Mám 27 rokov a čo som si stihla všimnúť za dobu od mojích 18 rokov že slovenskí muži nevedia dobíjať ženy pokiaľ im ide o vzťah. Nehovorím o dobíjaní v piatkových či víkendových večeroch keď je to všetko spité a chce sex ale o normálnom nadviazovaní vzťahov bežne.
Prečo keď sa im páči nejaká žena ju nedokážu osloviť, nadviazať komunikáciu, bližšie zpoznať, komunikovať a nakoniec ju pozvať niekam na stretko? Prečo to dokážu mladenci na strednej škole čo sa aj mne stávalo že tam nemali mladí chalani problém ale čím som staršia tak vidím že muži po 25 roku života majú problém zbaliť ženu. Minule sme ja a moje dve kamošky všetky tri sme nezadané rozprávali o tom ako muži nedokážu dotiahnuť veci do konca. Aj keď sa im nejaká páči tak sa rýchlo vzdajú lebo majú sto dôvodov prečo nie.
Pri komunikácii so ženou sa nedokážu ani dívať do očí na čom sme sa všetke tri zhodli. Proste čím ste starší tým u vás tá shopnosť baliť ženu kleslá. Neviete sa ženám dívať do očí, baliť ju, pozvať niekam. A potom sa vyplakávate na forách, pokecoch, facebukoch a iných soc. pičovinkách aké sú zlé ženy a že je lepšie pre vás byť sám a leštiť si doma bambus.
Prečo sa nesprávate ako práví chlapi? Prečo sa nesprávate ako muži v amerických romantických komédiach kde sú muži ochotní vycestovať za láskou naprieč krajinou, kde sú schopní nabehnúť za láskou do idúceho vlaku, kde sú schopní pobiť sa o lásku, kde sú schopní prekaziť svojej tajnej láske svadbu len aby bola jeho, kde sú schopní vykričať pred všetkými ako strašne ju milujú, kde sú schopní všetkého možného len aby ju nestratili.
A Vy? Vy sa vzdáte hneď pri prvých prekážkach, pri prvých sklamaniach.
Čo ste to za muži? Nieste muži činu, ste muži neschopnosti, zbabelosti a hanby. Ste plní komplexov a hrdosti že tá a hentá za to nestojí.
Neviete skutočne milovať.
Nemali by natáčať tie blbé americké romantické filmy lebo skutoční muži nikdy nebudú takí ako americký hrdinovia.
Stratila sa z vás schopnosť baliť ženu. Slovenskí muži sú ako aziati. Bez emocií a vášne. Ste slabí a neschopní. Ste sračky.
Natom sme sa zhodli všetke tri.
Reči, reči ale skutek utek.... z vlastnej skúsenosti viem o čom točím...
Prečo sú slovenskí muži takí nepriebojní v dobíjaní žien?
Slovenky su podla mna prilis zahladene do seba. Myslia vzdy len na to, ako vyzeraju. Vsetko ine je z ich strany pretvarka. Vsetko prehanaju, saozrejme, ked maju nejakych divakov. Hraju sa na strasne dospele, charitativne, dobrosrdecne, ze miluju zvieratka. Precitaju si dake mudre prislovie a stym sa vsade ohanaju. Ono by to bolo aj dobre mat take vlastnosti, ale na nich je vidiet, ako to strasne prehanaju. Ked vidim, ze sa zena maluje pol dna a stale sa obzera v zrkadle a prhadzuje si vlasy, aby dobre vyzerala z profilu. tak je tazko uverit, ze ju zaujima niekto, alebo nieco ine, okrem nej samej. Z takej dobra partnerka nikdy nebude.
Aj ked fakt zijeme v 21.storoci, mne sa nepaci, ze zeny maju chlapov dobyvat. Mala som kamosa, ktory sa mi raz postazoval, ze uz ma pocit, ze jeho sarm uz na zeny nezabera. Bol privelmi zvyknuty, ze mu zeny same skacu do lona a ked sa mi takto postazoval, bolo to dost asexualne. Take akoby si vazne neveril a pritom bol fesi.
