Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
RNG - Ahoj. Včera som si niekoľkokrát prečítala Tvoje rady. Ďakujem a som šťastná, že moja prosba neostala bez odozvy. Dnes som bola v lekárni a kúpila som si zatiaľ akési enzýmy - BIO,ale nieviem, či tie správne. Píše na nich, že sú na podporu trávenia a tiež odporúčaný selen, zinok v kombinácii s vitamínmi C a E - ZINKOSEL, potom rybí tuk, avšak o spomínanom oreganovom oleji nemali potuchy a tiež nemali ani 5-HTP. Ak by som to 5-HTP predsa len niekde zohnala a tiež ten oregánový olej, možno vo väčšom meste, je možné to užívať aj s antidepresívami, nakoľko ich ešte užívam,pretože vyradenie musím konzultovať s lekárom. Keďže som si na internete prečítala o spomínanom 5-HTP, že je to tiež akési antidepresívum, neviem, či to môžem užívať a teda kombinovať s AD, ktoré užívam, alebo by som riadne antidepresíva, predpísané lekátom musela vyradiť a až potom spomínané 5-HTP. Keďže moje hučanie v hlave je naozaj hrozné a veľmi trpím, nemôžem sa naplno venovať deťom, rodine a to nemám veľa rokov, každá rada dobrá. Ďakujem.
sjane, tinitus(hucanie v hlave) je alebo nervoveho povodu alebo nasledok nejakeho zapalu
Odporucam prat(ako kazdemu)selen, zinok a probiotika.
Hucanie je z vnutorneho ucha, takze kvapkanie ROZTOKU GSE do ucha zvonku,asi nepomoze, ale skor odporucam pit roztok, GSE alebo este lepsie, brat oreganovy olej.
Nasledky chemickeho zamorenia liekmi mozu tiez viest k hucaniu v hlave.
Na odmorenie pomahaju hlavne voda a enzymi brane na prazdny zaludok hodinu pred jedlom.
Hojenie nervov (poskodene viralnymi utokmi) sa urychli branim rybacich olejov, 3x3 gramy denne. To zaroven aj ciastocne zriedi krv a zlepsi cirkulaciu, tj aj prekrvenie mozgu.
Je to zaroven mierny antidepresivny prostriedok.
Ked nemas poriadny neprerusovany spanok, co je pre mysel a zdravie velmi dolezite, ber 5-HTP a mineraly pred spankom.
To je lepsie, ako vsetky antidepresiva dokopy, naviac uzitocne pre telo, ktore tieto materialy potrebuje.
A vyhybaj sa podla moznosti navykovym chemikaliam(AD) lebo tieto su pre nozog velmi skodlive.
RNG - Ahoj. Už dlhšiu dobu som zufala a hľadam nejakú pomoc. Po roku liečby zo silnej depresie mám aj silné hučanie v hlave. Momentálne veľmi trpím. Lekár mi však povedal, že som to prehnala s rozmýšľaním a nedostatkom spánku, ale predsa musí byť nejaká nádej na zlepšenie. Vraj sa s tým musím naučiť žiť, ale to je ťažké, nakoľko sa na nič nemôžem sústrediť. Všimla som si, že mhnohým ľuďom ste radili v zdravotných problémoch. Aj mne sa ozvala v inom fóre jedna pani, ktorá proti hučaniu v ušiach a v hlave používala a teda kvapkala si do uší GSE a striebornú koloidnú vodu. Je možné, aby sa užívaním a keď tak akým spôsobom dal liečiť aj môj zdravotný stav a teda to neznesiteľné hučanie v hlave, ktoré bude zrejme následkom tej mojej ťažkej dopresie. Prosím o radu. Som veľmi nešťasná. Lieky ako Tobokan, ktoré už dlhšie užívam a predtým GINGIO mi asi veľmi nezaberajú. Minulý rok to bolo lepšie. Teraz sa to zhoršilo.
drzim palce.
Inac antimikrobialnych je v prirode verlke mnozstvo. Na fore som menoval najma silnejsie, ktore su dostupne, ako oreganovy olej, extrakt z olivovych listov,collostrum, Graviola, lapacho,Uncaria tometosa(vilcacora) antiviralne:astragalus, baza, chaparal
Nuz a netreba zabudnut na nase vnutorne "tovarne" na protilatky, probiotika
Pepso, existuju velmi zriedkave alergie na citricidal(GSE/citrovital...). Osobne sopm sa vsak so ziadnou nestretol zatial, okrem reakcie na prisilny roztok citricidalu(malo vody, vela GSE)
Preto odporucam koncentraciu 60 kvapiek GSE(30 kvapiek citricidalu) do litra vody a to pit postupne po malych glgoch cely den.
Streptococcus agalactiae je znicitelny koncentraciou citricidalu nad 60 ppm, co mozno dosiahnut v celom tele 60 az 120 kvapkami GSE denne(podla vahy) za par dni.
Nazdar RNG, asi je este priskoro ale kedze som pobehal pravdepodobne cely google plus searchovacie enginy roznych farmaceutickych for, nenasiel som ani jednu negativnu reakciu na GSE/citricidal, co velmi pridalo nadej mne a priatelke na vyliecnie toho zasraneho streptokoka :)
kazdopadne mam otazku, mozno viac.
viem ze si to tu uz pisal, no bol by si taky dobry a hodil sem este raz odporucane davkovanie GSE+citricidal pri streptococcus agalactiae? pisal si nieco o roztoku myslim...
vopred dik za pomoc :)
RNG-mohli by ste mi prosim poradit, kde zozeniem GSE alebo poslat link,kde si to mozem objednat. Na Nutribiotic.com je dorucenie len v ramci USA.. Mam zlateho stafylokoka na tvari a v nose.Na tvari sposobuje vyrazky a ATB nepomohli.Dakujem.
1BEN1, roztok s citrovitalom spočiatku 4-5-krát denne, ale neskôr pri zhoršovaní stavu takmer každú hodinu. Roztokom GSE sa mi nos uvoľnil na 2-3 hodiny, po troch dňoch som si dávala každé 4 hodiny, teraz len na noc, preventívne. Myslím si, že sa tým nedá predávkovať a ja som sa riadila tým, ako často som nemohla dýchať nosom. Kvapiek neviem koľko, lebo to mám vo fľaštičke s Nasivinu, kde sa dávkuje sklenenou pipetou, alebo ako sa to volá. Vždy som si natiahla aspoň do polovice. Ja to mám z WHOLEFOODS MARKET-u, Londýn za 13,40 libry( mne to posiela sestra).