Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem od manzela privela?

Príspevok v téme: chcem od manzela privela?
bublinna

mame 40+, je to pre kazdeho z nas druhe manzelstvo, spolu deti nemame a vlastne deti su uz dospele, neziju s nami.
mam vsak problem, zda sa mi, ze sme sa odcudzili. manzel mi nerozprava o tom, co robi v praci, nerozprava mi o kolegoch, len prichadza domov podrazdeny, ze ma prace vyse hlavy, a ja vobec netusim, co presne v tej praci robi, nepoznam jeho kolegov, ma nepravidelnu pracovnu dobu, stale mi len povie, ze ide do prace, chodi domov v priebehu dna hore dole domov a do prace, a takto chodi kazdy den, aj cez vikedny, ja nikdy neviem, kedy bude doma. ked je doma, stale nieco robi, v dielni, na zahrade, opravy okolo domu a tak, a mna to uz nebavi, je stale naveny, nebavia ho rozhovory o nicom, chce klud, a ja mu ho nedavam, a to tym, ze mu kladiem privela otazok, a on je unaveny, a zavidi jeho kolegom, ktori pridu domov, a doma maju napecene, upratane a klud, to len ja musim stale rypat so somarinami, vsak vsetko robi predsa pre nas, a ja to buram..

nechapem, co robi pre nas??? mne nezalezi na vyplateni dovolenky, ak ma byt to jedine, co nas spaja, mne nezalezi na opravenej streche, ak je to na ukor vzajomneho rozhovoru o hocicom, nezalezi mi na novej baterii, ktoru chcel vymenit, nezalezi mi na poliatych stromcekoch, ktore polieva hodinu a vtedy ho nemam rusit..a nechapem, kedze moje seky si platim sama, nechapem, co robi pre nas???? ja mam pocit, ze vsetko robi pre seba, pre svoje uspokojenie, a mne vycita, ze robim problemy, a ze sa mam liecit, nechapem,

na co ho mam???

bublinna

Angelika3, manzela milujem, preto som este neodisla, ale citim velku krizu. Manzel ju neciti, on sa citi v pohode, kym nezacnem debatu o nas dvoch. Vtedy zacne vycinat, byt vulgarny a agresivny, ze vsetko kazim. a ma pravdu, manzel sa venuje 5 tim pracovnym aktivitam, ktore su aj jeho zalubou, a ja v jeho zivote zastavam sestinu. Vravi, ze som pre neho vsetko, ale nechape, ze iba v sestinovom case a priestore. citim, ze sa mi vzdaluje, aj ked on to tak nevnima, lebo stale ma co robit. No ak by som ja zase zacala trenovat - robila som aktivne sport, vobec by sme sa nevideli, lebo cely den som v praci a na moje aktivity by som mala cas iba po veceroch a vikendoch, a to by sme sa uz nevideli vobec. Preto som sa vsetkeho vzdala, myslela som, ze zacneme robit spolocne aktivity. akekolvek. no manzelovi sa zapacili jeho uspechy, jeho rastuca dolezitost a skryva to za pracu, a to, ze zaraba, ale ja z jeho zarabania nemam nic, mna nezaujima, ze on si zveladuje jeho dom, a nebavi ma uz tlieskat mu, ako sa mu dari, a poskytnut mu k spokojnosti servis, aby jeho stastie bolo dokonale. On je zabezpeceny, ma aj rezervu na dochodok, ma aj na jeho zaluby a konicky prostriedky, ktore zaraba, ja ho nestojim okrem pizze nic, ale uz ma to nebavi.

je mi to luto, mam strach, a bojim sa dna, ked to ukoncim. dala som tomu cas do konca roka, ak sa nas vztah neposunie do spolocneho zitia, zdielania zazitkov, sudrznosti, tak odidem uplne. je mi z toho smutno, kazdy den si zabalim jednu tasku mojich osobnych veci a odnasam to do mojho povodneho bytu, on o tom nevie, ale pomaly sa stahujem prec. a boli to

Angelika3

Ono keď jeden od druhého stále len niečo vyžadujete, prirodzene vzniká konflikt. Chceš, aby s tebou trávil čas, ale má on dôvod, aby ten čas s tebou chcel tráviť sám od seba? Chceš, aby ťa oceňoval, ale oceňuješ aj ty, to čo pre teba robí?

Bublinna

Winsin, potrebovala som pustiť páru, bola som už spochybnená a nešťastná, ale nechcem to ešte vzdať, manžel sa nechal uniesť úspechmi, mozno aj prechodom a strachom zo staroby, chcem veriť, že sa spamätá, skusim ešte hocičo, ale nepolavim v mojich nárokoch, čo očakávam od partnera, len som potrebovala iný pohľad, či vyzadovanie pozornosti je fakt tak otravné, a dcéra našťastie môže byť v mojom byte, a ja sa mám kam vrátiť, ale nechcela by som ukončiť vzťah, kým verím, že ešte je šanca na záchranu,
a áno, ozajstné problémy sú úplne iné, ja to viem lepšie, ako si vieš predstaviť, preto pre mňa dom nič neznamená, mnohokrát človek musí poznať pády aby si uvedomil cenu výšok

