Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem od manzela privela?

Príspevok v téme: chcem od manzela privela?
bublinna

mame 40+, je to pre kazdeho z nas druhe manzelstvo, spolu deti nemame a vlastne deti su uz dospele, neziju s nami.
mam vsak problem, zda sa mi, ze sme sa odcudzili. manzel mi nerozprava o tom, co robi v praci, nerozprava mi o kolegoch, len prichadza domov podrazdeny, ze ma prace vyse hlavy, a ja vobec netusim, co presne v tej praci robi, nepoznam jeho kolegov, ma nepravidelnu pracovnu dobu, stale mi len povie, ze ide do prace, chodi domov v priebehu dna hore dole domov a do prace, a takto chodi kazdy den, aj cez vikedny, ja nikdy neviem, kedy bude doma. ked je doma, stale nieco robi, v dielni, na zahrade, opravy okolo domu a tak, a mna to uz nebavi, je stale naveny, nebavia ho rozhovory o nicom, chce klud, a ja mu ho nedavam, a to tym, ze mu kladiem privela otazok, a on je unaveny, a zavidi jeho kolegom, ktori pridu domov, a doma maju napecene, upratane a klud, to len ja musim stale rypat so somarinami, vsak vsetko robi predsa pre nas, a ja to buram..

nechapem, co robi pre nas??? mne nezalezi na vyplateni dovolenky, ak ma byt to jedine, co nas spaja, mne nezalezi na opravenej streche, ak je to na ukor vzajomneho rozhovoru o hocicom, nezalezi mi na novej baterii, ktoru chcel vymenit, nezalezi mi na poliatych stromcekoch, ktore polieva hodinu a vtedy ho nemam rusit..a nechapem, kedze moje seky si platim sama, nechapem, co robi pre nas???? ja mam pocit, ze vsetko robi pre seba, pre svoje uspokojenie, a mne vycita, ze robim problemy, a ze sa mam liecit, nechapem,

na co ho mam???

Meridian

Vo filme clik na diaľkové ovládanie je presne popísané ako si ludia nevedia užiť prítomnosť ale neustále hladia na budúcnosť .......je kopec kníh prečo sú muži z..........a ženy z........tamV je vysvetlené ako rozdielne chápeme keď jeden robí niečo a druhý.......to chápe inak

Meridian

Presne o tom som hovoril v poslednom príspevku.Ludia spolu žijú a budujú si hniezdočko.Proste pokiaľ sa pechoria každý prispieva niečim do spoločného pri výchove detí stavbe domu a podobne budujú.Ale zabúdajú budovať vzťah !Ako sa buduje vzťah?Umývajú sa spoločne riady proste jeden umýva druhý utiera a spolu sa komunikuje a tým sa vytvára vzťah.Toto bol príklad.Lebo nabudúce keď sa stretneme spolu zase doma môžeme pokračovať lebo máme spolu naumývané spolu nie vedľa seba ale spolu.Ja mám tiež 40+ a viem čo je to robiť spolu veci.Lebo keď každý robí sám za seba po čase sú deti vychované hniezdo zvelademé a muža a ženu nič nespája nevedia žiť.Myslím ,že to vystihuje pieseň od Zagorovej maluj zase obrázky pusti si to.A odpoveď na tvoju otázku je: nechceš veľa chceš len aby žil s tebou nie vedľa teba ale veľa luďom to nedopne .......

bambam

podľa mňa jeho reakcie svedčia o tom, že skrýva niečo, čo by sa ti určite nepáčilo. tie jeho jazdy mimo domov nebudú len pracovné, predpokladám, že sa v nich vyskytuje nejaká osoba ženského pohlavia.

bublinna

v minulosti sme obaja dreli, ten dom sme stavali spolu, ja som zabezpecovala financovanie cez uver plus moje a jeho vacsie uspory, on zabezpecoval samotnu stavbu, v tychto veciach je velmi sikovny. ja som si myslela, ze ked dom dostaviame, zmenime sposob zivota a zacneme si spolu uzivat, medzitym mi dcera dospela, a chce byvat sama, preto som jej nechala byt, ale stale ju podporujem, aj byt platim, kedze ukoncuje VS.

