Je pozoruhodne že tvoje problemy ktore sa s tebou tiahnu už 50 rokov, by sa v podstate dali vyriešiť behom pár dní či týždnov.
Ja uz to dlhsie hovorím že vztahy su tá najväčšia mizéria v živote. Treba si uvedomit že len malo ludom vyjdú vztahy po dlhšiu dobu. Drtivé percento sa vo vztahoch velmi trápi, a počet zufalych panicov kazdym dnom narastá. Skutocne nemá zmysel mat vztahy ako jednu z hlavnych zivotnych priorit, inak sa z toho zblázniš.
Moja rada by teda bola taká že si musis najst iny zmysel zivota, ktorý nie je taký vrtkavý a nestály ako su vztahy. Ak si napríklad najdes zmysel zivota v koníčkoch ( jedlo, sport, knihy, filmy, PC, hudba, relax a pod ) a napríklad vo viere v Boha a v posmrtný život, tak uvidis že sa dá byt stastny aj bez vztahov a to dokonca natrvalo stastný, lebo koníčky a vieru v Boha a posmrtny život ti nemá nikto ako vziať.
Odporucal by som tiež malu operaciu za účelom odstranenie testosteronu. Týmpádom sa ty nebude tvoriť testosteron a nebudes mat teda žiadne nutkanie na sex alebo na vzťahy. Vsetko je to o hormonoch, ktore ak sa zredukuju a tak spadne aj taká tá túžba po vztahoch. Dokonca existuju aj niektore lieky, ktore sposobuju apatiu na vztahy, avsak samozrejme s týmto sa už treba poradiť priamo s odborníkom lekárom. Kazdopadne pomohlo by ti to. Uz nebudes mat viac potrebu pre vztahy, a týmpádom sa ani už nebudeš viac trápiť.
Co sa dietaťa týka, kludne si môžeš nejaké male dieta adoptovat.