Pre mna osobne je velmi pritazlive ked ma muz zmysel pre humor a vie si aj zo seba vystrelit a pritom pozna svoje kvality. Myslim, ze aj taka zena je je muzom sympaticka. Kolkokrat si take nastajlovane zeny v krci vobec nevsimnu ale skor milu usmievavu tvar s rozcuchanymi vlasmi od vetra. :-)
Nie, nevydrzia, lebo taki potrebuju, aby ich stale niekto balil a hladkal ich ego, pretoze to nie je o ziadnej hanblivosti a zranitelnosti, ale o ich ege, ktore potrebuju mat vacsie a vacsie.
Ak su zraneni, tak len preto, lebo chcu nieco na co nemaju a potom tu nadavaju, ze Slovenky su hlupe a namyslene. Akoze co cakas od vymachlenej, silikonovej kreautury?
Ja vidim ako sa mnohe pekne, ale normalne zeny na muzov usmievaju, bud si ich nevsimaju, alebo prevracaju oci.
Takze tak... taka je pravda, chlapov netreba lutovat. Normalny nema problem oslovit zenu, ktora sa mu paci a normalna nema problem ho k sebe pustit. Staci, ked sa stretne normalny s normalnou.
Slovenski muzi nebalia, to je pravda. Tu v zahranici za mnou doslova utekal typek, aby ma na prechode zastavil a poprosil ci nepojdeme na kavu. To by sa na Slovensku nikdy nestalo.
Ale ja to chapem, slovenski muzi su zraneni a boja sa byt dalej zraneni. Zeny su tiez zranene. Mozno by to vazne chcelo vacsi usmev od zien aby si muzi verili a vedeli, ze zenam je prijmne byt dobyvane. Jasne, ze aj chlapom to je prijemne ale co mam znamych, tak nevydrzia dlho s takou, co zbalila ich.
" kde sú muži ochotní vycestovať za láskou naprieč krajinou "
- toto su tvoje slova, nie moje, takze racionalitu odloz bokom - aj ked osobne ocenujem velmi tuto vlastnost.
Nepoznam ta, nedokazem ti odpovedat na tvoje posledne otazky.
Nechaj svoj mail.
K Slovenkam len tolko na kopci stala pekna vypadala , niezeby neboli pritazlive ale su strasne namyslene a hlupe az drze , kopec mudrich reci z filmov knih ale v hlave piliny. Nedivim sa ze mladenci nemaju snahu balit taketo zeny, nie Damy. V zahranici su zvyknuti na normalnu komunikaciu a nevedia asi ake su Slovenky , asi preto balia .Najst skutocne Zenu na vztah na lasku a do manzelstva je dnes uz asi len zazrak.
Je 21. storočie, prečo by museli baliť výlučne muži ženy ? Navyše, ked sa ženské tvária, ako keby mali v hube exkremnt alebo ako keby boli princezné či kráľovné...Ziadna ženska, aspoň na Slovensku, sa na cudzieho muža ani len trochu neusmejé, len otrča svetu svoj zdutý ksicht a ked už sa zasmeje (najčastejšie pri nejakom vtipe od kamarátky) tak jak bosorka. A to je druhá vec, kto by chcel mať vedľa seba bosorku ? Ženské sa proste v spoločnosti absolútne nevedia slušne správať...
tak s tym poslednym prispevkom si trafila klinec po hlavicke a to doslova. Kvitujem tento prispevok. Super si to vystihla.
Ako pises
namysleni versus nesebavedomi
A s tym staranim sa druhych ludi do vztahov je tiez pravda. To sa stalo mne ked mi dve take pi/e prekazili pekne sa rozvijajuci vztah. Rozpravali mojmu napadnikovi klamstva. Ohovarali pri kazdej moznej prilezitosti az ten debil tomu uveril bez toho aby ma blizšie zpoznal. Tak mu treba, nevie o com prisiel. A zase som aj rada, mat take naivne trdlo vedla seba ktory veri vsetkemu co mu kto povie bez toho aby zpoznal cloveka blizsie.... nie dakujem :-D
A neočakávam nejaké balenie na ulici, to by mi prišlo trošku divné, ak si si myslel že mi ide o to že mi budú muži padať na ulici k nohám tak si na omyle.Mala som na mysli skôr to balenie niekde v spoločnosti. Chodím s kamoškami alebo aj sama na rúzne podujatia, na vernisáže, otvorenia výstav, do divadla, na koncerty, spomienkové podujatia, na besedy, chodime aj na športové podujatia, chodíme športovať, chodíme na turistické podujatia a čo vidím?
