Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

slunicko

Ahojte ja by som tiež veľmi chcela dieťatko a nedarí sa nám.Už som z toho zúfalá.Priateľ bol už aj na spermiograme a má všetko v poriadku.Mňa lekár doporučil na laparoskopiu.Neviem či najskôr napísať Dr.Jonášovy alebo opačne.Poradte mi.Ďakujem

distrust

anira Tak s tym cakanim mas naozaj pravdu je to straaasne dlhe cakanie a neviem dokedy to bude takto trvat ale v kutiku duse dufam ze nie dlho lebo neviem ako to zvladnem..ak chces mozeme popisat viac adresu mam distrust7@azet.sk Helenkexxx tiez zavidim ale v tom dobrom a zasluzi si aby mala stastnu rodinku tiez toho vela prezila a mozno sa aj my vsetky dockame tak drzim vsetkym tuziacim vela stastia a drzim palceky..

anira

Ahoj distrust, ja mám teraz menzes a termín po ňom, takže si počkám zase mesiac. Ani si nevieš predstaviť aký je ten mesiac stále pre mňa dlhý. Vlastne asi si to vieš, lebo prežívaš niečo podobné, tak mi dáš určite za pravdu. Ja Ti držím palce aby ten tretí vyšiel. To by bolo super.

anira

Srdečne gratulujem helenkexxx k narodeniu krásnej dcérky a prajem celej rodinke veľa zdravia, šťastia a lásky. Priznám sa že jej veľmi závidím, ale v tom dobrom slova zmysle a strašne rada by som bola na jej mieste. Viem si predstaviť aké nádherné chvíle prežíva, ale dúfam že aj mi sa raz toho dočkáme. Ešte raz všetko len to najlepšie.

miska

ahojte babenky prosim vas mohol by mi niekto poradit?Chcem sa spytat co su to tie cervene a zelene dni,cervene vyznaci P.Jonas a zelene ja sama?a co to vlastne tie zelene dni znamenaju?Dakujem

distrust

Anira Ahoj este neviem ci nam vysiel treti termin lebo menzes mam dostat az za dva tyzdne kedze Jonasov termin som mala tesne po menzese takze neviem uz len cakat :-( Vy mate kedy dalsi termin??

nadena

Ahoj baby jchcem sa spytať či tie čo ste mali vypočet či ste mali termin 4dni pred menzesom ? ale ja mam dobru životoschopnosť lebo jedno dieťatko už mam a mala som problemi v tehotenstve prosim napištemi ktora mala taky problem budem rada lebo teraz chcem dievčatko a prvy pokus nam nevišiel a mam blizko termin aj menzes

RenB

Bola by som rada, ak by ste mi Vy, skúsené ženy poradili. Dala som si začiatko roka v januári spraviť výpočet u pána Dr.Jonáša. Všetky červené dni sa mi kryjú so zelenými.A to už piaty krát. To podľa neho značí, že nevie zaručiť pohlavie dieťaťa. Máme dievčatko a chceli by sme do páru chlapčeka. Máte pravdu, ten istý výpočet je aj na stránek lunárium, ale nie sú tam červené a zelené dni spomenuté. Čo by ste poradili ? Skúšal to niekto aj cez takto krížené dni ? Ďakujem za každý príspevok !

ucitelka

helenkaxxx, tesime sa s vami z malej sabinky, vela zdravia, stastia a radosti. myslela som na teba, ze si uz v termine a bola som aj zvedava. super sprava!