Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pilcuk

Príspevok v téme: Pilcuk
SomSvetlo

Ahojte , tak si to tu citam niekedy sa usmejem , niekedy sa zasmejem cez slzy, ale chcel by som Váš nazor ma uzivatela Pilcuk. pomohol uz niekomu? :-D schvalne aka je vasa predstava o nom , aky profil ma .

podla mna mu velmi pomoze ked budeme o nom pisat .

a mimochod nie som jeho imaginarny nick (niektore prispevky som zbadal ze vykazuju jeho znamky)

ja som ja

ja som Svetlo

filipa

Pilcuk, ja sa vôbec nedivím, že ti ani susedovie koza nepodrží, no ale ak chceš niekedy zasunúť aspoň do tej kozy, tak musíš zmeniť svoju sebaprezentáciu :-D

Pilcuk

Michallov, nemám 50, ale 49 rokov. Nesedím pri mamičke, ale žijem s mamou a starou matkou, pričom chodím do práce a dokažem sa o seba postať, niekedy aj o starú matku či matku. A vyprosujem si vulgárne urážky.

Michallov

Pilcuk je ko...t aj z druhej strany fotky. 50 rocny panic co sa sedi pri mamicke jak dement :D ... Strasne sa na tebe zabavam. Ty tela :D

tieznechcena

Pilcuk netráp sa ja mam 21 rokov z nikdy som vzťah nezažila ..niesom až taká škaredá a tiež o mňa nikto nezakopol ani nezakopne...lebo ked ma nikto nechcel mladu v najlepsich rokoch tak duplom ma nikto nebude chcieť v 30 rokoch napríklad..ani teraz..ale mam svoje zaluby ktorym sa venujem a ak ti môžem poradit najdi si aj ty nejake..hoc nejaký šport plávanie alebo čokoľvek...a uvidíš hneď ti bude lepšie..drž sa

Lollka

Pilcuk ked tu chces najst nejaku zenu nebodaj aj na zalozenie rodiny tak by si nemal tak urazat zeny a všetkým nadavat do k..., to odradi kazdu. Ze si nikdy nemal vztah ani pusu mnohym vadiť nebude, ani to ze nie si bohaty, ale tvoj postoj k zenam ano.

pedag1

Ja ti prajem Pilcuk, aby ti to s tým vzťahom vyšlo. Ja si pôjdem žiť do lesa, keď mi vyjdú moje plány. Dobrú noc mi dajú líšky a s medveďom tu potom zavesím selfie s novým songom medveďku, daj labku... Toto je celé zvláštne, p.čoviny nonstop.

pedag1

Pilcuk, vážne ťa obdivujem, že ti z toho ešte nedrblo. A čo sa týka tej logiky, že už vopred je všetko vopred dané, tak to je niečo, ako keď otec vyfackal syna preto, lebo už vopred videl, ako na druhý deň je rezeň na zakáľačke bez chleba. Len nechápem, prečo moja myška nechce tie biele myšky chytať a pozerá na mňa, akoby mi chcela povedať, či mi akoby že mi niečo je?? Haló?

Pilcuk

Lea1231, to už by záležalo od toho, ako by sme sa rozhodli a dohodli, no dieťa by som od vzťahu určite očakával. Neviem, čo myslíš tým "nadivoko", no určite by som vo vzťahu netoleroval veľkú "slobodu", teda možnosť stretávať sa s inými mužmi za účelom pohlavného styku či inej formy uspokojenia alebo aby som bol len akousi zastávkou v jej ceste za šťastím (za niekým lepším). Skrátka chcel by som trvalý vzťah, svoju rodinu.