Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pilcuk

Príspevok v téme: Pilcuk
SomSvetlo

Ahojte , tak si to tu citam niekedy sa usmejem , niekedy sa zasmejem cez slzy, ale chcel by som Váš nazor ma uzivatela Pilcuk. pomohol uz niekomu? :-D schvalne aka je vasa predstava o nom , aky profil ma .

podla mna mu velmi pomoze ked budeme o nom pisat .

a mimochod nie som jeho imaginarny nick (niektore prispevky som zbadal ze vykazuju jeho znamky)

ja som ja

ja som Svetlo

poradim38

Hahahh chudacik, ta polutujem teraz??? Ved je to smiesne, ty majitel penisu, ak vobec nejakeho mas :))))) no nic v zlom, chybu hladaj iba v sebe ..... tu ludia za to nemozu ze si takto dopadol, aj ked tomu neveri viac ludi a nie len zeny.....

Pilcuk

poradim38, mňa ani neprekvapuje, že nedokážeš pochopiť to, že v mojom veku nemám žiadne skúsenosti, a to preto, že si žena. A ako som už spomínal, muži to majú v hľadaní si vzťahov omnoho ťažšie ako ženy, pretože ženy sú mužmi doslova obletované, kdežto muž musí o priazeň ženy bojovať, musí mať kopu prachov atď. Ale načo ja vôbec niečo vysvetľujem majiteľke vagíny, ktorá aj tak nemá šancu niečo pochopiť...

poradim38

No tak co som sa tu vsetko docitala, doteraz som neriesila nikoho ale tiez som si precitala konecne kto je zen Pilcuk co vsade pise dokola to iste, s tym bozkom a vztahom co pise aj k temam, co sa vobec takeho nicoho netykaju.... ja si ale myslim, ze toto nie je realne, co ten clovek pise... niekto si tu z vas kvalitne robi srandu, lebo po prve, pise to iste vsade kde sa da, nic nove nenapise, ako keby to bolo iba nakopirovane a dotycny to hodi do vsetkych tem, do ktorych sa da........po druhe, NEVERIM tomu, ze by clovek, ktory ma skoro 50 rokov nemal ani jeden kontakt so zenou, to mi nehovorte ze tomuto verite... to aj keby neviem ako vyzeral, bol neviem aky hulvat, neverim ze by nemal nikdy kontakt so zenou (myslim tym viac ako kamaratsky vztah minimalne), ze nemal nikdy bozk a podobne.... ja poznam tolkych chlapov, co vyzeraju a chovaju sa ako prasata a maju cez 30 a uz mali minimalne 3 vztahy...... takze Pilcuk, ci ako sa to volas, netvrd nam taketo blbosti, radsej by bolo namieste sa priznat, ze si tu robis z ludi srandu, to by dokonale zapadlo do seba a konecne by tu ludia neriesili iba Pilcuka......cize moj pohlad je taky, ze to je len cela vymyslena somarina, niekto si robi prdel a teraz sa kvalitne smeje za pocitacom aky su ludia sprosty...... ved su prazdniny, deti sa doma nudia a potom to tak aj vyzera......

Pilcuk

To sa nedá ovplyvniť. Vždy to píšem ako reakciu na danú tému, s ktorou moje slová súvisia. Ale pokúsim sa už nenapísať sem, nenapísať nikde, nenapísať, nepísať, nerobiť nič...

Kikcok

Pilcuk- ak mi slubis, ze uz nikde nenapises, ze chces zazit svoj PRVY BOZK tak ja ti ho dam len uz prosiiiiim, nepchaj to vsade, kazdy ma dost svojich problemov :)

Pilcuk

Žiaľ, to, čo píšem je pravda. Chcel by som, aby moja najväčšia starosť bola vypisovať na internete klamstvá, zatiaľ čo by vedľa mňa v posteli ležala milujúca manželka, prípadne by som si krátil čas, počas ktorého by som na manželku čakal, až sa vráti z práce.

Samozrejme, toto je fórum, kde každý vystupuje pod prezývkou, nie pod svojim menom, takže ostatní diskutéri sa môžu len domnievať, či je obsah jednotlivých tém a príspevkov založený na pravde, alebo si len niekto kráti voľný čas. Každý má právo na vyjadrenie svojho názoru a nebudem sa s nikým hádať a nikomu nič dokazovať. Ja taktiež do rôznych tém, najmä tých súvisiacich so vzťahmi, prispejem svojim názorom a zároveň vyjadrím svoje pocity, ktoré vznikajú ako reakcia na môj nie najideálnejší život, najmä čo sa vzťahov týka.

Pevne verím, že sa stane zázrak, objaví sa nejaká žena v mojom živote, zažijem prvý bozk a všetko, čo je pre ostatných samozrejmosťou už v 13-14 rokoch a nebudem nútený prispievať do rôznych diskusií, kde hľadám radu, ako sa zbaviť tohto prekliatia a kde sa zas naopak snažím rozdávať ja svoje rady a životné skúsenosti.

dontfeedthetroll

pane bože veď si toho trolla vôbec nevšímajte! úplne ho ignorujte a on prestane... nie o ňom ešte témy zakladať

veď to je jasný troll, neni možné aby niekto takýto bol.. pekne sa na vás baví a vy mu to žeriete aj s navyjákom.

neni možné ak by mu naozaj na niečom záležalo a to čo písal bolo pravda, tak dnes už tu vôbec nepíše pretože mu bolo milión krát povedané čo treba robiť a on si stále ide svoje a ku každej téme to vypisuje to isté... je to troll, ale vy ste hlúpi že mu (alebo možno jej) to po takej dobe ešte stále žeriete

Pilcuk

filipa, ako napríklad ? Budem ti úprimne vďačný za každú radu. Môžeš mi poradiť tu alebo na mail pilcuk@centrum.sk