Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pilcuk

Príspevok v téme: Pilcuk
SomSvetlo

Ahojte , tak si to tu citam niekedy sa usmejem , niekedy sa zasmejem cez slzy, ale chcel by som Váš nazor ma uzivatela Pilcuk. pomohol uz niekomu? :-D schvalne aka je vasa predstava o nom , aky profil ma .

podla mna mu velmi pomoze ked budeme o nom pisat .

a mimochod nie som jeho imaginarny nick (niektore prispevky som zbadal ze vykazuju jeho znamky)

ja som ja

ja som Svetlo

Pilcuk

A nie, nejde mi len o pusu či sex, chcem normálny vzťah, ktorého spomenuté bude jeho súčasťou, založiť si rodinu a žiť život ako ostatní ľudia v mojom okolí.

Pilcuk

Somldiot, pretože aj napriek všetkému stále dúfam, že existuje aj nejaká výnimka, vhodná presne pre muža, ako som ja, preto...

plnesuhlasim

Úplne súhlasím s ''Bielou kobrou''. Môže to byť hoci aký troll. Môže to byť aj 23 ročný chalan / baba, ktorý sa bavia. Pretože stále to isté písať pod takmer každú tému o vzťahoch (videl som ich minimálne 8 a v ale 6/7 témach sa opakoval.) je cez čiaru : ''Nezažil som bozk, ani vzťah''.Je to trochu smiešne...

SomIdiot

Pilcuk odpovedz mi na jednu jedinu otazku: preco chces babu kef podla teba je kazda baba ku*va a ide po peniazoch. Tak to celkom nechapem preco chces babu.
No a druha otazka, prestav si ze si najdes babu. K comu ti to vlastne bude ? Zazit nejaku pusu sex a neviem co vobec nie je niečo ze woooow teraz bez toho nedokazem zit. Su to len obycajne veci nepotrebne k zivotu. Ako vidim dnesne vztahy, tak som rada ze ziaden nemam.

Pilcuk

pedag1, celkom ti nerozumiem. Domýšľať si nedomýšľam nič. To, čo tvrdím, mám odpozorované z okolia. Mám dosť rokov na to, aby som vedel pomenovať veci pravým menom, takže zbytočne ma niekto bude presviedčať o opaku, prípadne sa urážať v prípade, že sa v mojich slovách nájde. Jediné čo chcem, je konečne zažiť vzťah spolu so všetkým, čo taký vzťah obnáša a možno pouvažovať aj nad založením si rodiny, hoc by som mal len jedno dieťa.

pedag1

Pilcuk, ale ako si toto mohol ustáť, tak to mi neide do hlavy? Ono, to trápenie je pre teba trápením najmä preto, že to vnímaš ako trápenie. Keď sa nad to povznesieš, tak to môžeš mať celé v paži. Isto si namýšľaš kadečo možné, aj nemožné, čo si o tebe myslia a pod. že? Upnúť sa na utrpenie znamená, že zabudneš na všetko pekné, čo ešte zostalo okolo teba. A "kde niet lásky, tam vynikne každá chyba".