Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
RNG, ja cakam na pravy citricidal a dalsie , tebou doporucene, vitaminy...zatial som pouzila citrovital, za par dni mam mat aj oreganovy olej. Nechcela som napadnut ziadne pripravky, ktore si tu doporucoval, len som chcela napisat moju skusenost s tym citrovitalom, treba si urcite zohnat citricidal a nie nahrady
Mimi, bolo pisane 5az15 kv. do pohara, dvakrat denne, mozno som si dala 20, a viac, zle to kvapka...ja som reagovala na tvoj prispevok s citrovitalom...
jara, nikto netvrdil ze rozne vytazky z grapefruitovuch jadierok su ucinne proti vsetkym virusom, dokonca okrem niektorych rhinovirusov nepozmam GSE/citricidal/citrovital inac
ako antiviralnu latku.
Proti virusom su ine prirodne, znovu uvediem pre setrenie casu antiviralne:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)
Uvedene doplnky vsak nemozno chapat ako 100% ucinne, len ako zvysujuce imunitu proti virusom, aj to nie kazde proti kazdemu virusu.
(Snad som tam ani GSE nemal uviest, lebo ako som povedal, je ucinne len proti niektorym chripkovym virusom.)
S tym citrovitalom to mozem len potvrdit, brala som ho tyzdeno nieco viac ako doporucovali a vcera sa mi vyhodil herpes na podnebi...je to urcite slabe, neucinne
Mimi323, môžem sa ťa ešte raz spýtať kde ty objednávaš Citricidal??