Pilcuk

Príspevok v téme: Pilcuk
SomSvetlo

Ahojte , tak si to tu citam niekedy sa usmejem , niekedy sa zasmejem cez slzy, ale chcel by som Váš nazor ma uzivatela Pilcuk. pomohol uz niekomu? :-D schvalne aka je vasa predstava o nom , aky profil ma .

podla mna mu velmi pomoze ked budeme o nom pisat .

a mimochod nie som jeho imaginarny nick (niektore prispevky som zbadal ze vykazuju jeho znamky)

ja som ja

ja som Svetlo

Mrauka

Podme sa bavit o tebe. Nezastavam sa ho, ale tiez neuznavam bavit sa o niekom za chrbtom.
Ty mas napriklad vsetko po com on tuzi a nevazis si to. Ruhas sa nie len o manzelstve, rodicovstve, ale sam seba oznacujes ako svetlo a pri tom si len uchylne prasa, ktore si tu hlada milenku na svoje nechutnosti, lebo ta zena doma uz omrzela. Otec tiez nebudes asi top, ked sa namiesto svojich deti venujes vypisovanim prasaciniek po internete, ci ohovaranim niekoho.
Takze podla mna si cierna tma a ziadne svetlo.

Gjjitcjj

Pilcuk je hlavne zakomplexovany strašne moc a mal by niečo s tým robiť lebo doteraz mal na hovno život (podľa toho čo píše) a ak ho nechce celý dosrat mal by začať makať na sebe.

pilcukjesmrrrt

Jeho príspevky nemajú absolútne žiadnu váhu. Ku každej téme píše rovnaké kraviny ako zaseknutá platňa... "Mám 49 rokov, nikdy som nemal vzťah, nezažil som bozk....

Jediný spôsob akým tu tento používateľ pomáha je ten, že ak j etu nejaký mladý 20 ročný, ktorého trápi že ho nechcú ženy tak si aspoň môže povedať že sú na tom ľudia ešte horšie... ako napríklad tento pičuk ktorý je na tom už tak zle že stále píše jednu a tú istú vec k každej téme.

Asi by mal vyhľadať lekára alebo by mu mal niekto dať poriadnu facku nech sa konečne uvedomí...

SomSvetlo

vobec ho neodcudzujem len by ma zaujmalo aky je v skutocnosti. A ano moj zivot je taky ako pises zaujma ma vela veci a hlavne ma zaujmaju priciny preco sa ludia chovaju tak ako sa chovaju . Dnes sa hrame ze kazdy sme osobnost ale nemyslim si ze toto je spravna cesta . ide o to ze kazdy razi cestu ako napr. laska je dolezita . v sexe je pripustne toto a toto nie , peniaze su dolezite (velky boj laska vs peniaze) , som tucna , nemam kamaratov (zdravotne problemy tu nebudem pisať pretoze tieto su citlive a individualne). U mna v zivote je to tak cim viac nazorov k teme ktora ma zaujme mam tym viem lepsie zistit ci sa na veci pozeram aj ja spravne. Zial zistujem ze vecsina ludi nie je moc rozhladenych . Otazka je ale je naozaj Pilcuk 50 rocny muz zijuci s matkou ako on vravy nepobozkany , alebo je to vec o ktorej pise (takmer v kazdom prispevku) aby sa k niecomu dostal

katka7362

dobre som sa zasmiala :D cakala som ze sa tu tato tema objavi :D
Mali by sme mu pomoct najst liek na jeho zakomplexovanost aby si konecne nasiel zenu a nevyplakaval tu :D

Antichristian

Pilcuk je Pilcuk. Má 50r nikdy nemal vzťah žije s matkou. Má svoj pohľad na svet, je to jeho realita. Ty žiješ so ženou, ktorú si nevazis, a berieš ako spolubyvajucu s ktorou vychovavate vaše deti, pises tu prevažne o sexe a uchylkach, je to tvoj život, tvoja realita. Prečo sa z niekoho vysmievať a zhadzovať ho len preto že žije iný život ako ty? Ži a nechaj žiť, všetci na tomto fóre si prechádzajú svojou cestou, každý má iné vnímanie sveta, iný pohľad na život, podľa svojich životných skúseností. Nemáš právo posudzovať, či odsudzovať