mame 40+, je to pre kazdeho z nas druhe manzelstvo, spolu deti nemame a vlastne deti su uz dospele, neziju s nami.
mam vsak problem, zda sa mi, ze sme sa odcudzili. manzel mi nerozprava o tom, co robi v praci, nerozprava mi o kolegoch, len prichadza domov podrazdeny, ze ma prace vyse hlavy, a ja vobec netusim, co presne v tej praci robi, nepoznam jeho kolegov, ma nepravidelnu pracovnu dobu, stale mi len povie, ze ide do prace, chodi domov v priebehu dna hore dole domov a do prace, a takto chodi kazdy den, aj cez vikedny, ja nikdy neviem, kedy bude doma. ked je doma, stale nieco robi, v dielni, na zahrade, opravy okolo domu a tak, a mna to uz nebavi, je stale naveny, nebavia ho rozhovory o nicom, chce klud, a ja mu ho nedavam, a to tym, ze mu kladiem privela otazok, a on je unaveny, a zavidi jeho kolegom, ktori pridu domov, a doma maju napecene, upratane a klud, to len ja musim stale rypat so somarinami, vsak vsetko robi predsa pre nas, a ja to buram..
nechapem, co robi pre nas??? mne nezalezi na vyplateni dovolenky, ak ma byt to jedine, co nas spaja, mne nezalezi na opravenej streche, ak je to na ukor vzajomneho rozhovoru o hocicom, nezalezi mi na novej baterii, ktoru chcel vymenit, nezalezi mi na poliatych stromcekoch, ktore polieva hodinu a vtedy ho nemam rusit..a nechapem, kedze moje seky si platim sama, nechapem, co robi pre nas???? ja mam pocit, ze vsetko robi pre seba, pre svoje uspokojenie, a mne vycita, ze robim problemy, a ze sa mam liecit, nechapem,
na co ho mam???