GSE

katty.

Mimi323
Ak by som mala ten citrovital iba na 4x tak to maš pravdu, že sa to neoplatí. Ak si dam 120 kv. na liter, tak ja by som potrebovala aspoň 3 balenia a to by ma vyšlo asi drahšie ako objednaný citrovital že?

Mimi323

Katty, Citrovital je o ničom, nie je to ani z ďaleka GSE. a do litra vody potrebuješ oveľa via kvapiek ako 60. Myslím že stoja 7 eur a máš ich na 4 krát. GSE ani Citricidal na Slovensku nezoženieš. Ja som objednala Citricidal z českej stránky. Daj si do vyhľadávača Citricidal a centrum regenerace. A poradila by som ti kupiť viac balení. Jedno stojí 440sk, ale na jeden pohar vody potrebuješ pár kvapiek (asi 4-5) je to riadne silné. No a k poštovnému sa na pošte platí ešte 5 eur. Ale oplatí sa to je to kvalitka.

katty.

alebo sa najskor opýtam u nas v lekarni by mali mať aspoň citrovital kvapky a tie si dam potom 60 kv. na pol litra, aby to malo učinok. :))

katty.

Dakujem za odpoveď RNG a Delphia. To som chcela vedieť, či to nemôže nejako poškodiť niečo v črevach, pri dlhodobejšom uživaní. Ak by mi to nepomohlo do troch týždnov, lebo ja to mam chronicke, tak potom už to bude zbytočne užívať dlhšie však?

RNG

kedze GSE/citricidal nema ziadne skodlive nasledky, da sa pouzivat neobmedzene dlho. To je dolezite najma pri boreliozach a hlavne pri chlamidii pneumoniae, ktorej liecenie trva dlhe mesiace.
Lekarsky protokol dr Vanderbilt/Wheldon su napr 2 atb a metronidazol plus NAC cely rok, takze predpokladam, ze
prirodna kombinacia Samento, GSE a extrakt z olivovych listov tiez musi byt brana mnoho mesiacov

delphia

katty, ak to ma pomoct, tak pomoze hned. budes citit ulavu uz po 1. dni uzivania. ja pre istotu som ho uzivala tyzden v kuse. RNG myslim tu spominal, ze on najviac 3 tyzdne.

katty.

Ahojte, určite sa to tu už niekde písalo, ale vedel by mi niekto povedať, že ako dlho najviac sa môže piť zriedený roztok GSE, alebo citricidal v tom davkovaní čo RNG odporúčal na zničenie baktérii...
Mam chronický zápal hrdla, tak to chcem vyskúšať, len neviem ako dlho to môžem piť a kloktať. Ak každý deň vypijem liter zriedeného GSE + kloktanie hrdla, tak až do vymiznutia príznakov? Alebo ako dlho aj mesiac sa to môže piť každý deň? A keď to nepomôže tak prestať?