Mám 27 rokov a čo som si stihla všimnúť za dobu od mojích 18 rokov že slovenskí muži nevedia dobíjať ženy pokiaľ im ide o vzťah. Nehovorím o dobíjaní v piatkových či víkendových večeroch keď je to všetko spité a chce sex ale o normálnom nadviazovaní vzťahov bežne.
Prečo keď sa im páči nejaká žena ju nedokážu osloviť, nadviazať komunikáciu, bližšie zpoznať, komunikovať a nakoniec ju pozvať niekam na stretko? Prečo to dokážu mladenci na strednej škole čo sa aj mne stávalo že tam nemali mladí chalani problém ale čím som staršia tak vidím že muži po 25 roku života majú problém zbaliť ženu. Minule sme ja a moje dve kamošky všetky tri sme nezadané rozprávali o tom ako muži nedokážu dotiahnuť veci do konca. Aj keď sa im nejaká páči tak sa rýchlo vzdajú lebo majú sto dôvodov prečo nie.
Pri komunikácii so ženou sa nedokážu ani dívať do očí na čom sme sa všetke tri zhodli. Proste čím ste starší tým u vás tá shopnosť baliť ženu kleslá. Neviete sa ženám dívať do očí, baliť ju, pozvať niekam. A potom sa vyplakávate na forách, pokecoch, facebukoch a iných soc. pičovinkách aké sú zlé ženy a že je lepšie pre vás byť sám a leštiť si doma bambus.
Prečo sa nesprávate ako práví chlapi? Prečo sa nesprávate ako muži v amerických romantických komédiach kde sú muži ochotní vycestovať za láskou naprieč krajinou, kde sú schopní nabehnúť za láskou do idúceho vlaku, kde sú schopní pobiť sa o lásku, kde sú schopní prekaziť svojej tajnej láske svadbu len aby bola jeho, kde sú schopní vykričať pred všetkými ako strašne ju milujú, kde sú schopní všetkého možného len aby ju nestratili.
A Vy? Vy sa vzdáte hneď pri prvých prekážkach, pri prvých sklamaniach.
Čo ste to za muži? Nieste muži činu, ste muži neschopnosti, zbabelosti a hanby. Ste plní komplexov a hrdosti že tá a hentá za to nestojí.
Neviete skutočne milovať.
Nemali by natáčať tie blbé americké romantické filmy lebo skutoční muži nikdy nebudú takí ako americký hrdinovia.
Stratila sa z vás schopnosť baliť ženu. Slovenskí muži sú ako aziati. Bez emocií a vášne. Ste slabí a neschopní. Ste sračky.
Natom sme sa zhodli všetke tri.
Reči, reči ale skutek utek.... z vlastnej skúsenosti viem o čom točím...
Prečo sú slovenskí muži takí nepriebojní v dobíjaní žien?
kafe uz len teba 40tnicku s deckami na krku budu volat
Palo 9 .. ty si ale k6k6t !!
Starí kkti ako ty debilko maju radi mladé "nactky" lebo kurva nekurva, normálny chlap nebude šukať s deckom ale so ženou!!!
Apokryft
Trafila si klinec.po hlavicke
Palec hore
Trefne...
Ak je táto téma skutočná, tak zbohom... Stará 27-ročná herka čaká, že sa jej budú muži hádzať pod kolená, ked po uliciach behajú krásne, mladé -nastky. Ked naročnu kurvičku, tak aspoň mladú. Asi preto vas už neoslovuju ako na strednej, lebo ste už tak trochu prestarli. Ako sa hovorí:"Vyberali ste si a aj ste si dovyberali."
Chces chlapa ako z filmu? Dokonaleho? Nebodaj ty sama si dokonala alebo co? Tvoj nazor ti neberiem ale rozhodne s tebou nesuhlasim a nato ze mas 27 takto uvazovat ... hmmm no neviem radsej sa uz nebudem k tejto teme viac vyjadrovat.
Ja som strávil svoje roky slobody s gitarou a mal som a mám lepšiu zábavku, ako keby som riešil vzťahy. Tento môj aktuálny vzťah ma ešte nikdy nesklamal, girarka ma počúva na slovo, neodvráva, nezaťažuje ma tým, že akú kabelku jej treba, lebo žiadnu kabelu jej netreba. Samozrejme, že sa to môže označiť za závislosť alebo za úchylku alebo za nejakú inú pi.ovinu, ale don´t stop, till you get enough.
pretože slovenske ženy stoja za hovno... stetky su to za peniaze idu aj do pekla aj v zahranici sa z nich smeju a maju ich na jendo pouzitie
ja to o svojom napríklad povedať nemôžem, asi to záleží od povahy chlapa a nie od toho či je slovák alebo nie
Nemusi byt problem len v muzovi, ked o zenu nema zaujem a nestoji mu ani za to, aby ju balil. Ja napriklad musim zenu dobre poznat, aby som ju vobec pozdravil, lebo aj to si musi nejako zasluzit a nie len cumiet ako kvargla a tvarit sa dolezito.
tiež si myslím, že táto téma je len pokus o rozprúdenie búúrlivej diskusie.
Chlap dobýja ženu, ktorá za niečo stojí. Ak má žena v hlave nasraté, priťahuje asi čo? Sračky. Uhádla si. Skutočný chlap chce mať vedľa seba lejdy, schopnú, vyrovnanú, spokojnú a nie uzlík komplexov, čo čakááá kedy ju chlap vytiahne z jej nudného života a začne jej robiť program.
Osobná skúsenosť - žijem na Slovensku a mňa chlapi von volajú. Na o bed, na túru... dnes som sa druhýkrát rozprávala s týpkom, čo sa mi prihovoril, vôbec sa nepoznáme, ale bolo to tak príjemné, že sa ozval - všimol si, že chodím na túru opakovane na to isté miesto. Záujem o neho nemám, ale pokecám, prečo nie.