Kde je lepšie a horšie a ťažšie pracovať, v obchode alebo v továrni za pásom? Môžte písať aj vaše skúsenosti, ak máte, ďakujem.
Obchod VS továreň-práca
Simiona to znie strašne, myslím, že aj tie potraviny sú lepšie na tom lebo tam nemáš nočné a neni to až tak monotónna práca ako v továrni za pásom ale zase tam prichádzaš do kontaktu s ľuďmi. Ak ti ľudia nevadia osobne by som šiel radšej do obchodu.
Teraz pracujem v továrni, ale mám pocit, že čoskoro vyhorím. Som večne unavená. Len neviem, či som unavená z tých smien a nočných alebo z nepretržitej práce v stoji na normy? Sadnúť si môžem akurát na obede.
Keď mám týždeň voľna, prvé dni veľmi dlho spím. Potom už mám aj energiu. Ale nastúpim do práce a už po týždni som hotová. A niekedy, keď idem, len očami klipem a ony, "po nočnej?" a ja že "áno."
Niekedy zanedbávam a odmietnem kamarátky a pozvanie do mesta len preto, že telo chce oddychovať, hoci duša by išla. Ach jaj.
Peniaze, hoci zarobím o niečo menej, ale pokojnejšie. A netriasť sa, že si neurobila napr. 160 kusov, ale 157.
Obchod, hocijaký, okrem potravín, tam sa mi to zdá rovnaké ako v továrni, ale možno je to môj pocit?
To sa neda povedat jasne. Zalezi od konkretnej prace a podmienok. Vseobecne je obchod lahsia praca za menej penazi.