz podla Avandgarde Vegan, skus pozriet jeho youtube alebo instagram. A ked budeme mat s priatelkou deti, tiez ich takto budeme vychovavat.

Bleh

Podla mna je vegetarianstvo este znesitelne ale veganstvo je extrem. Minule som sledovala na youtube taku rodinu, tri deti, z toho jedno kojenec a nejedli nic ine len volake listy, avokado, semiacka, alebo to iste vo forme smoothies. Nechapem preco tie matky nemozu dietatu uvarit normalne jedlo. Ci male decko chape co je vegetarianstvo, veganstvo a za akym ucelom to ludia robia? Si predstavte ze otvorite chladnicku a ziadne hrnce. Len misky so zeleninou a ovocim

Daniela888888

Obuvate sa niektori do veganskej stravy. Ale ked sa pozriem na moje okolie...neverim, ze konzumenti masa v mojom okoli maju lepsiu stravu ako ja. Stale vysmazane maso a len zemiaky, ryza, vacsinou ziadna zelenina, strukoviny, nic. Ked jete maso neznamena, ze mate super stravu. Ano, nie kazdy sa tak stravuje. Niekto ma k tomu aj kopec zeleniny atd, len ja sa v mojom okoli s tym skoro vobec nestretavam. Kupim si brokolicu a pozeraju na mna ako na blazna. Tak ako aj vegan moze mat zly jedalnicek, moze mat aj ten, co je maso. Pri veganoch ide skor vacsinou o eticku stranku veci. Na to sa nejako zabuda.

Experto

V mlieku su este take chutovky ako hnis. Dokonca su povolene mnozstva, ktore mlieko moze obsahovat. Dobru chut. Snad existuje spravodlivost a vasa sebeckost a ignorancia voci zivym tvorom sa vam vrati. Psov a maciek vam je luto a ostatne ignorujete a platite za vrazdu.

Tomas12345

lucka 9666 :

(vegetarianstvo je zdrave ale veganstvo nie)

Neexistuju ziadne dokazy ze by redukcia mäsa bola v niecom prospesna. Ziadne väčše studie tomu nenasvedcuju. Rovnako tak sa nenasli dokazy ze by konzumacia mäsa v normálnej miere skodila.

(..a treba kupovat bio mliecne vyrobky lebo v mlieku ktore nie je bio je vela antibiotik )

Bullshit. Ziadne antibiotika sa v mlieku nenachadzaju. Treba si uvedomit ze primarne sa kravam antibiotika nedavaju. Antibiotika sa daju len tym kravam, ktore trpia zapalom prsnej zlaze. Postup je nasledovny. Krava so zapalom sa odcleni od krav ktore su zdrave, a to az dovtedy dokial svoj zapal neprelieci a nevylieci.

Co sa antibiotik tyka, tak potom co sa podoji mlieko, tak este predtym ako sa zacne chemicky osetrovat sa spravia testy ktore zistuju uroven antibiotik v mlieku. FDA ma jasne dane ze v mlieku sa nemoze nachadzat ani najmensia miera antibiotika. Ak sa tam antibiotikum nachadza tak taketo mlieko dalej nepojde.

Ale aj keby ku kontrole mlieka na antibiotika nedoslo, tak aj tak je pravdepodobne ze chemickym osetrenim mlieka a jeho naslednym kratkodobym ohrevom pri ktorom sa v nom znicia vsetky choroboplodne zarodky, sa znici aj dane antibiotikum v nom.

Navyse antibiotikum sa z mlieka dobre nevstrebava do tela. Aj to je dovod preco sa pri brani antibiotik nema minimalne par hodin pit mliecne vyrobky. Takze aj kebyze sa v tom mlieku antibiotikum nachadza ( co pravda nie je) aj tak by sa antibiotikum do tela nevstrebalo.

Je naozaj neskutocne kam až su odporcovia mlieka s jeho ociernovanim schopný zájst.

lucka 9666

vegetarianstvo je zdrave ale veganstvo nie..a treba kupovat bio mliecne vyrobky lebo v mlieku ktore nie je bio je vela antibiotik

dobreuz

A vy nemáte ako argumentovať to, že neovládate gramatiku, ktorú ovládajú už 8rocné deti? :D Nevypisujte tu celý deň a choďte si zabehať radšej, najlepšie takých 83 km.
Inak k téme: vegánstvo fakt nie je zdravé, treba aspoň trochu mlieka a mliečnych výrobkov aj trocha živočíšnych bielkovín, ja som čiastočný vegetarián, nejem červené mäso, to mi fakt netreba a hnusí sa mi, ale neviem čo by som vôbec jedol, kebyže vylúčim mliečne výrobky a treba si naozaj dávať pozor na vitamín B12 pri vegánstve.