Ahojte. mám taký problém, no možno to ani tak nie je problém, ako dilema :) Už dlhšiu dobu sa s priateľom bavíme o svadbe, no zásnuby sme ešte nemali... Keďže to už nie je tajomstvom, priateľ mi navrhol, aby som si vybrala sama zásnubný prstienok. Aj ma to potešilo, lebo zrovna rovnaký vkus nemáme :D No ako si vybrať, keď sa mi ich páči asi trilión. Oplatí sa dávať si vyrábať snubák na mieru?
Mám si vybrať snubný prsteň
No však práve, že už som sa stretol s tým, že mi v zlatníctve povedali, že prinesené kamene neosádzajú a poviem to tak, že to pre mňa dosť znamená. Je to pamiatka po mamke a tá chcela, aby raz ten prsteň nosila moja žena
myslis, ze by s tym mohli mat v niektorom zlatnictve problem? preco aspon by ti nemuseli davat zo svojich nie :)
Mám takú otázku. Neviete, kde vyrábajú resp predávajú aj platinové prstene? Moja priateľka je alergická na zlato. A po ďalšie, mám po mojej mamke doma prsteň. Keďže chcela, aby som ho raz dal svojej vyvolenej, rád by som použil drahokam, ktorý je v ňom pre snubný prsteň pre moju lásku.
no ale kvoli nam by si presvedcit mohol, ci ani tak by sa jej do toho nechcelo? no hlavne, ze si s tym kupovanim nemal ziadne problemy
prepac ze som tu nebol, no boli sme s priatelkou na takej mensej dovolenke na sicilii, kde som ju poziadal o ruku a ona povedala anoooooo. tak velmi mi odlahlo - aj prsten sa jej pacil, len sme to nejak do sveta este nevytrubovali, takze ani ho odfoteny nemam, no poviem jej, ze by som jednu sem potreboval :)
@hreko a fotka je kde ? :D
tak nakoniec so sa rozhodol pre ten prsten, ktory som tu opisoval. dostal som sa do 3D zlatníctva v bratislave. vyrabaju tam klenoty aj na mieru, co som potreboval.. bol som prekvapeny z priatelskeho pristupu, ktorym sa mi tam snazili pomoct a rozhodnut sa pre ten jeden pravy. co sa tyka materialu aj samotnej roboty - niet sa coho bat. kvalitu vidiet na prvy pohlad
Bledomodrým kamienkom podľa mňa nemáš čo pokaziť, to je ešte taká neurálna farba. A kde si to bol?
bol som v jednozlatníctve v bratislave a síce som u nich nenašiel presne taký, ako by som chcel, dali mi možnosť výroby snubného prsteňa na mieru, tak nad tým celkom premýšľam. chcel by som, aby mal bledomodrý kameň v strede, čo poviete, nebude to moc?
hreko - podľa mňa je to v celku jedno, bude sa jej páčiť hocijaký, ak ťa miluje. ide o význam žoho prsteňa