Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obchod VS továreň-práca

simiona

Niektoré otázky sú dosť osobné, takže na tie neodpoviem.

Inak, aj v nás máme tlačenky, teda ľudí, čo len postavaju. Bude ich ani nevidno, kde sa zašiju alebo len chodia po hale. Občas niečo robia, ale bez normy a to tak im vyjde 2 hodiny roboty z 8 hod práce. Tak keď toto človek, ktorý musí mať normu a ledva stíha, toto vidí, má chuť hneď skončiť.

Neviem, ja som si myslela, že zľavu na výrobok môže dať len majiteľ. Teda väčšiu ako pár eur. Môže aj zamestnanec? Neboli potom problémy? Pri počítani kasy a so šéfom?

Zase byť v práci od 8 do 18 pondelok až piatok a k tomu aj v sobotu do 13, to tiež nie je nič moc. Teda bez tej soboty by to šlo. To už radšej striedanie smien po 2 dňoch, 2 ranné, 2 poobede a 2 nočné a potom 3 dni voľna, či tak nejako.

Súhlasím s tým, že okrem otrokarni sa tu skoro nič nové nebuduje. Lebo toto nie je práca, ale otrocina.

musiclover

dobreuz - Vieš, niekto nemá na výber a skrátka tam musí pracovať. Musí niekto pracovať aj na takýchto pozíciách...

dobreuz

To je jedno či obchod alebo továreň, oboje sú otročina a vážne nechápem ľudí, ktorí sú ochotní tam pracovať!!!

nestastnadusa44

najhorsia katastrofa ze na Slovensku za posledne roky nic nove nepribudlo len blbe 3-4 smenne prevadzky a otrokarne :( ako keby sme potrebovali tolko aut.... ludia maju na vsetko pozicky nemaju ani vlastny zivot.... len sa zodieraju na niekoho prdel....

Sloniecko

Defcon
samozrejme, ja som nemyslel ten pripad, ktory popisujes. Samozrejme, ked ludia brali napr spotrebice do kuchyne, tam sa ceny bez problemov upravovali k spokojnosti zakaznika. Ja osobne som nikdy nemal problem dat zlavu, ked ma clovej slusne poprosil. Ja som myslel skor take pripady, kedy zakaznik dost netaktne alebo neslusne sa dozadoval zlavy. Na druhej strane boli ludia, ktori chceli zlavu uplne na vsetko. Na vystaveny tovar bol automaticky, ale boli ludia, co chceli automaticky na hocico zlavu. A kedze kamenne predajne musia z niecoho zit (konkurencia eshopov je velka), tam je niekedy tazke dat zlavu. Marze boli casto take, ze sa na tovare zarabalo doslova par Eur. Niektory tovar (leziaky) sa dokonca predavali aj pod cenu. Vies, ja som myslel tieto pripady :) Ak prisiel za mnou clovek a slusne ma poprosil, ci sa s cenou da hybat smerom dole, samozrejme velmi ochotne som sa nato pozrel.

Defcon

Sloniecko, to k tym zjednavajucim zakaznikom : ja osobne si obehnem viacero obchodov a obzriem tovar aj ceny. A ked najdem konkretny tovar s rozlicnymi cenami a najlacnejsie ho maju v mne neprijemnom obchode, tak skusim zjednat tuto cenu aj v spravnom obchode, kde su predavaci na urovni.
Pultova cena uz davno nie je tabu a ked kupujem naraz viac veci, naposledy chladnicku siemens plus sporak bosch, dokopy za viac ako 1.500 eur, tak trocha zjednavania mi usetrila peknych 60 eur. A ak by v okay puchov bol predavac upnuty na pultovu cenu, tak by zarobilo ine elektro, ale bez zlavy by som nebral....

musiclover

Môžem mať viac otázok? Vopred ďakujem za odpovede! Ako dlho si tam bola a v ktorom roku? A išla si cez agentúru, alebo sama, či si tam mala niekoho známeho? A čo náklady na život, vychádzala si v pohode?

musiclover

Čo sa týka VŠ, tak podľa toho o akú školu ide. Nie je VŠ ako VŠ. VŠ všeobecne nie je zárukou ničoho. Keby sa dal vrátiť čas na celú VŠ by som sa vykašľala a išla by som úplne iným smerom, ale čo keď človek sa rozhoduje o budúcnosti v takom veku...

Môžem sa opýtať, kde v zahraničí si bola a akú si robila prácu?