Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

distrust

Ahoj anira - vyuzivame vsetky cervene terminy, lebo mne neurcil zivotaschopnost, kedze som este nebola tehotna a nemala ziadne problemy co by sa tykalo donosenia dietata, tak vyuzivame vsetky ale zatial nic,ved uvidime, ako to vsetko dopadne a tebe mooooc drzkam palceky, aby buduci mesiac bol pre teba ten stastny..

anira

Ahoj distrust, tak Ti držím palce aby Ti to do tretice vyšlo. A chcem sa spýtať, či využívaš všetky červené termíny, alebo len tie, kde je uvedená dobrá životnosť.

nadena

Ahojte,ja Jonašovi verim na jeho vypočet nam sa tiež nedarilo oteh.s mužom a po jeho vypočte som na prvy termin ostala tehotna a teraz mame 1 apol roč.syna,chceme teraz dievčatko teraz prvy termin nam nevyšiel bola som sklamana viem že som nemala na to myslieť ale neda sa na to nemyslieť ked chcem velmi dcerku držim palce všetkym babam.

distrust

wwwwwwwwww V nasej legislative zatial nie je mozne, aby si si pri umelom oplodneni vybral pohlavie dietata pokial nemas k tomu vazne dovody ako napr. dedicne ochorenie, ktore sa viaza na urcite pohlavie.

distrust

anira Tak to je skoda ze vam ten termin nevysiel,ja este neviem ci na vysiel, toto je nas treti pokus a menzes mam mat az na druhy mesiac, tak nam zostava uz len cakat a dufat.Tiez zelam vsetkym dievcatam, ktore tuzia po babatku, aby sa im to splnilo a je jedno akou metodou, len aby sa to splnilo,drzim vsetkym palceky..pretoze ako ste dole spominali topiaci sa aj slamky chyta a skusa cokolvek ked sa mu nedari pocat dietatko..

anira

Distrust ahoj, nie nevyšiel ani druhý termín, som sklamaná a budem veriť ďalej. Vyzerá to tak, že budeme asi to 1% neúspešnosti. Ľudia mi väčšinou hovoria, že to príde v lete, no neviem. Každý vraví že netreba na to myslieť, ale to sa nedá, pretože keď niečo chceš stále na to myslíš, to sa nedá vypustiť.
Tak snáď to vyjde a držím Tebe, sebe aj všetkých babám túžiacim po bábätku palce.

jaja

Ja verím Jonášovým výpočtom.Je to metóda,ktorú si dal patentovať,a má svoje inštitúty po celom svete.Dala som tú adresu pár kamarátkam,a všetkým to podľa toho vyšlo.Bolo zaujmavé,že niekedy tých plodných dní bolo iba 12,z toho šanca na splodenie životaschopného dieťatka iba päť dní za rok.Musíte však presne vedieť hodinu a minútu vášho narodenia.Ja som to nemala šancu dozvedieť sa,tak som využila umelé oplodnenie.Pohlavie si nemôžeš vybrať,ale si prešťastná keď sa ti narodí dieťatko,a je jedno čo to je,hlavne nech je zdravé.Všetkým vám držím palce!

vrtacka

veronika, precitaj si dobre moj prispevok zo vcera, o 21:50. myslis si, ze prajem niekomu nieco zle? len opakujem, ze pohlavie dietata sa neda vypocitat ziadnymi vypoctami. naozaj, je mi to luto. a plodne dni si vie zena urcit pozorovanim jednotlivych faz cyklu. pekny vecer.

veronika

VRTACKA nechapem na co si na tuto stranku chodila vobec tomu nerozumiem o co ti slo???????ludia chodia na stranky ked sa o nieco zaujmaju neviem teba trapi kde ludia davaju peniaze alebo co ta trapi to je kazdeho vec a bud si ista ze keby si ty nemohla mat deti tak by si sa drzala a verila vsetkemu aj keby to boli hluposti!!!!!!!!!!ak mozes tak mi napis kvoli comu si vlastne navstivila tuto stranku ked ocividne neakym sarlatanom neveris a deti uz mas dakukjem

wwwwwww

ja hovorim, dajte si urobit umele oplodnenie a tam si vyberte len embryo, ktore ma pohlavie, ktore chcete a na vypocty sa mozete vykaslat. Ziaden lekar nevypocita, ktora z milionov spermii vlezie do vajicka...Ci xko alebo yko.