Mám 27 rokov a čo som si stihla všimnúť za dobu od mojích 18 rokov že slovenskí muži nevedia dobíjať ženy pokiaľ im ide o vzťah. Nehovorím o dobíjaní v piatkových či víkendových večeroch keď je to všetko spité a chce sex ale o normálnom nadviazovaní vzťahov bežne.
Prečo keď sa im páči nejaká žena ju nedokážu osloviť, nadviazať komunikáciu, bližšie zpoznať, komunikovať a nakoniec ju pozvať niekam na stretko? Prečo to dokážu mladenci na strednej škole čo sa aj mne stávalo že tam nemali mladí chalani problém ale čím som staršia tak vidím že muži po 25 roku života majú problém zbaliť ženu. Minule sme ja a moje dve kamošky všetky tri sme nezadané rozprávali o tom ako muži nedokážu dotiahnuť veci do konca. Aj keď sa im nejaká páči tak sa rýchlo vzdajú lebo majú sto dôvodov prečo nie.
Pri komunikácii so ženou sa nedokážu ani dívať do očí na čom sme sa všetke tri zhodli. Proste čím ste starší tým u vás tá shopnosť baliť ženu kleslá. Neviete sa ženám dívať do očí, baliť ju, pozvať niekam. A potom sa vyplakávate na forách, pokecoch, facebukoch a iných soc. pičovinkách aké sú zlé ženy a že je lepšie pre vás byť sám a leštiť si doma bambus.
Prečo sa nesprávate ako práví chlapi? Prečo sa nesprávate ako muži v amerických romantických komédiach kde sú muži ochotní vycestovať za láskou naprieč krajinou, kde sú schopní nabehnúť za láskou do idúceho vlaku, kde sú schopní pobiť sa o lásku, kde sú schopní prekaziť svojej tajnej láske svadbu len aby bola jeho, kde sú schopní vykričať pred všetkými ako strašne ju milujú, kde sú schopní všetkého možného len aby ju nestratili.
A Vy? Vy sa vzdáte hneď pri prvých prekážkach, pri prvých sklamaniach.
Čo ste to za muži? Nieste muži činu, ste muži neschopnosti, zbabelosti a hanby. Ste plní komplexov a hrdosti že tá a hentá za to nestojí.
Neviete skutočne milovať.
Nemali by natáčať tie blbé americké romantické filmy lebo skutoční muži nikdy nebudú takí ako americký hrdinovia.
Stratila sa z vás schopnosť baliť ženu. Slovenskí muži sú ako aziati. Bez emocií a vášne. Ste slabí a neschopní. Ste sračky.
Natom sme sa zhodli všetke tri.
Reči, reči ale skutek utek.... z vlastnej skúsenosti viem o čom točím...
Prečo sú slovenskí muži takí nepriebojní v dobíjaní žien?
Ja sa skor opytam, ze preco zeny v dnesnej dobe emacipacie a sebestacnosti tiez neoslovia muza, ked sa im paci? Kde je cim dane, ze prvy krok ma urobit muz?
A k otazke - kamosa tak zbalila baba - on si s nou obcas niekde iba tak vysiel, ale bal sa jej nieco viac navrhnut, lebo je to krasna baba a jednoducho si myslel, ze na nu nema, tak cakal, ze nieco zacne ona. Nastastie zacala a uz su manzelia 3 roky. Takze baby neslapte si po stasti - chalanom je to velmi prijemne, ked ich oslovi baba prva a dokazu sa do nej zamilovat ked vidia, ze o nich stoji a velmi im to lichoti.
chlapov myslim, ze sme zmenili aj my zeny :(
Tie najkrajšie a nasladšie čerešne rastú vždy najvyšie na strome tam dozrievajú najlepšie.Keď sa chlapci vyberú natrhať si väčšinou tie čo majú po ruke alebo na ne dočiahnu hneď z prvého konára.Niektorým lenivcom stačia aj tie popadané na zemi,lebo majú strach liezť vysoko na konáre boja sa že by spadli.Nakonec tie najkrajșie a najzrelšie čerešne často zostanú vysoko na strome kde na ne nikto nedočiahne.Tam zhnijú alebo ich vrabce vydzobú.
Bola to metafora pre menej chápavých lebo sa mi stalo že sa ludia čudovali ze to nieje k teme..
Otazka 27, s tvojím názorom v mnohých bodoch súhlasím, ale neodpustím si poznámku:
"Dobíjať ženu" znamená "biť ženu, až kým nezomrie". Takže tvoja téma vyznieva nechcene humorne, aj keď tu ide o čierny humor.
Ale je pravda, že voľakedy muži ženy dobýjali, teraz chcú byť dobýjaní sami a žena si k úlohe budúcej matky priberá ešte jedno veľké decko navyše.
Našťastie to neplatí pre každého.
