Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
Alenda, ten Citricidal je 60% (ten čo mám ja), GSE je 35 %. Citricidal som si kupila prvýkrát, je vážne silný a je kvalitný. je dovážaný z USA. Fakt stačí niekoľko kvapiek do pohára vody. Ja som si včera urobila liter tj vody a nemôžem to dopiť, lebo je to strašne silné :) Je to z tej stránky, čo odporučal RNG.
A lekársky sortiment - farmaceutiká nemajú nič spoločné s takouto liečbou. Farmaceutiká sú chémia, toto je prírodné a neškodné!
Ak potrebuješ niečo vedieť tak sa pýtaj. A odporučam objednať viac kvapiek, aspoň 2 balenia, to sa neskazí, lebo to poštovné je dosť drahé.
Mimi 323, ty si doteraz stále kupovala len ten Citricidal z Čiech z toho centra Regenerace? To je aj tá stránka, čo odporučil RNG, čo si mi písala? Lebo ten link, čo odporúčal RNG je už asi vymazaný. A pomohlo ti to?? Má taký účinok ako ten pravý GSE?? Lebo som pozerala na tej stránke, že oni ani veľmi nedovážajú lekársky sortiment, skôr iné veci. Či to je vôbec spoľahlivé. Koľko to už užívaš, ak smiem vedieť??
a davka je 60 kvapiek na liter 33%, 35 kvapiek na liter 60%.
Nesmie saa pit naraz ale pocas celeho dna po malych glgoch, lebo naraz vypita vacsie davka moze poskodit aj crevnu probioticku floru teoreticky.
cisty cerstvy citricidal je ciry biely. Oxidaciou moze zozltnut, ale nemeni to na ucinnosti.Ma trvanlivost mnoho rokov(co je samozrejme, kedze sam sa pouziva ako konzervamt do mnohych produktov)
ja si riedim citricidal do pol-litrovky 15 kvapiek, ale voda je cira a nie zlta, akurat sa speni ked zatrasiem flasou a tiez nema az taku vyraznu horku chut ako tu spominate.. mam Citricidal od Higher Nature, je 34 %tny a nie je uplne kvapalny, je trosku ako medik, ked si ho kvapkam... mam spravny???
no dufam, ze sa mi to podari, chcela by som z tych firiem, co doporucuje RNG, dufam, ze ked to manzel prelozi, tak tam nebude nejaka zrada...inak, delphia tu pisala prednedavnom, ze jej prisiel balik so vsetkym co si objednala, tak asi sa to da
mimi, diky, prajem ti, aby ti co najskor "prisiel", ja ho este len budem objednavat, cakam na manzela/anglictina/, chcem to naraz objednat aj s vitaminmi, viem, ze aj z ceska, ale tam zasa nemaju ostatne doplnky, takze nebudem platit postovne na viackrat...