no vsetko sa vyvija inac. muz sa zacal realizovat v roznych inych oblastiach, a skryva sa za robotu. je taky dokonaly, robi v 4-roch robotach: stavby, auta, polovnici, tranzity, a ja som taka nevdacna. Snazi sa, drie ako kon, vela nezarobi, ale prave preto robi tak vela, lebo v jednej robote nezarobi na nase potreby, a robi to pre nas. A ja nechapem co mam z toho ja. preto viem, ze jeho tieto cinnosti bavia, robi to rad, ma stale nove podnety, a este ma aj z toho nejaky peniaz. Ale nech necaka, ze ja budem najstastnejsia, ze pojdeme dvakrat do roka na dovolenku, lebo to pre nas robi, a ze budem najstastnejsia, ze pristavuje altanok, a ze budem najstastnejsia, a dokonca, ani mu neprispievam do mesacnych nakladov domu, neuvedomuje si, ze ja za byt platim 350 e, on za dom 150 e mesacne, ze mne sa moj standart znizil, lebo sa mi zvysili vydaje na dve domacnosti. Dakujem, neprosim, zarabam dost, no cas je pre mna dolezitejsi ako peniaze, Mam uz dost rokov, a chcem zacat vnimat zivot. Cas je pre mna najdolezitejsi a chcem ho travit inac ako doteraz. no zda sa, ze moj muz ide opacnym smerom. Jemu sa zapacili uspechy, no unika mu, ze sa spolu vzdialujeme.

citim, ze ma svoj zivot, este aj doma, ked mu chcem pomoct, napriklad pokosit, odbije ma s tym, ze on to spravi, lebo chce to po svojom, a vtedy s nim sa neda komunikovat, uzemni ma pri kazdej robote, ze potrebuje ticho, lebo sa sustredi, takze pri ziadnej z jeho robot, aj kebý som tam stala sko stlp, nemame dialogy, lebo jeho to rusi.

a potom vecer je uz utahany, obcas ma aj nocne, bolia ho nohy, ja sa ho snazim uvolnit, pomasirovat a tak,

ALE KDE SOM JA?!?!? aj ja som utahana, nerobim v bani, ale na to, aby som zarobila, vynakladam vela energie, zarabala som nadstandartne, teraz uz menej, lebo chcem vsetko zmenit, a mojim cielom je moj zivot,
Kto mna pomasiruje, objime, uspi, jemu sakra vyhovuje usmievajuca chapajuca zena cakajuca doma s uvarenou vecerou, hladkanie, kym nezaspi, uz ma to nebavi, preto uz kaslem na gyros aj dovolenky, ja chcem kazdy den, malickosti, chcem citit ze sme tu pre seba, vsak nic nam nechyba, preto viem, ze jeho tieto aktivity naplnaju a doma ocakava zazemie. Ale ja potrebujem to iste, a nemam to. Vzdala som sa mnohych aktivit, lebo ak by som ich nadalej mala, vobec by sme sa nevideli a ja som chcela byt s nim. Ale ak to ma takto ist dalej, vrhnem sa naspat do mojho povodneho zivota, a spontanne sa nase spoluzitie ukonci. a vtedy uz bude neskoro, viem, ze ma ma rad, ale pohltili ho vlastne uspechy, a aby to trochu pred sebou obhajil, veri, ze to robi pre nas, a ja stale neviem co

milajar

mne by to prislo zvlasnte sa tak manzelovi vsemozne nastrkovat a robit veci, ktore su mne proti gustu, laska a sex predsa nie su za odmenu, a zivot sa nesklada len z tej dovolenky, na ktoru ma pozyva, som tu predsa cely rok a ked si ma nedokaze ziskat inak ako vydieranim, tak tazko by ma nalakal na svoje majetky

