chcem od manzela privela?

Príspevok v téme: chcem od manzela privela?
bublinna

mame 40+, je to pre kazdeho z nas druhe manzelstvo, spolu deti nemame a vlastne deti su uz dospele, neziju s nami.
mam vsak problem, zda sa mi, ze sme sa odcudzili. manzel mi nerozprava o tom, co robi v praci, nerozprava mi o kolegoch, len prichadza domov podrazdeny, ze ma prace vyse hlavy, a ja vobec netusim, co presne v tej praci robi, nepoznam jeho kolegov, ma nepravidelnu pracovnu dobu, stale mi len povie, ze ide do prace, chodi domov v priebehu dna hore dole domov a do prace, a takto chodi kazdy den, aj cez vikedny, ja nikdy neviem, kedy bude doma. ked je doma, stale nieco robi, v dielni, na zahrade, opravy okolo domu a tak, a mna to uz nebavi, je stale naveny, nebavia ho rozhovory o nicom, chce klud, a ja mu ho nedavam, a to tym, ze mu kladiem privela otazok, a on je unaveny, a zavidi jeho kolegom, ktori pridu domov, a doma maju napecene, upratane a klud, to len ja musim stale rypat so somarinami, vsak vsetko robi predsa pre nas, a ja to buram..

nechapem, co robi pre nas??? mne nezalezi na vyplateni dovolenky, ak ma byt to jedine, co nas spaja, mne nezalezi na opravenej streche, ak je to na ukor vzajomneho rozhovoru o hocicom, nezalezi mi na novej baterii, ktoru chcel vymenit, nezalezi mi na poliatych stromcekoch, ktore polieva hodinu a vtedy ho nemam rusit..a nechapem, kedze moje seky si platim sama, nechapem, co robi pre nas???? ja mam pocit, ze vsetko robi pre seba, pre svoje uspokojenie, a mne vycita, ze robim problemy, a ze sa mam liecit, nechapem,

na co ho mam???

Bublinna

Mne sa vydajom všetko zhoršilo, dávam denne viac na benzín do roboty a spať,, lebo bývame ďalej, ako som pred tým byvala, dcéra sa osamostatnuje, čo je dobré, ale odstahovanim som to zbytočne urýchlila, v dome okrem poriadkov a varenia nemám čo robiť, zmenil sa mi životný štýl, nič ma nebaví, pred tým som mala plno záujmov, či doma alebo mimo, tu ma nebaví nič, ani telku pozerať, a on je potom naštvaný, že sa necítim dobre, chce, nech si všetko prisposobim, čokoľvek by kúpil, ale ja nechcem nič, ale mne na Tom nezáleží, ja som chcela jeho, nie dom, nie záhradu, nie nové skrine

mate59

Ja by som sa vrátil naspať do svojho bytu a vyčkal,až bude chcieť o probléme komunikovať,ak nie,rozveďte sa.

Bublinna

Keď chcem s ním hovoriť o týchto vážnych veciach, začne byť agresívny, začne po mne hulakat a už sa nebavíme. Preto nemá kľud, lebo tieto veci chcem otvárať a nastaviť dohody a riešenia, on nechce, je pracovitý, a myslí si, že mi to má stačiť, s ním sa dá baviť len tak, o dovolenkách, o novej skrini, o jedle, o záhrade, o počasí, ale nie o mojom trápení
A čuduje sa, že nechcem ísť s ním na gyros, nemám záujem, gyros si viem kupity aj sama

Bublinna

Každý deň myslím na rozvod, svadbu som oľutovala, môj byt som nechala dcére, ktorá ešte študuje, aj o ňu sa ešte starám, a manžel mi vyčíta, že som nevďačná, a že robím zlobu, ja chcem vzťah, on sa chce pracovne realizovať a súčasne mať doma usmievajucu cakajucu manželku, že čo viac ešte chcem, však chce ísť so mnou na dovolenku,
ktorú on platí, na ktorú ja vôbec netuzim ísť, aj v tomto je problém, môžem okaslat týždeň v roku spolu, a ostatné každý zvlášť, aj tu máme hádky

mate59

Komunikujte spolu,dohodnite si spoločné podmienky financií,obaja máte skúsenosť z predchádzajúceho manželstva a nechcete sa znovu popáliť,každý si nechávate otvorené zadné dvierka/2 byty/,je to len o dohode medzi vami,treba si to vydiskutovať.Ak sa nedohodnete,nebudete spolu ani šťastní,ani nebudete dobre vychádzať.Ak nie, radšej každý single.

milajar

bublinna, nemas z takeho manzela nic..zivot, ktory s tebou zije, sa neda nazvat dobrym manzelstvom , skor ten clovek zije sam so sebou a sam pre seba..a to ostatne co robi akoze v praci zahmlieva tym, aby si o nom vlastne ani nic nevedela. Nastastie nemate spolu deti, tak treba vazne porozmyslat nad tym, co ti take manzelstvo a zivot s takym clovekom dava..

Bublinna

Chcela som s ním zdieľať, ako prežíva každý deň, čo robí, s kým robí, jeho robota baví, nikdy som nechcela, aby ju nechal, ale nie kvôli peniazom, ale kvôli tomu, že jeho práca ho napĺňa, ale nechcem byť len priveskom, máme všetko, netreba sa nám naháňať, mne peniaze nemusí dávať, mám ich na svoje živobytie, ale chcem byť jeho súčasťou, no zatiaľ som len príveskom, on sa skrýva za šľachetné myšlienky, že to robí pre nás, ale čo robí pre nás???? Ja z toho nič nemám, len osamelosť a odcudzenie

mate59

Bublinna,váš vzťah vyzerá byť úplne nefunkčný,o ničom,bez lásky,len o materiálnych statkoch.Možno by ti bolo lepšie samej u seba.

ivobrick

Prva vec, ktora je brutalne nahovno je ta, ze tahate domacnost kazdy sam za seba. To Vas nenapadlo uz predtym Bublinna ked ste sa brali?
Preco ste to nevyriesili vtedy?
A nie nechces od manzela privela, ale inak to asi ani nejde v danej situacii.

Pilcuk

Dobre, a čo chceš od neho ? Aby dal výpoveď v práci ? Lebo je prirodzené, že pracujúci človek, zvlášť po 40-tke je vyčerpaný, nemá náladu na nejaké dlhé rozhovory, romantiku atd...