Pilcuk

Príspevok v téme: Pilcuk
SomSvetlo

Ahojte , tak si to tu citam niekedy sa usmejem , niekedy sa zasmejem cez slzy, ale chcel by som Váš nazor ma uzivatela Pilcuk. pomohol uz niekomu? :-D schvalne aka je vasa predstava o nom , aky profil ma .

podla mna mu velmi pomoze ked budeme o nom pisat .

a mimochod nie som jeho imaginarny nick (niektore prispevky som zbadal ze vykazuju jeho znamky)

ja som ja

ja som Svetlo

poradim38

Tak urcite s nim nebude nieco ok a o pristupe k zenam ani nehovorim, ved vidite sami jak nazyva zeny ze majitelka vaginy... tak nech sa potom necuduje ked sa povysuje nad zenami, podla mna mu nebola nikdy ziadna dobra a asi pozadoval vzdy vela od zien a preto s nim ziadna nechcela nikdy nic mat... clovek co byva u mami cely zivot chce zenu co bude ako jeho matka... to su tzv. Mamickari.....este nech je aj pekna, inteligentna, vsetko musi mat ta zena, ale on na sebe nikdy nepopracoval.... on si myslel podla mna ze mu nejaka padne z neba, podla mna sa na to spoliehal, ale nevedel ze so svojim pristupom sa dostane sem kde je..... a teraz uz by zobral hociaku lebo vidi ze uz mu hori pod ritou.... to je vsetko... uz davno to vidim v tych odpovediach aj vo vsetkom co ten clovek napise a ako sa vyjadruje na adresu zeny.....

Nesnadko

Pilcuk nie je len tak sam. Zeny su strasne rozdielne vo vkuse k muzom, takze kazdy chlap si je v pohode schopny si najst zenu, tam bude ina pricina. Zaujimalo by ma, ci ma kamaratky a ako s nimi vychadza a ci sa ich niekedy priamo neopytal, ze ako na nich posobi ako muz, ze ci je ok alebo im na nom nieco vadi.

ToCoUzJe

,,Odporucal by som tiež malu operaciu za účelom odstranenie testosteronu. Týmpádom sa ty nebude tvoriť testosteron a nebudes mat teda žiadne nutkanie na sex alebo na vzťahy." Ty si fakt kus dementa :D

antihmota

pilčuk, viem o jednej, ktorá bude čoskoro voľná, rozchádza sa po známym športovcom. Určite nie je zlatokopka, keďže je z bohatej rodiny, aj deti ešte môžte spolu mať.

Tomas12345

Je pozoruhodne že tvoje problemy ktore sa s tebou tiahnu už 50 rokov, by sa v podstate dali vyriešiť behom pár dní či týždnov.

Ja uz to dlhsie hovorím že vztahy su tá najväčšia mizéria v živote. Treba si uvedomit že len malo ludom vyjdú vztahy po dlhšiu dobu. Drtivé percento sa vo vztahoch velmi trápi, a počet zufalych panicov kazdym dnom narastá. Skutocne nemá zmysel mat vztahy ako jednu z hlavnych zivotnych priorit, inak sa z toho zblázniš.

Moja rada by teda bola taká že si musis najst iny zmysel zivota, ktorý nie je taký vrtkavý a nestály ako su vztahy. Ak si napríklad najdes zmysel zivota v koníčkoch ( jedlo, sport, knihy, filmy, PC, hudba, relax a pod ) a napríklad vo viere v Boha a v posmrtný život, tak uvidis že sa dá byt stastny aj bez vztahov a to dokonca natrvalo stastný, lebo koníčky a vieru v Boha a posmrtny život ti nemá nikto ako vziať.

Odporucal by som tiež malu operaciu za účelom odstranenie testosteronu. Týmpádom sa ty nebude tvoriť testosteron a nebudes mat teda žiadne nutkanie na sex alebo na vzťahy. Vsetko je to o hormonoch, ktore ak sa zredukuju a tak spadne aj taká tá túžba po vztahoch. Dokonca existuju aj niektore lieky, ktore sposobuju apatiu na vztahy, avsak samozrejme s týmto sa už treba poradiť priamo s odborníkom lekárom. Kazdopadne pomohlo by ti to. Uz nebudes mat viac potrebu pre vztahy, a týmpádom sa ani už nebudeš viac trápiť.

Co sa dietaťa týka, kludne si môžeš nejaké male dieta adoptovat.

Otravnypilcuk

Ak sú turistika a práca tvoje jediné aktivity, tak sa ani nečudujem že si takto dopadol. Sťažuješ sa non-stop že nemáš financie, prečo si nenájdeš inú prácu, ktorá ti aj niečo prinesie do života a budeš mať tých peňazí viac? Nezačni sa prosím ťa vyhovárať, že prácu si nevieš inú nájsť a podobne, lebo to sú iba chabé výhovorky, ktoré vôbec nie sú pravdivé. Ja už duplom viem, že to nie je pravda. To, že nájdeš inú prácu, ti zmení myslenie, prídeš na iné myšlienky, spoznáš nový kolektív a máš šancu si niekoho nájsť. Keby aj nie, investuj trocha peňazí do seba, ak máš problém z váhou, zmeň stravu, choď si von zacvičiť, nemusíš hneď mínať na fitko aby si si nemyslel, daj sa dokopy a začni chodiť medzi ľudí a nie na turistiku kde ťažko niekoho spoznáš. Nemáš tam takú šancu, ako napríklad niekde večer v meste. Ale to zas neznamená že musíš chodiť niekam na diskotéky medzi ožraté deti, aj keď by ti to asi vyhovovalo, ale to nie je cesta. Ak nevieš po anglicky, zapíš sa na kurz, teraz plno ľudí sa chodí učiť jazyky, alebo zdokonaľovať. Aj nápad so psom je fajn. Pojdeš ho venčiť, garantujem ti, že stretneš plno psíčkarov, tzn. Aj psíčkariek, ktoré sú po rozvode. Je to také ťažké??? Teraz mi napíš tvoju ďalšiu výhovorku.

Pilcuk

Ja práveže von chodím. Chodím aj na turistiku a do práce, no ženy sa na mňa ako chudobného a škaredého muža ani len nepozrú, alebo len zazerajú. Takže naozaj nemám ako vyriešiť tento problém....Ak je pravda to, čo píšeš, tak som zhrozený z toho, koľko škodoradostných ľudí medzi nami žije.

Zuzazuza

Pilcuk, je mi jedno, ci si fiktivny alebo realny, ale niekto s problemom ako tvoj, to nezvladne sam. Lebo ak by mal 49 rocny muz zivot a nazory ako popisujes a prejavujes ty, je to problem. A na kazdy problem existuje riesenie. Lenze dobrovolne ti nikto terapeuta robit nebude. Su na to ludia, ktori su za to plateni. Je otazne, ci najdes dobreho psychologa/terapeuta, ktory je plateny poistovnou.