Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

jaja

Žena,ktorá veľmi túži po dieťatku,tak vyskúša všetko.Stavím sa,že sú tu niektoré,ktoré vyskúšali aj liečiteľov.Tým neverím zase ja.Väčšinou používajú kríže a modlitby,a potom ti odporučia niake buriny.Umelé oplodnenie je tiež drahé,a výsledok nie je istý.Len doplatky na lieky výjdu okolo 8000,ale na peniaze sa taká žena nikdy nebude pozerať.Tak ako ty odcudzuješ jonášové metódy a ,,vyčarované dieťa,,tak mňa udivujú niektoré názory na umelé oplodnenie,akože je to proti viere a pod.Ja som šťastná,že sa mi podarilo počať dieťa vďaka tejto metóde.Nikdy nepochopíš,kým to nezažiješ...

:o((

a co je na tom vedecke, ked ten clovek pozna len tvoj datum narodenia a vobec nepozna Tvoj zdravotny stav, zdravotny stav Tvojho partnera.. vobec ho nezaujima ake mas cykly.. staci datum a "cosi" vo vesmire.. to je veda?

mas pravdu, ak ide o take vazne veci, hodnota penazi ide bokom.. mna len hneva, ked sa niekto obohacuje na zufalych ludoch, o ktorych vie zeby dali cokolvek.. ja tomu cloveku jednoducho neverim.. takto "vycarovane" dieta by som nechcela.. inak to nazvat neviem, ked to nema zazemie v serioznej vede

veronika

a vam ostatnym chcem povedat ze neakych 500 korun za pokus a za nadej urcite nieje vela a uz vobec to niesu vyhodene peniaze pokial to cloveka aspon trochu pozdvihne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veronika

ahoj Miska no ved cakam cakam a tebe to za ako dlho prislo???moj manzel este na tom nebol ale chysta sa v najblizsiu dobu dufam ze to bude ok doktorka mi nasadila neake tabletky ,cakam na ten vypocet a tiez chcem zacat pit aloe vera to vraj tiez daako pomaha dufam ze ked to vsetko skombinujem tak to pomoze tak ti drzim palce a dufam si nevsim tie zeny cotu pise tie zle veci netreba sa stym zbytocne deprimovat radsej si vzdy precitam ostatne prispevky aj davnejsie a to mi dodava silu tak sa drz ahoj

nie je boh, ale hra sa ne neho, ked vypocitava zenam plodne dni podla datumu narodenia a konstalacie hviezd a mesiaca.. s takymi ludmi radsej nic nemat

vrtacka

nikto sa nemoze absolutne zarucit, ze sa narodi zdrave alebo postihnute dietatko. pan jonas nie je boh, aby na zaklade vypoctov urcil pohlavie, alebo zdravotny stav dietatka. ani kandidat nobelovej ceny by si to nedovolil tvrdit. a este raz zopakujem, plodne dni si zena vie urcit pozorovanim a poznanim vlastneho cyklu.

na stranke modry konik som nasla takuto skusenost..
Moja známa má postihnutú 27 ročnú dcéru a za sebou niekoľko potratov-lekári jej ďalšie tehotenstvo NEODPORÚČALI, no Dr.Jonáš bol iného názoru-vypočítal jej niekoĺko termínov na otehotnenie - všetko dodržali presne sa držali všetkých jeho rád pred otehot. i po ňom - VERILI MU! Teraz majú doma ďalšie postihnuté dieťa- no toto je na tom oveľa horšie-nerozpráva, nepohybuje sa...a spomínaná známa je na tom zdravotne zle. Lekári ich varovali, no Jonáš sa zaručil... Viete, čo majú z jeho záruk?!... Ale nech si každý urobí názor sám. Viem, že keď je človek zúfalý, potrebuje veriť - ale myslím, že nikto sa nemôže zaručovať nezaručiteľné...K všetkému treba pristupovať triezvo a neveriť viac, ako je zdravé.