Prečo sú slovenskí muži takí nepriebojní v dobíjaní žien?

Príspevok v téme: Prečo sú slovenskí muži takí nepriebojní v dobíjaní žien?
otazka27

Mám 27 rokov a čo som si stihla všimnúť za dobu od mojích 18 rokov že slovenskí muži nevedia dobíjať ženy pokiaľ im ide o vzťah. Nehovorím o dobíjaní v piatkových či víkendových večeroch keď je to všetko spité a chce sex ale o normálnom nadviazovaní vzťahov bežne.
Prečo keď sa im páči nejaká žena ju nedokážu osloviť, nadviazať komunikáciu, bližšie zpoznať, komunikovať a nakoniec ju pozvať niekam na stretko? Prečo to dokážu mladenci na strednej škole čo sa aj mne stávalo že tam nemali mladí chalani problém ale čím som staršia tak vidím že muži po 25 roku života majú problém zbaliť ženu. Minule sme ja a moje dve kamošky všetky tri sme nezadané rozprávali o tom ako muži nedokážu dotiahnuť veci do konca. Aj keď sa im nejaká páči tak sa rýchlo vzdajú lebo majú sto dôvodov prečo nie.
Pri komunikácii so ženou sa nedokážu ani dívať do očí na čom sme sa všetke tri zhodli. Proste čím ste starší tým u vás tá shopnosť baliť ženu kleslá. Neviete sa ženám dívať do očí, baliť ju, pozvať niekam. A potom sa vyplakávate na forách, pokecoch, facebukoch a iných soc. pičovinkách aké sú zlé ženy a že je lepšie pre vás byť sám a leštiť si doma bambus.
Prečo sa nesprávate ako práví chlapi? Prečo sa nesprávate ako muži v amerických romantických komédiach kde sú muži ochotní vycestovať za láskou naprieč krajinou, kde sú schopní nabehnúť za láskou do idúceho vlaku, kde sú schopní pobiť sa o lásku, kde sú schopní prekaziť svojej tajnej láske svadbu len aby bola jeho, kde sú schopní vykričať pred všetkými ako strašne ju milujú, kde sú schopní všetkého možného len aby ju nestratili.
A Vy? Vy sa vzdáte hneď pri prvých prekážkach, pri prvých sklamaniach.
Čo ste to za muži? Nieste muži činu, ste muži neschopnosti, zbabelosti a hanby. Ste plní komplexov a hrdosti že tá a hentá za to nestojí.
Neviete skutočne milovať.
Nemali by natáčať tie blbé americké romantické filmy lebo skutoční muži nikdy nebudú takí ako americký hrdinovia.
Stratila sa z vás schopnosť baliť ženu. Slovenskí muži sú ako aziati. Bez emocií a vášne. Ste slabí a neschopní. Ste sračky.
Natom sme sa zhodli všetke tri.
Reči, reči ale skutek utek.... z vlastnej skúsenosti viem o čom točím...

Nighthawk

tak prečo tu vypisuješ a sťažuješ sa nám.tak si nejakého nájdi a zbaľ.
nechcel by som ťa mať na krku.ale najprv prestaň pozerať tie americké romány lebo ti úplne prepne.niekedy som rád že som sám a mám svätý pokoj :D :D a to nemusím byť aziat xoxoxoxo

Cherry

Neviem či len slovenskí muži sú nepriebojní. Podľa mňa to je všade a je to na facku. Asi sa to stalo tým, že ženy začali byť prehnane akčné, začali sa doslova chlapom podhadzovať a chlapi proste zleniveli a ešte im aj narástlo ego tak načo by sa snažili? A prečo by mali? To si podľa mňa dnešní chlapi myslia. Ale aspoň lahšie spoznáš toho, ktorý bude naozaj zamilovaný - lebo taký sa bude snažiť tak, že jeho snahu neprehliadneš. A ak nie tak kašlať na neho.

Parker

otazka27 to je tvoj subjektívny pohľad, realita je niekde úplne inde. Ženy sú náročné, pokým chlap nie je na 100% podľa ich predstáv a dokonalý vo všetkom, tak záujem nemajú, muži môžu dobíjať koľko chcú.

Ja tiež nie som nič extra, posledný vážny vzťah som mal pred 8 rokmi, odvtedy ako keby uťalo, pár vzťahov som mal, ale skôr to boli kamarátstva s výhodami. Už sa ani moc nesnažím hľadať, mám niečo po 40tke a single život mi už momentálne vyhovuje viac, ako byť v nejakom vzťahu. Ak sa k niečomu odhodlám, a oslovím ženu za účelom randenia alebo niečo okolo toho, tak dám tomu pár šancí. Ale ak odmietne na nejaký 3-4 pokus, tak potom ju už neriešim, fakt to nemá zmysel a je to len strata času. Ak žena má naozaj záujem, tak nebude chlapa naťahovať.

