Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
Myslím že tu nejde o gramatiku ale o deti.
slunicko to akoze v 32ke si stara na dieta??? Ty aj nadena mate prisernu gramatiku, tak by ste deti radsej ani nemuseli mat, skoda, ze buduci rodicia nemusia robit ziadne testy...
AHOJTE velmi vam dakujem aj za malu Sabínku.....tak velmi vam prajem aby ste mali uz aj vy babatka vsetky co sem pisete.....Babulky musite len verit a hlavne skusat....nepise sa mi to lahko,a viem co teraz aj vy prezivate,tiez som sa dlho nacakala a aj vytrpela som si vela,preto vas viem pochopit....Strasne mooooc vam drzim palceky aby ste uz boli coskoro aj vy stastne maminky!!!!
Asi to skúsim.Ale keď sa to za ten rok nepodarí tak budem musieť ísť aj tak na tú laparoskopiu.A to budem mať už 32 rokov.Tak neviem čo skorej.
Ahoj Slunicko ja viem že to ide dobre na nervy ked sa nedari ja to poznam tiež velmi dobre,ja som bola tiež velmi zufala ked to nešlo ale ako som napisala Dr.Jonašovi tak na prvy krat.Ak si daš aj ty vypočet a ked budeš mať termin skus na to nemyslieť že s toho musi byt babo ja viem že to neni lahke ale pokuš sa držim palce.
Ahoj Nadena skúšame už skoro dva roky a sme nešťastný že sa nám nedarí
Ahoj SLUNICKO a ak sa smim spytať kolko sa už snažite? mi sme skušali asi 11mesiacov a ked som napisala Dr.Jonašovi na prvy termin to vyšlo to bolo velke štastie,lebo som si dala dalši vypočet teraz a prvy pokus nevyšiel som zvedava či vyde druhy chcely by sme dievčatko kedze chlapčeka mame chceme do paru,ale vela robyaj psychyka.
Ahoj NADENA kamoška mi zase radila aby som išla na tú laparoskopiu a až potom napísala Dr.Jonášovy.Keby som nemala priechodné tie vaječníky aby mi to zpriechodnili.Neviem čo mám teda urobiť.Už som aj volala Dr.Jonášovy a poslal mi tú prihlášku aj so šekom.