Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
ahojte babulky tak ja vam chcem oznamit radostnu spravu-----vdaka panovi Jonasovi sa nam narodila spontannym porodom,14.5. krasna dcerka Sabínka ktora vazi 3620 g. a 52 cm.Je zdravucka,krasna,dobrucka a robi nam veeelku radost......
Distrust, zabudla som sa Ťa spýtať, že ako nedostala si, vyšiel ten tretí termín?
To Ti už každú chvíľu príde. A v obálke budeš mať prázdu prihlášku + šekovú poukážku na zaplatenie. Prihlášku vypíšeš a vypíšeš šek a zaplatíš a ústrižok spolu sprihláškou pošleš nazad a za týždeň Ti príde vyplnená prihláška.
Ahoj Veronika, mne prišla prihláška za 4 dni od telefonátu a potom výpočet o týždeň.
baby za ako slho vam prisiel ten vypocet?neak mi nechodi nemam tam zavolat este raz?
anira Viem pise tam o tom riziku ze radsej neskusat ale ja mam zas opacnu skusenost kamoska otehotnela a mala rizikovy faktor dost vysoky a teraz ma krasne babatko..tak neviem ale nastastie taky vysoky faktor mam len jeden krat tak uvidim co a ako..pekny den zelam a drzim palceky aby uz menzes neprisiel
:o(( nie je pravdou, že Dr. Jonáš nevie cyklus, pretože sa to vpisuje do prihlášky aj dĺžka cyklu aj pravidelnosť. A Dr. Jonáš uvádza, že keď sú patologické zdravotné problémy u ženy alebo u muža nefunguje jeho metóda, čo je logické. Takže nerozumiem, kde berieš tú istotu, že to vyratúva len na základe dátumu.
To je tiež na dlhšiu debatu.Niekedy totiž ženu umelo oplodnia,ale oplodnené vajíčka sa neuchytia,a žena potratí.Tak to skúša viac krát,kým sa aspoň jedno vajíčko nepríjme.Každý má právo mať svoj názor.Ja len chápem pocity tých žien,ktorým sa nedarí otehotnieť,a nevieš si predstaviť tú bolesť,ten pocit prázdnoty.Všetkým držím palce,aby sa ich sen stal skutočnosťou.Je krásne byť matkou.
nj.. jedno dietatko mas a ostatne umreli v skumavke.. to nie je proti viere ale proti tym zivotom co tam umelo vznikli a dalsiu sancu nedostali.. to nema spolocne nic s vierou v nijakeho boha, ale o to ze na ukor jedneho sa tam plytva viacerymi zivotmi..
radsej si dieta adoptujem ako sa mam utiekat ku vestcom, numerologom a astrologom, lebo su to jedna banda..