Ešte relatívne nedávno, keď som skúšal hľadať pomocou jednej zoznamky, tam to tiež nebolo žiadne terno, ale všimol som si tam jednu dievčinu, mohla mať niečo po 30tke, krásy veľa nepobrala, ale na čete neustále pišťala, že ju nikto nechce, že je jej samej smutno a podobné blábolíky. No tak som ju oslovil a jej dopoveď? :)
"Prepáč, nie si môj tip."

OK teda :D tak potom neplač, že ťa nikto nechce, keď aj vo svojej zúfalej situácii máš gule na to, aby si si vyberala.

To je aj odpoveď na otázku, prečo tu máme toľko 40 ročných starých dievok.

blueberryNN

Zaujimave, ze ja som tento problem nemala, smeli aj nesmeli, ked som sa im pacila, snazili sa. Myslim, ze je to vela o tom, ako sa s ludmi bavis Ty sama. Podla mna ich niecim odradzas od toho, aby sa o teba snazili. Ani som nepozorovala, ze by to vekom klesalo. Skor naopak, cim som bola starsia, tym aj viac muzov vyjadrilo zaujem ci to nevzdavali, ani ked ja som ich city neopatovala. Myslim, ze som to cele ovplyvnovala tym, nakolko som bola mila. Skus sa zamysliet nad tym, ci si k ludom mila. Mozno.

Ares-dr

Milá princezná , chýba nie je v mužoch ale v tebe . Porovnávať nás ŠK mužov na základe vymyslených amerických komédii??? Skús zmeniť žáner lebo zjavne ti to škodí a aj tvojim kamarátkam. Skús sa nad sebou zamyslieť a ak si budeš stále myslieť ,že si úplne v poriadku , tak odporúčam si spraviť mini test , oslov niekoho v nákupnom centre , že ako ten dotyčný človek vníma teba ako ženu ...čo z teba vyžaruje,aká energia. Poznám veľa krásnych žien , ktoré sú roky na sociálnych sieťach ,majú krásne fotky , na ktorých pôsobia veľmi sebavedomo a neodolateľné ...no tam to začína aj končí . Aj ony čakajú na muzov , ktorý ich neoslovila len ahoj ako sa máš ...pretože im tak píše denne sto mužov...tak už je to pre nich otravné oslovenie. Muž by mal napísať minimálne slohovú prácu a byť brutálne originálny lebo ahoj ako sa máš ,aký máš deň ...to už je out. Povedz čo robíš ty preto aby si si našla muža ? Cumis na stupídne romantické filmy ,ktoré nemajú s realitou nič spoločné . Choď von , choď do fitka, prihlas sa na nejaké športové podujatie, tanečný kurz,a ak si normálna žena ,sympatická a nenamyslena,prístupná komunikácii s mužom,ten pravý si ťa raz nájde . Teda ak bude spĺňať tvoje vysnene požiadavky a kvality z tých filmov. Treba začať od seba , zjavne ty máš prehnane nároky a čakáš na niečo čo nikdy nepríde. Bola si už v USA? Skús vycestovať a uvidíš, že aj tam sú rovnakí muži , ako sme my tu doma. Keď chces muža , rob niečo preto aj ty . A ak chces nájsť mužov, ktorý neuhybaju pohľadom kúp si permanentku do fitka a ak nevyzeras ako veľryba ,tak si ťa tam už len niekto všimne . No a priloz aj ty ruku k dielu ,nečakaj len na krok muza. Keď niečo nefunguje treba zmeniť vstup , kde chces aby bol iný výsledok. Ak budeš robiť to čo doteraz ,nič nezmenis, nič sa nezmení .

marek1251487

no teta.. neviem.. asi si urobila nieco nespravne skor ty, kedze si stale nezadana. nie ti muzi. tvoj komentar vypoveda skor nieco o tebe, ako o muzoch..

1sandra

Asi im na nich nezalezi, inak by robili vsetko preto, aby ich ziskali. Ak si niet co vazit, niet co ziskat, a ani niet co pre to robit, naco, hlavne ak to o co im ide mozu ziskat ovela lahsie a rychlejsie aj kdesi celkom inde a ani sa nemusia velmi doprosovat. Mozno by sa mali take zeny zamysliet, preco o takych muzoch vobec uvazuju a su ochotne im davat sance., vyckavat a lamat si nadtym hlavu.

Mindless1

Už, keď toľko informácii uniklo do éteru bez akejkoľvek cenzúry, tak už je neskoro, tak už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom, hoci to reálne praktizuje len málokto, tieto "funny" el.magnetické fantazmagórie. Ja si myslím, že sl. muži v dobíjaní žien dobrí sú. Ale obočie si nikdy nemaľujte, prosím, príliš vysoko, potom taký tvor pôsobí príliš prekvapene!!!