Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
martin 82, je to samozrejme vypustena kacica, financovana farmaceutickym priemyslom.Nic noveho pod slnkom.
Je sice mozne, ze niektori vyrobcovia GSE pridavaju do vyrobku konzervacne prostriedky(triclosan, benzelthonium chloride) ale nie povodny vyrobca, ktory ma patentovany citricidal. Preto som vsade zdoraznoval "citricidal" od BioResearch a GSE od NutriBiotics, ktoryn tento patentovany upraveny vytazok obsahuju.
Ak by tvrdenie bola pravda a prostriedok by nemal ucinky, ja by som uz bol davno pochovany, lebo som ho aj ja pouzival miesto atb na mnozstvo chorob velmi uspesne. A nepredaval by sa na miliony flasiek od roku 1982(to je dost dlhy cas na to, aby objavili, ze nepracuje).
Keby mal naozaj skodlive nasledky, nas velky strazny pes FDA by ho davno zakazal.
Inac ktor chce stare tabulky na ucinnost(povodne z roku 1982, ale stale platne) mozem mu ich poslat na e-mail.
BioChem ich mala na nete az do minuleho roku, teraz sa stratili, asi zacal silny napor na tu firmu.
Ahoj RNG, dlho už nikto k tejto téme nikto nič nenapísal...ale chcela by som ťa poprosiť, či je ešte možné zohnať to GSE? Nutne by som ho potrebovala, lebo môj syn 13mes. už bral 4xatb a z toho 3atb za posledné šmesiace..berie aj lieky na podporu imunity a pod, ale stále je chorý buď zápal priedušiek a teraz naposledy hnisavá angína, kde sa pri bratí atb pridružil totálne zalhlienená horná nosná dutina...takže aj ťažko dýcha a GSE by mu mohlo pomôcť. Ďakujem za odpoveď. Martina.
Mimi323, odkiaľ prosím ťa ty objednávaš Citricidal? Od tej firmy čo nedávno uviedli v téme, centrum Regenerace? Rada by som sa dostala k nejakému spoľahlivému zdroju, aby to bol pravý citricidal a nie napodobenina.
Kachita, samotne jadierka z grapefruitu su dost slabe na ucinok, vytazok z nich a tom potom este patentovane zosilneny je podstatne lepsia forma, klinicky ucinna.
Jest jadierka z grapefruitu je asi tak ucinne, ako jest miesto penicilinu plesnivy syr niva.
ak budem konzumovat jadierka z grepov, tak si zabezpecim prijem GSE ???
ci musi to byt chemicky upravene???
RNG, mozes mi to poslat ohladne GSE na mail? A rada by som poprosila nieco aj ako 5-HTP kvoli velmi citlivym nervom. Dakujem.
sibirienka@centrum.sk
mimi,klikni si na tu adresu a objednaj z tej ceskej firmy.Zrejme je to mozne cez internet a z ciech je postovne ovela lacnejsie, nez z USA.