Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
Mimi323, to keď dám akože na lyžičku, tak hneď mi to ostane lejavé, či to sa je také trochu tuhšie?? Ja som si vybrala na biosen stránke, teraz tam majú nejaké novšie balenie asi. Len som si nebola istá, či sa môže jesť, keď tam bol zaradený medzi kozmetikou. Je za 7eur, 200ml, uvidím, čo bude zač. Ďakujem
alenda, kokosový olej používam :)
Mala som najprv od RNG, bol to extra panenský kokosák, bol ýborný. Teraz som si kúpila za 6 eur z netu, je dobrý, ale nie až tak dobrý ako ten predtým. Kupovala som ho za 6 eur. Vôbec nevonia. Kokosák je pri izbovej teplote tuhý a topí sa myslím že pri teplote okolo 25 stupňov. Čiže pri dotyku sa roztopí. Kokosák sa dá jesť aj dávať na pleť, je to ten istý. Tie čo sú v tekutom stave, tak tým veľmi neverím, lebo kokosák má byť tuhý.
Mimi323, viem, že to nepatrí do tejto témy, ale mala si už aj kokosový olej?? Videla som nejaký príspevok od teba v nejakej takej téme. Neviem či je to jedno, ktorý si kúpim, alebo je to rozdelené na pleť a na pitie? Lebo niektoré tam vyzerali také riedke a niektoré boli vyslovene v pleťovej kozmetike zaradené. Ako sa to potom pije, keď je to také tuhé? To sa mi rozpustí pri izbovej teplote?
ziadne silne extrakty sa nesmu priamo nanasat priamo na plet, len dostatocne zriedene.
Na 100 ml(voda, kokosovy olej alebo olivovy olej) davas z citricidalu 4 kvapky, max 8 kvapiek.
Z GSE das na 100 ml 6 az 12 kvapiek max.
Z citrovitalu 2+ krat tolko, a aj tak je to podstatne menej ucinne, zialbohu.
ahojte, našla som tu, že Citricidal/GSE/Citrovital zaberá aj na akné. Je to lepšie teda riediť vodou, a piť alebo zriedené nanášať priamo na pleť?
Mimi 323, a ten Citricidal, čo o ňom hovoríš a čo je taký silný a dovážaný z USA je ten, čo ponúka Centrum regenerace??