Winsin

Bublinna, ty si sa sem prišla len posťažovať? Lebo keď ti niekto navrhne riešenie, tak nereaguješ, len si dookola omieľaš svoje. Hoci ťa nepoznám, už len z toho čo píšeš mám taký dojem, že musíš byť riadne otravná :D.
A inak, máš predsa len šťastie v tom, že máš (predpokladám) len jedno decko, lebo keby si ich mala viac a každé by sa chcelo "osamostatniť" spôsobom ako tá tvoja dcéra, len potom by si videla čo sú to skutočné problémy! To je dnes nejaký nový trend v osamostatňovaní, že mládež zahlási, že už "chce bývať sam/a" a rodičia hneď prepustia svoj byt? To je potom ľahké byť samostatný! Ale chápem, komu by sa chcelo "bývať" v detskej izbe do 40-tky, kým si niečo našetrí a schvália mu úver, ktorý bude splácať ďalších 20-30 rokov. Tak ti ešte raz radím, nauč dcéru ozajstnej samostatnosti a vráť sa do svojho bytu a na toho hlupáka sa vykašli, nech si aj od rána do večera zvelaďuje ten svoj dom.

azet enemo

ahoj,ja mám doma to isté....žena si žije "svoj " život,vadí mi to,to je jasné...takže viem ,o čom píšeš. všetko pekné sa vytratilo...deti dospeli,a človek sa cíti nepotrebný,preto hladám....a verím,že niekomu nebudem lahostajný .

Bublinna

Zradca, myslíš, že malo šetrím môjho muža? Nestojím ho ani cent, nezaťažujem ho problémami, ani o nich netuší, cez deň mu nevolam, robím bežné domáce práce, vzdala som sa mojich záľub, pretože mi brali čas a muž mi bol prednejsi, v práci som od 8 do 18, domov prichádzam o 19,30, rada navarim večeru, ale očakávam blízkosť muža, zdieľanie, čo bolo nové, ako sme sa cez deň mali, a miesto toho mám podrazdeneho muža, lebo sa s ním chcem porozprávať, a on je urazený, lebo je unavený, a ešte musí poliat záhradu, lebo ja mu nepomaham, ja nemám dosť po celom dni???
A čo ja????? Po celodennej šichte chcem usmievaveho manžela, keďže chodím neskôr domov ako on, aj ja chcem kľud, ale s ním, ináč nemusíme byť spolu, naco

Winsin

Vráť sa naspäť do svojho bytu a nechaj ho, nech si ujasní, čo vlastne chce. Či ty sa tam nemôžeš vrátiť, lebo v ňom býva dcéra, ktorá sa už chcela "osamostatniť"? Urobila si hlúposť, že si byt len tak prenechala dcére. Len tak si jej ho darovala, a teraz nemáš kam ísť. Keď sa už cíti taká dospelá a "samostatná", tak nech sa dohodne napr. s kamarátkami a prenajmú si byt spolu, ak si ho nemôže dovoliť platiť sama. Lebo si myslím, že študentka VŠ naozaj ešte nepotrebuje mať k dispozícii pre seba celý byt. Najmä ak si ho nemá ani z čoho platiť.

zdradca

Kedze som uz presiahol vek 45 rokov mozno som v tvojom veku.
Tak ti poviem len jedno. Nezavidim tvojmu muzovi.
Vy zeny mate tendenciu vsetky rozhovori ako sama pises ,,o nicom,, rozpitvavat. Napr. Ked muz povie. Sesternica ma dieta. Medzi muzmi jasna vec. Maximalna otazka chlapec ci dievca. Stop......
Ked to povie zene,ta zacne. Ako ho porodila? Kolko malo vahu? Na koho sa podoba a xxxxxxx dalsich otazok. Alebo moja zena. Vcera davali v Modre s neba a tam boli pribehy o..............
A kazdy pribeh musime riesit az sa nakoniec Ja osobne citim idiot ze som zabezpecil rodinu,mase sa dobre,nepijem,nebijem ju atd.
No naco. Tak potom presne ako tvoj muz.
Idem radsej vonku na dvor,alebo sa zavriem do dielni.
Ak by riesila nase rodinne zalezitosti, tak ok,som ochotny ju pocuvat. A rozpitvavat blbosti, ktore nemas sancu vyriesit......tak naco.
Ja myslim tvoj muz je uz vo veku kedy by chcel mat klud, je mozno v prechode a co mu nepomaha je zena zo ho otravuje hlupostami.
Najdi si zalubu, skus ho podporit v com robi. A nie iba Ja som v nasom vztahu frustrovana,nestastna,nemilovana atd. Ponorkova choroba.
Ak chces vas vztah zachranit skus navstivit manzelsku poradnu, lebo inac to nevidim ruzovo.

Modeleckaq

Bublina. Úprimne.chces. chudák muž. Chce po práci kľud. Mne by sa tiež nechcelo hovoriť o práci..musíš byť riadne otravná ženska.zi si svoj život tiez. On si svoj zjavne žije.