Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem od manzela privela?

Príspevok v téme: chcem od manzela privela?
bublinna

mame 40+, je to pre kazdeho z nas druhe manzelstvo, spolu deti nemame a vlastne deti su uz dospele, neziju s nami.
mam vsak problem, zda sa mi, ze sme sa odcudzili. manzel mi nerozprava o tom, co robi v praci, nerozprava mi o kolegoch, len prichadza domov podrazdeny, ze ma prace vyse hlavy, a ja vobec netusim, co presne v tej praci robi, nepoznam jeho kolegov, ma nepravidelnu pracovnu dobu, stale mi len povie, ze ide do prace, chodi domov v priebehu dna hore dole domov a do prace, a takto chodi kazdy den, aj cez vikedny, ja nikdy neviem, kedy bude doma. ked je doma, stale nieco robi, v dielni, na zahrade, opravy okolo domu a tak, a mna to uz nebavi, je stale naveny, nebavia ho rozhovory o nicom, chce klud, a ja mu ho nedavam, a to tym, ze mu kladiem privela otazok, a on je unaveny, a zavidi jeho kolegom, ktori pridu domov, a doma maju napecene, upratane a klud, to len ja musim stale rypat so somarinami, vsak vsetko robi predsa pre nas, a ja to buram..

nechapem, co robi pre nas??? mne nezalezi na vyplateni dovolenky, ak ma byt to jedine, co nas spaja, mne nezalezi na opravenej streche, ak je to na ukor vzajomneho rozhovoru o hocicom, nezalezi mi na novej baterii, ktoru chcel vymenit, nezalezi mi na poliatych stromcekoch, ktore polieva hodinu a vtedy ho nemam rusit..a nechapem, kedze moje seky si platim sama, nechapem, co robi pre nas???? ja mam pocit, ze vsetko robi pre seba, pre svoje uspokojenie, a mne vycita, ze robim problemy, a ze sa mam liecit, nechapem,

na co ho mam???

Meridian

Bohužiaľ toto čaká aj veľa úspešných párov .Proste každý si robí svoj biznis voláme to kariera,obchod,Najskôr je všetko fajn potom ludia zistia ,že spolu nevedia tráviť čas.Objaví sa niekto kto ich obdivuje za to čo dokázali a im je to samozrejme príjemné.

Meridian

Sú muži tzv ;samoukájači"Proste príde domov a má zase svoju robotu a život.Ty do toho života nepatrís,len keď niečo potrebuje.On si sám naplní a ukojí a naplní svoj voľný čas a život.V skutočnosti sú to sebci.Niekde mimo teba dokáže žiť stačí že stretne suseda a už je vtipný plný života.Takého človeka nezmeníš ked mu niečo vytkneš on nechápe čo od neho chceš ..

Ovecky

Mimochodom ked ma tolko penazi preco si nezaplati domacich majstrov? Fuj neni hnusnejsieho chlapa na svete ako taketo typy.

Bublinna

Moje sebavedomie je úplne zničené, stále som verila, pri chvíľach, kedy som cítila, že sme spolu, že pochopí, že mi stačí málo, dokonca, aj keby robil ako robí, ale mal to všetko zdieľať so mnou, spolu, a nie tak, že cudzí vedia o ňom viac, ako ja, medzi iným, dal sa k poľovníkom - nie na poľovačky, ale na ochranu, pred tým sme chceli spolu chodievať do prírody, no teraz z toho spravil akože prácu, keďže sa aktivujte vo zväze za čo mu platia, a chodieva do prírody s inými, bezomna, akože pracovne, snáď nechcem ho strapnovat a chodiť s ním?! Alebo rád jazdí, občas ho zavolajú, aby odsoferoval nejaké tranzity, a zase s inými, nie so mnou, veď predsa je to práca, a ja som sibnuta, že mu vyčítam prácu, a že našťastie to nikto nepočuje, lebo by sa mu smiali, akú má harpiu, a zase ja som posledná, neviem s kým ide, zážitky a tak, ale robí to pre nás, aby sme mohli ísť na dovolenky, o ktoré nestojím, on má dovolenku každý deň, a potom je unavený po dvoch dňoch šoférovania, a doma chce kľud, ale nemá mu kto pomôcť, lebo musí opraviť strechu pokosiť, vymeniť podlahu, lebo ja na všetko kašlem, a potom ma zhovievavo pozve na pizzu, ktorú odmietnem, lebo omrvinky si neprosím, a začne ignorácia, lebo som chorá a mám sa liečiť, iné ženy by ho na rukách nosili, za to, aký je starostlivý, pracovitý a všetko robí aby sme sa mali dobre, a ja som zúfalá, a každý deň naberám odvahu na zmenu

Ovecky

Nemas ho na nic moja zlata, chlap, ktory zene nedava lasku, nehu, vasen a konverzaciu je na H... akurat tak, na velke nic, treba to vymenit. Necakaj dlho, roky letia. Moze zarabat aj 5000 mesacne, ked je raz niekto ch.. aj tak ho rozumna zena opusti

Bublinna

Pred tým som citila, že sme my, potom začal rozširovať svoje pracovné aktivity, lebo ho to bavilo, a tam začalo odcudzovanie. Prestala som patriť do jeho života, aj keď on to nikdy neprizná, vraví, že má nechce zaťažovať, aké zaťažovanie?!? Však mňa zaujíma ako žije! A nevládze, moje problémy mu už vôbec nehovorím, nezaujímajú ho, ale prečo??? Prečo sa tak upol na sebarealizáciu? A ešte sa skrýva, že to robí pre nás! Nie, nič z toho nevnímam pre nás, iba pre neho, on chce dovolenku, novú strechu, nový prístrešok, nový záhradný nábytok, anglický trávnik..... Ja z toho nič nechcem, je to za privysokú cenu, a som z toho smutná, a on nervaci, že som šialená, že som sa zmenila

a_dr1a

Ahoj Bublinna. A ako ste spolu fungovali pred vstupom do manzelstva? Vtedy sa tieto rozdiely nezhody konflikty u vas neprejavovali? Predsa len, mate uz obaja svoj vek, zivotne skusenosti, obaja ste uz mali predtym ine rozne vztahy a aj manzelstva, takze nie ste ziadne ucha bez skusenosti a asi ste sa hned po zoznameni nebrali, zrejme vas nieco spajalo, fungovali ste dako spolu uz aj predtym. Nezili ste vari spolu? Nevedela si ani vtedy kde pracuje a co robi?? Aky je? Vtedy ste spolu ako komunikovali?

Bublinna

Preto som sa pýtala, či chcem priveľa? Robí zo mňa narušenú, že on len tvrdo robí, nech máme, ale ja nechápem, že čo z toho máme? Ja z jeho práce nemám nič, ani z jeho peňazí nemám nič, dobre, chleba mi dá, ale mne ten chlieb od neho netreba, mne chyba on, chýba mi zdieľanie s ním, o jeho živote, a mojom živote a tak, vyčíta mi, že iné ženy stále niečo robia okolo domu, ja nie, načo? Keď necítim spolupatričnosť? Samozrejme, že klasické upratovanie a varenie robím, ale nezveladujem dom tak, ako som si zutulnovala byt. Netreba mi to, načo, keď aj tak som sama? On by bol vtedy spokojný, keby som sadila kvietky a kupovala obrázky, ale načo??? Stratila som víziu do budúcnosti, cítim sa pri ňom cudzo, a on to nechce vnímať, počuť, naopak, začne po mne ziapat, že som šialená a závidí kolegom kľud, som fakt tak šialená?