Že aj keď sú tam pohľadní muži tak sa k ničomu neodvážia alebo zostane len pri konverzácií a viac nič. Aj keď všetko vyzerá ideálne k ďalšiemu nejakému stretku nedôjde. Buď tí muži s nami alebo len so mnou nenadviažu žiadnu komunikáciu alebo ak aj nadviažu tak tým to končí. Viac sa nevidíme. Mnohokrát mi skladali aj komplimenty počas konverzácie napr. že som sympatická, milá, mám príjemný úsmev ale to už hovoírm skôr o tých starších vo veku cirka 45 a viac rokov.
A prosto vidím že aj keď sa snažíme s kamoškami aby došlo k nejakému kontaktu ako sme vysmiaté, milé, pohybujeme sa v ich blízkosti tak z ich strany nič. Ako muži bez činu. Kamoška hovorila že v amerike keď pracovala istú dobu nemala problém nadviazať s nejakým mužom kontakt, sami sa prihovorili, boli takí sponntánní, uvolnení, sebavedomo dobijali ženu ktorá ich zaujala, nedali sa odradiť ani pri prvom odmietnutí. Vedeli ako na vec. Išli si za svojím. A tu, na slovensku? Tu to vedia asi len muži po 50tke alebo mladíci posilnení alkoholom. Všetci sa tu tvária tak dôležito, tak namyslene, tak naveľa, ja som niečo a mám na viac. Osloví vás žena a už máte strach v očiach že chce vašu peňaženku a heslo na účet. Ste takí zaškatuľkovaní. Vylezte z tej škatule a budte mužmi na pravom mieste.
A čom som za tie roky zistila, necháte sa veľmi do vzťahov ovplyvňovať ostatnými ľuďmi. Veľmi si necháte kecať do výberu partnera, kto vám čo o danej žene povie, hneď všetkému veríte a cúvnete. Ani si nechcete pripustiť že to nemusí byť pravda kto vám čo o danej žene povedal. Necháze si kecať do vlastného výberu a výberu svojho srdca. Ani vo výbere vlastnéj partnerky nieste sebavedomí. Neviete si povedať, mne sa ona páči, vyhovuje mi, milujem ju a nikto ma od nej neodradí. Idem si za hlasom svojho srdca. Prečo by som mal počúvať nejaké tláchaniny iných ľudí o danej osobe keď ju milujem? Prečo by mi mal niekto rozhodovať s kým budem chodiť. Tu nehovorím o rodičoch či súrodencoch ale často o známych a kamartátoch ktorými mi sa serú do života a tvária sa že sú kvázi dobrí kamaráti. Prečo?
Vy ste buď namyslení pre nič za nič alebo nesebavedomí ktorým riadia život ľudia naokolo.
Palo9
ano nájdu sa v mojom veku aj vo veku nad 30 rokov ženy ktoré sú hlúpe. Ale také hlúpe a možno aj viac hlúpejšie nájdeš aj medzi 15-20 ročnými takže sa ma neznaš presvedčiť že to nieje tak. Viem o tom svoje kedže poznám dosť báb aj v tomto veku.
A čo môžem ponúknuť tak podľa toho na akého človeka narazíš. NIekomu lásku a dôveru, príjemné trávenie voľných spoločných chvíľ, porozumenie, riešenie problémov, vzájomné spríjemnenie si života vo dvojici a niekomu možno nič. Veď to záleží od povahy, ako si dvaja ľudia sadnú. Nie každému vyhovieš. Každý máme svoju povahu, niekto je pre nás príťažlivý po fyzickej stránke, niekto po psychickej, niekto po oboch stránkach a niekto ani tak ani tak.
Nemôžeš všetkým ponúknuť všetko a vo všetkom vyhovovať.