Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
Distrust ja mám kamošku, čo pred rokom a pol mala mimomaternicové tehotenstvo a robila som si takú spätnú kontrolu na tej stránke lunarium a v čase otehotnenia mala rizikový faktor 6, to si ale myslím že je dosť vysoký. A takisto pred mesiacom kolegyňa potratila v 5 . týždni a podľa jej dátumu narodenia mala 4. Možno náhoda, no neviem, ale ak nemáš nejaký moc vysoký faktor, tak by som tomu tiež neprikladala význam. Budem držať palce, aby to vyšlo.
cize su to zbytocne vyhodene peniaze, ked stacilo pozret stanku.. :oP
anira Ja som si tiez pozerala tu stranku lunarium a su to presne tie datumy ako mi poslal Jonas aj ked ja tam za mesiac uz mam vysie rizikove cisla ako je 0 a 1 ale aj tak to budeme skusat stale lebo nie je dokazane ze by boli tie faktory naozaj tak rizikove ze by sa nam narodilo postihnute dieta..ved uvidime este sme len zacali skusat ale dufam ze to vide skoro a nebudem sa musiet opat trapit ze to nevyslo...pekny den prajem,pa
Ahoj Miška, tie zelené dni si označíš sama a to plne zelený je 15 - ty deň od menšturácie a ešte vyznačíš 6 dní pred a 6 dní po. Dr. Jonáš pri týchto zelených dňoch dáva 15% úspešnosť, to sú ovulačné dni. A červeným dňom dáva 65% úspešnosti a to sú dni na základe fázy mesiaca podľa dňa tvojho narodenia.Takže jeho metóda kladie dôraz práve na červené dni. Takže deň pred plne červeným dňom sa treba poriadne činiť. Držím Ti palce.
helenkaXXX, ozvi sa a pochval sa so svojim zazrakom ;-), uz ti chcem zablahozelat.
ahoj miska ano mate mat styk pred tym dnom citala som to v ostatnych prispevkoch ja este cakam kedy mi ho posle volala som mu a ozvala sa mi neaky pani a dala som jej adresu bolo to vo stvrtok a este stale nic tak uz som netrpezliva ale hlavne dufam ze to vyjde
Ahojte baby,moze mi niekto z vas poradit?Uz mam kalendar od Pana Jonasa a teraz mam 9 juna prvy cerveny den takze mam mat s partnerom pohlavny styk den pred tym oznacenym cervenym?ci aj v ten den cerveny den?uz sa pokusame 2 roky mat babo a nic tak dufam ze sa nam to podari.Dala som si ten maly vypocet tak ze neviem ci to je zivotaschopne babo az sa to podari dufam ze ano.Dakujem
Distrust ahoj, ďakujem za odpoveď. Ja tiež som nemala problémy s donosením, alebo že by som potratila, ale ja som si v tej prihláške zaškrtla aj túto životaschopnosť, tak mi to tam poznačil. Ale aspoň viem, že môžem všetky červené využiť. Ja som si aj pozerala na stánke lunarium, tam sú tie isté dátumy červených dní ako mi uviedol Dr. Jonáš, aj rizikové faktory a v najbližšom období tam mám len O a 1. Tak dík a prajem všetko dobré.