Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem od manzela privela?

Príspevok v téme: chcem od manzela privela?
bublinna

mame 40+, je to pre kazdeho z nas druhe manzelstvo, spolu deti nemame a vlastne deti su uz dospele, neziju s nami.
mam vsak problem, zda sa mi, ze sme sa odcudzili. manzel mi nerozprava o tom, co robi v praci, nerozprava mi o kolegoch, len prichadza domov podrazdeny, ze ma prace vyse hlavy, a ja vobec netusim, co presne v tej praci robi, nepoznam jeho kolegov, ma nepravidelnu pracovnu dobu, stale mi len povie, ze ide do prace, chodi domov v priebehu dna hore dole domov a do prace, a takto chodi kazdy den, aj cez vikedny, ja nikdy neviem, kedy bude doma. ked je doma, stale nieco robi, v dielni, na zahrade, opravy okolo domu a tak, a mna to uz nebavi, je stale naveny, nebavia ho rozhovory o nicom, chce klud, a ja mu ho nedavam, a to tym, ze mu kladiem privela otazok, a on je unaveny, a zavidi jeho kolegom, ktori pridu domov, a doma maju napecene, upratane a klud, to len ja musim stale rypat so somarinami, vsak vsetko robi predsa pre nas, a ja to buram..

nechapem, co robi pre nas??? mne nezalezi na vyplateni dovolenky, ak ma byt to jedine, co nas spaja, mne nezalezi na opravenej streche, ak je to na ukor vzajomneho rozhovoru o hocicom, nezalezi mi na novej baterii, ktoru chcel vymenit, nezalezi mi na poliatych stromcekoch, ktore polieva hodinu a vtedy ho nemam rusit..a nechapem, kedze moje seky si platim sama, nechapem, co robi pre nas???? ja mam pocit, ze vsetko robi pre seba, pre svoje uspokojenie, a mne vycita, ze robim problemy, a ze sa mam liecit, nechapem,

na co ho mam???

Bublinna

Robím celé dni, platim si zo svojho všetky moje šeky a náklady, stravujem sa za svoje, obliekam sa za svoje, kozmetiku si kupujem za svoje, mám svoj byt, svoje auto, svoj benzín, na naliehanie manžela som sa presťahovala k nemu, moje mesačne náklady s hypotékou sú 1100 eur, tie musím vyrobit, od manžela peniaze nemám, a neprispievam mu na nájom, lebo financne to viac nedám, on nechcel prísť bývať ku mne, ak by som mu mala prispievať, musela by som zarábať ešte viac, od neho som chcela blízkosť, spolupatričnost, zdieľanie, mne nezáleží na jeho dome, ani na novej skrini, tak čo mám z neho?

Pilcuk

Vy ženy ste kurevský nevďačné. Chlap sa ide zodrať, len aby sa jeho žena, partnerka mala čo najlepšie a ženské majú ešte tú drzosť sťažovať si. Keď muž nepracuje, alebo zaraba málo, nespraví všetky práce okolo domu, zas ženy nadávajú, že je ich muž lenivý a neschopný. Niekedy, keď čítam takéto príbehy, som rád, že nemám žiadnú náladovú ženskú na krku.
A čo ty, milá autorka, robíš ty ? Zarábaš toľko, že by si tvoj manžel mohol dovoliť menej pracovať a tým aj menej zarábať ? Dokážeš spraviť veci okolo domu, aby to nemusel robiť manžel a zabiť pri tom všetok voľný čas ? Či ty len doma vysedávaš na zadku, si plná energie, svrbí ťa vagína a čakáš, že sa ti zmordovaný muž bude venovať a splní všetky tvoje túžby, bude s tebou vykecávať 3 hodiny atď. ?