Kde je lepšie a horšie a ťažšie pracovať, v obchode alebo v továrni za pásom? Môžte písať aj vaše skúsenosti, ak máte, ďakujem.
Obchod VS továreň-práca
no neviem, aku VS si si spravila, ale v prispevku mas tolku gramatickych chyb, ze mi krvacaju oci.
ahoj ak ti mozem poradit do fabriky nikdy nechod. To je najhorsie co moze byt. Nielen ze sa namakas ako fretka ale vo fabrikach pracuju vacsinou velmi neprijemny ludia nastvany na cely svet ze nedosiahli viac a tak su zlostny a zavistlivy. Kolektivy tam byvaju otrasne a take primitivne. Jedine co tych ludi zaujima su cigarety a intrigy a este pchanie sa do zadku dolezitym ludom s fabriky. Ja som v takej jednej pracovala a potom som si spravila radsej vysoku skolu pretoze pri predstave ze by som tam ostala nastalo no to by bola hroza. Inteligentny clovek vo fabrike nevydrzi nikdy.Mozno len kratko ked musi a neni ina praca. Ak mozes urcite si sprav vzdelanie aby si sa v zivote mala lepsie. Praca vo vyrobe je katastrofa
reviews: ďakujem, konečne niekto
No ja si myslim ze rozhodne lepsie je pracvoat v obchode. V tovarniach je to totiž v lete casto krát neznesitelne. Je tam velmi teplo. Zatial co v obchode bývaju tie podmienky ovela lepšie.
Dalsia vec je tá, že v tovarniach sa casto krát pracuje na smeny a to aj nocne smeny. Tak neviem, či by ti vyhovovalo pracovat aj v noci.
Ako hodnotia svojho zamestnavatela zamestnanci Tesca na Slovensku www.ekariera.sk a v Ceskej rebublike www.vimvic.cz
OMG!!!!
Halooooo !!!!
Prosím odpovedajte!
Je tu niekto kto má ešte podobne ako ja? Máte skúsenosti alebo pracujete v obchode? Tiež vás to tam baví alebo to tam nemáte radi?
prosím odpovedajte :(
Ja robím v TESCU a do továrne by som nikdy nešiel. Na takú robotu proste nemám, aj keď som chlap... ponúkala sa aj robota na stavbe, v toárni a tak, ale nešiel som... nebudem si predsa ničiť zdravie kvôli lepšiemu platu. Síce by som ako robotník na stavbe zarobil oveľa viac, ale za akú cenu...
Na obchode je najhoršia časť práce arogantní, nepríjemní ľudia. Keď som začínal, mal som také nervy občas že som tých ľudí chcel doslovať dobiť. Ale na to si časom zvykneš, a tých ľudí budeš mať v riti... keď ti niekto začne nadávať za cenovky, alebo za niečo iné tak ich pekne s úsmevom pošleš do p**** a nič sa nestane ani keď si na teba budú sťažovať.
Práca v obchode je super - vykladanie tovaru nie je také namáhavé, občas vykladáš, občas sedíš na pokladni.. Síce je pravda že sa robí viac hodín a cez víkendy, ale to mne osobne nevadí.