Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
caute baby a co stoji ten vypocet dr.Jonasa,a meno toho dr.je Eugen?Lebo na nete som nasla Eugena ale kontakt od znamych som dostala na Jozefa :-)
Ahojte snazilky tak ja som skusala otehotniet par mesiacov a potom som si nechala vypocitat od dr.Jonasa a podarilo sa nam na 5 termin no a teraz som v 5 mesiaci a len cakam na porod ci to naozaj bude naozaj dievcatko ako mi vypocital!Moj priatel tomu neveri alebo nechce verit,no ked mu poviem "ako tomu nemozes verit?ved sme to skusali len v dane dni tak je ticho :)!Na buduci mesiac ideme na ultrazvuk a tam uvidime aj pohlavie tak uz sa nemozeme dockat!Babulky nestracajte cas a napiste Dr.Jonasovi a verte tomu ze sa podari!!Drzim palceky!!!
ahoj ANIRA ja na prvy termin---ale krizovali sa mi cerveny den so zelenym.....
Čaute baby, chcem sa opýtať, na koľký pokus ste otehotneli podľa metódy Dr. Jonáša, či na prvý termín alebo aj neskôr.
baby na co sa rozculujete nad sprostostou ludstva???? ved nikto nie je dokonaly....a chcem vediet ci kazdy pozna spravny pravopis!!!!! aj ti co vas tu tak buzeruju za pravopis!!!! tak na to by som sa teda pozrela!!!
Ahoj Nadena dobre budeme si písať cez mail.Už som ti aj písala.nech to nečítajú pani učitelky.
Ahoj Nadena dnes som to posielala tak chcem byť zvedavá kedy príde odpoveď od Dr.Jonáša.
Baby ako by ste boli bezchybné.Ale myslím že to je jedno
neviem o čom sa presne vadíte, ale tá gramatika je vaša vizitka baby.