Ahoj.
Dva tyzdne dozadu som absolvovala kompletne lekarske osetrenie, sono, sonografiu, kultivacne rozbory, rozbory krvy, vsetko..po bolestivom moceni a pichani v boku (mala som podozrenie, ze ide o oblicky). Dvaja rozni nezavysli dr mi nic nenasli, dokonca aj moc poslany na rozbor bol uplne cisty a ja neviem, kde hladat problem.
Zapalmi trpim uz od mala (mala som diagnostikovanu zmensenu oblicku nasledkom coho som do svojich 15r bola sledovana nefrologom), momentalne (mam 25) tak cca 5-6x do roka sa vacsinou preliecujem na zapal mocovych ciest. Myslela som, ze aj tentokrat to bude dalsi zapal, pretoze som sa nan zrovna doliecila cca dva mesiace dozadu, avsak lekari mi nic nenasli. Bolest vsak pretrvava, rovnaka, ako pri zapale - bolest pri moceni, niekedy je vacsia, niekedy mensia, najviac bolestive je to na konci. Rano sa casto budim na nutkanie ist sa vymocit, ale nieje to akutne. Oblickove kamene sa neukazali,krv v moci nebola pritomna. Naozaj si neviem vysvetlit, co to moze byt, ci priznak niecoho horsieho, alebo mam len podrazdenu sliznicu. Nemal niekto podobnu skusenost ? Uz to trva dost dlho. Bolesti v boku vymizli, s nicim inym problem nemam, len s rezanim na konci mocenia.
Bolesti pri moceni
Ale je to proste tak, píšeš pravdu, keby som nevidela aj ja zlepšenie, že by som sa necítila lepšie, tak by som si asi nezvykla na pravidelnosť a tieto veci, ale keď mám jasno v tom, že mi pomohol tak nemám prečo váhať :)
- viem, že som dobre napísala, s liekom wobenzym mám osobné skúsenosti, užívala som ho pri problémoch a dnes ho užívam ako prevenciu, takže presne viem, že dá sa na to zvyknúť, je to len o tom uvedomiť si proste aké výsledky, čo všetko nám vie, môže priniesť -
ako sa to hovori? ze zvyk je zelezna kosela, nie? na vela veci sa da zvyknut, najma ked cloveku prinesu do zivota pozitivnu zmenu!!
Klaudusinka ako si napísala a veľmi rýchlo sa dá zvýknúť na užívanie liekov, keď vidíme pri tom užívaní už zmeny, zlepšenia :)
to mnozstvo tabliet, ktore treba uzivat je z isteho dovodu, pre nieco je take mnozstvo potrebne to nie je len tak, ze niekto si nieco zmysel, to telo tolko tych enzymov potrebuje, aby sa v tele zacali diat zmeny k lepsiemu :)
- to je tvoj pohľad na vec, ja som si na jeho užívanie veľmi rýchlo zvykla, je to všetko len o zvyku, kedy si treba tabletky dať, najmä keď vidíš zmeny k lepšiemu, že bolesť a pálenie odoznieva, tak vtedy si na tom dávkovaní proste dáš ešte viac záležať -
Mám proti wobenzymu pár výhrad, ale tieto "nenápadné" reklamné príspevky považujem za trápne. Keď chce firma reklamu, nech si ju normálne zaplatí a hotovo. A mimochodom-stále sledovať, kedy som niečo zjedla, aby som ho neužila príliš krátko pred jedlom či po jedle, to nie je pre mňa, je to mimoriadne nepohodlné. Nehovoriac o tom kvante tabliet, čo treba užiť. Za mňa wobenzym NIE. Nemám naň nervy.
Antilopa máš s týmto liekom nejakú skúsenosť? Pri nejakých problémoch? :)
tieto "rafinované" príspevky oslavujúce Wobenzym na tomto fóre sú až smiešne :-D By ma zaujímalo, koľko Vám za to platia, heh.
maťka áno, cítim sa teraz oveľa lepšie a nechcem myslieť na to čo by bolo keby, som rada jak som momentálne na tom, že už problémy odoznievajú, že už bolesti nemám, že už bez problémov môžem na wc chodiť :) je to všetko veľká úľava :)