Žiaľ, to, čo píšem je pravda. Chcel by som, aby moja najväčšia starosť bola vypisovať na internete klamstvá, zatiaľ čo by vedľa mňa v posteli ležala milujúca manželka, prípadne by som si krátil čas, počas ktorého by som na manželku čakal, až sa vráti z práce.
Samozrejme, toto je fórum, kde každý vystupuje pod prezývkou, nie pod svojim menom, takže ostatní diskutéri sa môžu len domnievať, či je obsah jednotlivých tém a príspevkov založený na pravde, alebo si len niekto kráti voľný čas. Každý má právo na vyjadrenie svojho názoru a nebudem sa s nikým hádať a nikomu nič dokazovať. Ja taktiež do rôznych tém, najmä tých súvisiacich so vzťahmi, prispejem svojim názorom a zároveň vyjadrím svoje pocity, ktoré vznikajú ako reakcia na môj nie najideálnejší život, najmä čo sa vzťahov týka.
Pevne verím, že sa stane zázrak, objaví sa nejaká žena v mojom živote, zažijem prvý bozk a všetko, čo je pre ostatných samozrejmosťou už v 13-14 rokoch a nebudem nútený prispievať do rôznych diskusií, kde hľadám radu, ako sa zbaviť tohto prekliatia a kde sa zas naopak snažím rozdávať ja svoje rady a životné skúsenosti.