Zovšeobecňovanie je dobrý spôsob ako vysvetliť blbcom, že čo je asi pravda.
Jooj ako ja nemam rada toto zovseobecnovanie....Vsetci muzi su taki a taki a vsetky zeny su take a take. A tych milion vynimiek je nic, lebo ten co toto tvrdi pozna VSETKYCH na svete :D Nemyslim si, ze muzi a najma ti na Slovensku, nevedia oslovit zenu. Ja s tym naozaj problem nemam. Su rozne povahy, ja som napriklad mala kolegu, s ktorym sme si velmi rozumeli, boli tam velke sympatie, aj kde tu narazka na rande...ale nikdy ma prvu neoslovil a vlastne na to rande ani nedoslo. Az ked som sa nepriamo spytala, co je vo veci, naznacil, ze po 7 rokoch bez vztahu uz ani nevie ci nejaky chce. Zvykol si zit sam, hanbi sa oslovit zenu, lebo nepotrebuje zazit sklamanie, nevie uz dobijat zenu atd atd...takze ak ta niekto nebali, moze mat svoje dovody na to :D Inak som nikdy nemala problem s tym, ze by muzi nevedeli oslovit a dobijat zenu, teda konkretne mna. A je jedno kolko rokov mali, prosto niekto vedel konverzovat viac, niekto menej ale priamo dobijanie bolo v poriadku. Neviem ci nestrielam od boku, ale ci nebude chyba vo vas, baby....Chciet od muzov aby sa spravali ako v americkych filmoch? Vo svojom veku by ste mali vediet, ze zivot nie je americky film :) A mozno ked nebudete mat nerealne ocakavania, tak sa vam aj dobijanie muzov bude zdat ok :) Urcite je velke mnozstvo muzov, co su zblbnuti roznymi facebookmi, tindermi a neviem cim. Vedia, ze ked lusknu prstom, zena padne k noham. A tu je zas problem zblbnutych zien, ze to robia....Obe pohlavia sme si kvit, robime chyby. Tak sa necudujme, ze je to take ake to je. Zahodte vsetky apky, trapky a mapky, zahodte tie debilne mobily. Nech sa muzi spravaju ako muzi a zeny ako zeny...A uvidis ake dobijanie zazijes ;)
Mam 31 rokov a pripad presne aky opisujes.
Nova kolegyna v robote, moc sa mi pacila, a mala dva mesiace do svadby. Neni tomu ani pol roka, co som mal akoze spravit? Hodit jej manzela do studne?
Vycestovat za laskou? Neni problem, sadnem do auta a idem, SK je dost male.
Nedivim sa tym chalanom ktory to vzdavaju, ked ich zeny celkovo ignoruju. Preto su slabi, neschopni alebo sracky? Neviem ako si predstavujes situaciu ked mam napriklad zaujem o zenu ale ona ani nie - neda mi vobec sancu, nechce komunikovat a tak podobne?
Ale vies co? Mam napad, ked sa tolko stazujes, nechaj na seba svoj mail napriklad.. alebo jednej s tvojich kamosiek a uvidime.
Aspon zistime ci to co si napisala ma nejaky zmysel, alebo su to len hluposti ;) Schvalne budem tuto temu sledovat.
A ako som si precital nazory niektorych mladencov tak sa tym zenam ani necudujem.
Mozem ti to povedat z pohladu chlapa. Ked som este zil na SK tak som oslovil viacero zien. Niektore ma uplne odignorovali alebo sa tvarili znechutene ze ich vobec oslovujem. S niektorymi som si dobre pokecal ale ze by mi dala nejaka cislo bola brutalna vynimka.
Ked som to skusal v Nemecku tak ani jedna sa na mna nepozrela znechutene a ani jedna ma neodignorovala. S tel. cislom to bolo tiez sice tazke, ale ani raz som z toho nemal neprijemne pocity.
Cize z toho mi to tak pride ze zeny ale nielen zeny ale slovaci vo vseobecnosti niesu moc dovercivy. Nehovorim ze je to len problem zien lebo je to imho obojstranne. Ked sa niekto odvazi tak je to s velkou pravdepodobnostou dobry debil a preto sa kazdy radsej drzi bokom :)
Vy ženy, na jednej strane chcete aby o vás mali záujem a keď náhodou o vás niekto záujem má tak ho ponížite a spravíte z neho zúfalca... a ešte si budete potom sťažovať.
Vysrať sa na vás z vysoka akurát tak. Prečítaj si po sebe tie sračky čo si napísala a daj si facku :)
Niet sa čomu diviť že o vás chlapi nemajú záujem a kašlú na vás keď sa správate ako sliepky. Vy si myslíte že môžete mať na chlapa milión požiadaviek a chlap musí len robiť to čo vy chcete. Dobre vám tá emancipácia lezie na mozgy...