v minulosti sme obaja dreli, ten dom sme stavali spolu, ja som zabezpecovala financovanie cez uver plus moje a jeho vacsie uspory, on zabezpecoval samotnu stavbu, v tychto veciach je velmi sikovny. ja som si myslela, ze ked dom dostaviame, zmenime sposob zivota a zacneme si spolu uzivat, medzitym mi dcera dospela, a chce byvat sama, preto som jej nechala byt, ale stale ju podporujem, aj byt platim, kedze ukoncuje VS.
no vsetko sa vyvija inac. muz sa zacal realizovat v roznych inych oblastiach, a skryva sa za robotu. je taky dokonaly, robi v 4-roch robotach: stavby, auta, polovnici, tranzity, a ja som taka nevdacna. Snazi sa, drie ako kon, vela nezarobi, ale prave preto robi tak vela, lebo v jednej robote nezarobi na nase potreby, a robi to pre nas. A ja nechapem co mam z toho ja. preto viem, ze jeho tieto cinnosti bavia, robi to rad, ma stale nove podnety, a este ma aj z toho nejaky peniaz. Ale nech necaka, ze ja budem najstastnejsia, ze pojdeme dvakrat do roka na dovolenku, lebo to pre nas robi, a ze budem najstastnejsia, ze pristavuje altanok, a ze budem najstastnejsia, a dokonca, ani mu neprispievam do mesacnych nakladov domu, neuvedomuje si, ze ja za byt platim 350 e, on za dom 150 e mesacne, ze mne sa moj standart znizil, lebo sa mi zvysili vydaje na dve domacnosti. Dakujem, neprosim, zarabam dost, no cas je pre mna dolezitejsi ako peniaze, Mam uz dost rokov, a chcem zacat vnimat zivot. Cas je pre mna najdolezitejsi a chcem ho travit inac ako doteraz. no zda sa, ze moj muz ide opacnym smerom. Jemu sa zapacili uspechy, no unika mu, ze sa spolu vzdialujeme.
citim, ze ma svoj zivot, este aj doma, ked mu chcem pomoct, napriklad pokosit, odbije ma s tym, ze on to spravi, lebo chce to po svojom, a vtedy s nim sa neda komunikovat, uzemni ma pri kazdej robote, ze potrebuje ticho, lebo sa sustredi, takze pri ziadnej z jeho robot, aj kebý som tam stala sko stlp, nemame dialogy, lebo jeho to rusi.
a potom vecer je uz utahany, obcas ma aj nocne, bolia ho nohy, ja sa ho snazim uvolnit, pomasirovat a tak,
ALE KDE SOM JA?!?!? aj ja som utahana, nerobim v bani, ale na to, aby som zarobila, vynakladam vela energie, zarabala som nadstandartne, teraz uz menej, lebo chcem vsetko zmenit, a mojim cielom je moj zivot,
Kto mna pomasiruje, objime, uspi, jemu sakra vyhovuje usmievajuca chapajuca zena cakajuca doma s uvarenou vecerou, hladkanie, kym nezaspi, uz ma to nebavi, preto uz kaslem na gyros aj dovolenky, ja chcem kazdy den, malickosti, chcem citit ze sme tu pre seba, vsak nic nam nechyba, preto viem, ze jeho tieto aktivity naplnaju a doma ocakava zazemie. Ale ja potrebujem to iste, a nemam to. Vzdala som sa mnohych aktivit, lebo ak by som ich nadalej mala, vobec by sme sa nevideli a ja som chcela byt s nim. Ale ak to ma takto ist dalej, vrhnem sa naspat do mojho povodneho zivota, a spontanne sa nase spoluzitie ukonci. a vtedy uz bude neskoro, viem, ze ma ma rad, ale pohltili ho vlastne uspechy, a aby to trochu pred sebou obhajil, veri, ze to robi pre nas, a ja stale neviem co