Pilcuk

Príspevok v téme: Pilcuk
SomSvetlo

Ahojte , tak si to tu citam niekedy sa usmejem , niekedy sa zasmejem cez slzy, ale chcel by som Váš nazor ma uzivatela Pilcuk. pomohol uz niekomu? :-D schvalne aka je vasa predstava o nom , aky profil ma .

podla mna mu velmi pomoze ked budeme o nom pisat .

a mimochod nie som jeho imaginarny nick (niektore prispevky som zbadal ze vykazuju jeho znamky)

ja som ja

ja som Svetlo

Otravnypilcuk

Už si tráápny s týmito rečami, prosím ťa môžeš skončiť? Ľudia sa tu na tebe smejú, každému tu dávaš na oči aký si chudák, neviem čo čakáš. Že tu za teba vyriešime tvoje problémy? Pletieš tu jedno cez druhé, ale stále je to koniec koncov to isté dookola. Už sa konečne očloveč, choď niekam von a začni so sebou niečo robiť. Plakanie na internete ti nepomôže. Si myslíš o sebe čo ako, že ľudia ti napíšu pravdu a ty máš právo ich tu zhadzovať? Presne ako tu niekto napísal, máš asi veľmi vysoké nároky a to, že máš záujem o 15 ročné deti je vysoko úchylné. Je mi z teba zle. Už konečne pochop, že ti toto čo robíš nepomôže!!!!!!! Pripomínaš mi nick Tutanchamon, ten tu tiež vyplakával ako nikoho nikdy nemal... nie je to náhodou nejaký tvoj príbuzný?

Pilcuk

Kami91, určite nemám záujem len o 15-17 ročné, pokojne môže mať aj 35 či 40 rokov. No zas nemôžem mať vedľa seba 50-60 ročnú, keď by som chcel aspoň jedno dieťa...Nároky určite nemám - na kráse mi nezáleží, nepotrpím si ani na sociálne postavenie či finančnú situáciu. Aké mám teda nároky ? Problém je opačný - ženy majú vysoké nároky na mužov...

Kami91

Pilcuk zjavne mas prehnane vysoke naroky. Ako sme videli pacia sa ti 15-17 rocne ale taka o teba nebude mat zaujem, skor pohladaj rovesnicku v tvojom veku uz najskor s odrastenymi detmi. Ale
chapem, ze tie mlade ta lakaju aj preto, ze su teoreticky neskusene a v tomto vrana k vrane sada rovneho si hlada.
A BTW nezdoveruj sa im na zaciatku ako to robis tu na fore.

Pilcuk

A do žiadných sr.čiek som sa nepriviedol ja. Ja určite nemôžem za to, že nezarábam tisíce eur, že nikdy som nemal vzhľad topmodela, že nie som tak priebojný alfa samec ako poniektorí. To sú veci, za ktoré ja nemôžem, no nič to nemení na tom, že zo strany žien o mňa nikdy nebol záujem. Nepochopím, ako môžu byť niektorí ľudia tak nechápaví. Práve týmto ľuďom môžeme "vďačiť" za to, že náš štát je na takej úrovni, na akej je...

Pilcuk

Toto fórum má aj kategóriu "vzťahy" ak si si nevšimla/nevšimol a do tých píšem, tak neviem, čo máš za problém.

Otravnypilcuk

Tak teba pozorujem už dlhší čas, Pilcuk, už konečne pochop že ľudia tu chodia riešiť zdravie, nie tvoje s*ačky do ktorých si sa priviedol iba ty. Ešte budeš nepríjemný keď ti niekto napíše pravdu. Zakomplexovaný chudák.

Pilcuk

Kami91, neozvala sa miuž. Aj tak mala predstavy o živote diametrálne odlišné ako ja, takže by to nemalo budúcnosť...

Pilcuk

Keď nedokážeš pochopiť tak triviálnu vec, že niekto môže byť bez vzťahu, hoc aj celý život, tak tvoja mozgová kapacita je naozaj veľmi, veľmi, veľmi obmedzená. Naozaj nemá zmysel s tebou o niečom diskutovať.

poradim38

Jojojoooj mna???? A preco??? Ja tu nevypisujem pri kazdom prispevku aka som chudacka ze som nezazila bozk lebo som cely zivot cakala na zazrak... :))))) ja radsej ukoncim tuto debatu, lebo obmedzeny si tu akurat tak ty, co takisto nie je asi iba moj nazor... :))) pekny dnik