Biela Kobra

Pochopila som to tak, že si frustrovaná, nešťastná, nevidíš (pozitívne) východisko a najmä sa potrebuješ vyrozprávať. Padlo tu pár celkom IMHO objektívnych pripomienok, ale nemyslím si, že momentálne uvažuješ o rozchode, aj keď sa zdá, že tento vzťah ti naozaj nič neprináša a že každý z vás má vlastné zázemie, takže rozchod by mal byť logickým riešením.
Ak je tam však láska, logika nepomôže. A mne sa zdá, že tam láska je, prinajmenšom z tvojej strany, preto si taká nešťastná a frustrovaná. Takže ti neostane nič iné, len sa pokúsiť za svoju lásku zabojovať. Vidím to takto:
1. Ak ťa pozve na gyros alebo na pizzu, neodhŕdzaj sa. Choď. Nebav sa s ním počas jedla na tému, že by ste mali chodiť častejšie, buď úžasná, chváľ ho, že si na teba našiel čas, buď milá, usmievavá, tvár sa spokojne. Pokiaľ je možné, skús toto spoločné jedlo natiahnuť a poukazuj na čokoľvek, príjemné, na čo by sa dal nachytať - na to, ako ti chutí, na pivo či vínko, čo si k tomu dáte, ako je pekne, alebo hocičo, čo by ho mohol priviesť na príjemnejšie myšlienky - v súvislosti s tebou. On je zacyklený, ale je tu nádej, že mu tento kruh môžeš trocha prederaviť. Buď proste vždy príjemná, nech si zafixuje, že doma má príjemnú babu. Možno sa postupne začne na to tešiť.
2. Pomáhaj mu. V práci asi veľkú šancu nemáš, ale máš šancu doma. Keď bude robiť strechu, povedz, že mu budeš držať rebrík alebo dávať pozor, aby nespadol. Keď bude opravovať čosi, ponúkni sa, že mu budeš podávať náradie. Ak nevieš, čo je čo, nauč sa. Ak sa bude zlostiť, že s tvojou pomocou mu to bude trvať dlhšie, usmej sa a povedz, že to len na prvýkrát, kým sa to naučíš. Ak zistí, že z teba môže byť vítaný pomocník, môžeš s ním popri práci prehodiť pár slov aj na témy, ktoré zaujímajú teba. V každom prípade spoločne strávený čas pri spoločnej práci tiež robí svoje a utužuje vzťah.

Riešiť finačné a materiálne otázky môžete začať potom , keď nájdete spoločnú reč. A na tú dovolenku s ním určite choď, užívaj si to a daj mu najavo, že si to užívaš.

Daj si termín trebárs do Vianoc, aby sa to trochu vylepšilo.

Ak to nepôjde, vždy tu zostáva tá možnosť rozchodu.

Držím palce.

Preteba

Bublinna, nie si práve v najlepšej situácii, ale myslím, že by bolo fajn ísť na to postupne. Nečítala som všetko, ale tieto a podobné story poznám. Radia Ti odísť, čo je pre nás typické, ale ale nie vždy najlepšie. Myslím, že nie si z tých, čo zbabelo ujdú zo vzťahu, ale ho chceš zachrániť. Je toho viac, čo by si mala zmeniť a tak získať manžela späť ( môžem Ti napísať do mailu, ak chceš) ale nesmieš sa ho snažiť zmeniť, on sa môže zmeniť na základe toho, čo zmeníš Ty. Ako žena rozumiem, čo od vzťahu s ním očakávaš, ale muži nemyslia ako ženy, preto treba muža aj pochopiť. A nezabúdať na to, čo má rád on, nie my:)

zoom

Mozno ma v pracovnej zmluve, ze o praci nesmie rozpravat. To ta nenapadlo?
Niektoi muzi nedokazu zabijat cas kvakanim a tliachanim, tak radsej nieco robia, aby mali pocit , ze su uzitocni.