Prečo sú slovenskí muži takí nepriebojní v dobíjaní žien?

Príspevok v téme: Prečo sú slovenskí muži takí nepriebojní v dobíjaní žien?
otazka27

Mám 27 rokov a čo som si stihla všimnúť za dobu od mojích 18 rokov že slovenskí muži nevedia dobíjať ženy pokiaľ im ide o vzťah. Nehovorím o dobíjaní v piatkových či víkendových večeroch keď je to všetko spité a chce sex ale o normálnom nadviazovaní vzťahov bežne.
Prečo keď sa im páči nejaká žena ju nedokážu osloviť, nadviazať komunikáciu, bližšie zpoznať, komunikovať a nakoniec ju pozvať niekam na stretko? Prečo to dokážu mladenci na strednej škole čo sa aj mne stávalo že tam nemali mladí chalani problém ale čím som staršia tak vidím že muži po 25 roku života majú problém zbaliť ženu. Minule sme ja a moje dve kamošky všetky tri sme nezadané rozprávali o tom ako muži nedokážu dotiahnuť veci do konca. Aj keď sa im nejaká páči tak sa rýchlo vzdajú lebo majú sto dôvodov prečo nie.
Pri komunikácii so ženou sa nedokážu ani dívať do očí na čom sme sa všetke tri zhodli. Proste čím ste starší tým u vás tá shopnosť baliť ženu kleslá. Neviete sa ženám dívať do očí, baliť ju, pozvať niekam. A potom sa vyplakávate na forách, pokecoch, facebukoch a iných soc. pičovinkách aké sú zlé ženy a že je lepšie pre vás byť sám a leštiť si doma bambus.
Prečo sa nesprávate ako práví chlapi? Prečo sa nesprávate ako muži v amerických romantických komédiach kde sú muži ochotní vycestovať za láskou naprieč krajinou, kde sú schopní nabehnúť za láskou do idúceho vlaku, kde sú schopní pobiť sa o lásku, kde sú schopní prekaziť svojej tajnej láske svadbu len aby bola jeho, kde sú schopní vykričať pred všetkými ako strašne ju milujú, kde sú schopní všetkého možného len aby ju nestratili.
A Vy? Vy sa vzdáte hneď pri prvých prekážkach, pri prvých sklamaniach.
Čo ste to za muži? Nieste muži činu, ste muži neschopnosti, zbabelosti a hanby. Ste plní komplexov a hrdosti že tá a hentá za to nestojí.
Neviete skutočne milovať.
Nemali by natáčať tie blbé americké romantické filmy lebo skutoční muži nikdy nebudú takí ako americký hrdinovia.
Stratila sa z vás schopnosť baliť ženu. Slovenskí muži sú ako aziati. Bez emocií a vášne. Ste slabí a neschopní. Ste sračky.
Natom sme sa zhodli všetke tri.
Reči, reči ale skutek utek.... z vlastnej skúsenosti viem o čom točím...

zahon

Zas preco by sa mal muz snazit ziskavat pozornost zeny o ktorej ani nic nevie. Ked pocuvam, alebo citam konverzacie zien, tak su to vacsinou znudene fuchtle, co riesia len nejake uchylne, nepodstatne temy, ze co si ktora oblieka, aky mejkup pouziva a kde bola na dovolenke. Normalne sa s nimi neda o nicom bavit.Rozumovo zostali niekde na urovni zakladnej skoly.
Ak chce niektora byt dobijana, tak doporucujem nech si najdu ozrana za partnera a ten ich bude dobijat aj kazdy den.

Howling

S tou neprístupnosťou našich žien musím len súhlasiť, asi 20x som skúšal náhodne osloviť ženu buď niekde v obchode, v nákupnom centre, v kaviarni a pod. Výsledkom bolo, že asi 50% žien nepovedalo nič a dívali sa na mňa ako keby som z marsu spadol a zbytok len tak medzi zuby, že čo od nich chcem.. Pritom niektoré rady od PUA tvrdia, že 90% žien Ti dá primeranú odpoveď 5% ťa pošle do preč a 5% sa Ti zadarí na dobrú konverzáciu

Nezadany

Tak ja mam take skusenosti, ze ked oslovujem zeny tak sa hraju na nepristupne, povedia nech ich neotravujem, popr. vobec nereaguju. Ked zena nereaguje adekvatne na moje otazky ako ju mam inac dobijat?

kafe

pavolko, je veľa rozvedených chlapov s deckami na krku. Prípadne s už odrastenými deťmi. Ale ty si múdry a také niečo určite vieš. Len si trochu pozabudol.

mravciar

tato piesen vysvetluje spravanie slovenskych muzov
Nedokazu ist za jednou, ale pri prvy nezdaroch hned kukaju po inej, ved naco sa namahat ked sa nukaju dalsie same ze?
youtu.be

DoktorExitus

No tebe musi dobre j3b4ť v tej hlave :D Ty si presne prototyp ženy odchovanej na telke ktorej to sadlo na mozog. Za takou by som sa nenamáhal ani oko otočiť nie že bežať za ňou. Na Vás treba amerických hrdinou čo vas vyprašia poriadne a potom tam hodia kdesi kde po vás ani pes neštekne. Žite dlouze a blaze.

cyklista123

Palo 9 teba tak vidiet na vlastne oci ci si taky krasny, mlady a rujny ako sa vyjadrujes na adresu -nastiek.
Ide sama frustracia z pisme tvojich asi ti musela nejaka zena po 30tke dost ublizit ked na ne tak nadavas a skaredo sa o nich vyjadrujes, za tvojou kritikou sa skryva velke sklamanie
Priznaj ze je to tak, inac je nepochopitelna tvoja zlost co si tu vybijas na tridsiatnicky a styridsiatnicky. Tvoja mamka ma kolko?
Aj na nu mas rovnaky nazor?

zahon

Autorka asi v mladosti pozerala vela romantickych filmov a sadlo jej to na mozog. Nie, normalny muz nema cas zistovat, dobiehat a doprosovat sa za zenou, ktora sa tvari, ze je strasne cnostna a nedostupna. To funguje akurat tak vo filmoch. Ludia uz s priemernym IQ nadviazu komunikaciu, aby zbytocne nestracali cas.

Palo 9

Omyl, každý normálny chlap chce mať pri sebe mladú a čerstvú ženu v rozkvete, o žiadných deťoch reč nie je, tupá hlava...A sprosté sú aj tie staršie a škaredšie...