Takze lucim sa s vami vsetkymi, dakujem za rady niektorym uzivatelom, no moj zdravotny stav uz dospel do bodu, kedy je jasne ze smrt bude pre mna vykupenim. Rozlucim sa s priatelmi za tieto dni, rodine necham odkaz a uz ma tu nic nedrzi. Prajem vam stastne zivoty plne lasky, naplnenia, vztahov, zdravia a vsetky tie veci co som ja nikdy nezazil, vazte si zdravie , pretoze je to najlepsia vec aku clovek ma.
Nadisiel ten spravny cas
akým spôsobom sa chceš zabit? Tiež už mam niekedy na mále.. ale stale navine ako chudak verím že bude lepšie.. v podstate by som chcel hlavne mat osobu ktora by ma pochopila.. ale každý den si dokazujem že si nezasluhujem niekoho takeho a mojím spravanim (ktore do velkej miery ovplivnuje zdravotný stav) si to len všetko pekne potvrdzujem, ja mam určitu predstavu už ako skoncujem so sebou, zaujimalo by ma na čo si prišiel ty.
este by som mozno na tvojom mieste natocil video na youtube a opisal svoj priblem, mozno by sa ti niekto ozval.
no dobre, pozri sa na to takto- ešte si nevyskúšal tú hladovku, asi ani MMS a ešte tiež monolaurín.
Jedna pesnicka to urcite nezmeni.
ako si povies tak bude, tak to chodi
Aj ja by som chcel zit, ale v tomto schatralom tele sa neda zit iba prezivat zo dna na den a trpiet. Preto je lepsie ked bude NIC ako takto ked je nieco a len trpim.
vieš koľko ľudí by chcelo žiť a ty máš šancu na žitie a takto s tým narábaš. Nerob to.
Preco? Ved vravim zdr problemy to spustili a ked tu dalej budu, tak ina moznost nie je.
Ale neblazni prosím ťa. Aký máš problém? Rozmysli si to prosím a nerob druhým trápenie.