Mám 27 rokov a čo som si stihla všimnúť za dobu od mojích 18 rokov že slovenskí muži nevedia dobíjať ženy pokiaľ im ide o vzťah. Nehovorím o dobíjaní v piatkových či víkendových večeroch keď je to všetko spité a chce sex ale o normálnom nadviazovaní vzťahov bežne.
Prečo keď sa im páči nejaká žena ju nedokážu osloviť, nadviazať komunikáciu, bližšie zpoznať, komunikovať a nakoniec ju pozvať niekam na stretko? Prečo to dokážu mladenci na strednej škole čo sa aj mne stávalo že tam nemali mladí chalani problém ale čím som staršia tak vidím že muži po 25 roku života majú problém zbaliť ženu. Minule sme ja a moje dve kamošky všetky tri sme nezadané rozprávali o tom ako muži nedokážu dotiahnuť veci do konca. Aj keď sa im nejaká páči tak sa rýchlo vzdajú lebo majú sto dôvodov prečo nie.
Pri komunikácii so ženou sa nedokážu ani dívať do očí na čom sme sa všetke tri zhodli. Proste čím ste starší tým u vás tá shopnosť baliť ženu kleslá. Neviete sa ženám dívať do očí, baliť ju, pozvať niekam. A potom sa vyplakávate na forách, pokecoch, facebukoch a iných soc. pičovinkách aké sú zlé ženy a že je lepšie pre vás byť sám a leštiť si doma bambus.
Prečo sa nesprávate ako práví chlapi? Prečo sa nesprávate ako muži v amerických romantických komédiach kde sú muži ochotní vycestovať za láskou naprieč krajinou, kde sú schopní nabehnúť za láskou do idúceho vlaku, kde sú schopní pobiť sa o lásku, kde sú schopní prekaziť svojej tajnej láske svadbu len aby bola jeho, kde sú schopní vykričať pred všetkými ako strašne ju milujú, kde sú schopní všetkého možného len aby ju nestratili.
A Vy? Vy sa vzdáte hneď pri prvých prekážkach, pri prvých sklamaniach.
Čo ste to za muži? Nieste muži činu, ste muži neschopnosti, zbabelosti a hanby. Ste plní komplexov a hrdosti že tá a hentá za to nestojí.
Neviete skutočne milovať.
Nemali by natáčať tie blbé americké romantické filmy lebo skutoční muži nikdy nebudú takí ako americký hrdinovia.
Stratila sa z vás schopnosť baliť ženu. Slovenskí muži sú ako aziati. Bez emocií a vášne. Ste slabí a neschopní. Ste sračky.
Natom sme sa zhodli všetke tri.
Reči, reči ale skutek utek.... z vlastnej skúsenosti viem o čom točím...
Prečo sú slovenskí muži takí nepriebojní v dobíjaní žien?
A s tým, že mladšie ženy sú všeobecne príťažlivejšie, nespravíš nič. Ak čakáš, že ťa niekto bude na ulici baliť, s pribúdajúcim vekom to bude len horšie a horšie a ešte raz, horšie.
otazka27, a čo by mi ponúkla napr. 27 ale aj viac ročná ? Lebo múdrosť to určite nebude, zodpovednosť taktiež nie... Tak ešte raz, čo mi ponúkne tá staršia a rovnako hlúpa ako tá mladá a krásna ?
Ďakujem Vám ľudia za odpovede a názory. Nereagovala som lebo som bola na služobke a práce nad hlavu takže som nemala čas chodiť na nejaké fórum a pravdupovediac nečakala som toľko reakcii. Ďakujem ešte raz. S niektorými súhlasím a s niektorým nie. Ale to sa dalo čakať že budú tu aj také reakcie ktoré ma budú urážať.
Osobe Palo9 by som chcela odkázať len toľko, chlapče zamysli sa nad sebou a svojím postojom k ženám. Tuším si ty písal o nástkach, neviem koľko máš rokov ale ak máš menej ako 25 tak ťa chápem že ťa priťahujú naivnučké a hlúpučké devy ktoré budú skákať tak ako ty pískaš a vieš im popliesť hlavu aby si sa dostal do ich podprseniek a nohavičiek lebo asi len o to ti ide pretože ešte nemajú svoj sebavedomý názor na tvoje správanie. No ak máš viac ako 25 a stále ťa priťahujú takéto žabky tak by asi trebalo navštíviť psychologa lebo to už hraničí s pedofíliou ak takého napr. 26 muža priťahuje 16ročná dievčina. Lebo ak by šlo o vážny vzťah čo môže taká pojašená a neskúsená životom dievčina ponúknuť? Asi len svoje pannenstvo takže skôr o to ti ide u tých dievčat. Toť môj názor.
Ivobrick, čo chceš? Nadviazať so mnou vzťah? Máš zaujem o kontakt? Myslíš že som neskúšala pokec? A predsa som stále natrafila na sexuálnych deviantov ak to mám tak nazvať alebo takých ktorým tiež šlo len o sex ale tajili to zabalené do pekných reči o vzťahu. Ak sa však naša konverzácia rozvíjala každým dňom z dotyčného bolo vidieť že nemal záujem o normálne stretko alebo potom boli taký čo rozprávali o stretnutí ale nikdy z ich strany k tomu nedošlo lebo skutek utek. Takže čo chceš? Budeme si písať? A čo ak si z bohvieakého kúta slovenska a delí nás dialka? Môže byť z toho vzťah? Budem rada ak mi odpovieš.
Možno je chyba vo mne, možno som veľmi racionálna, možno veľmi filozofická a možno sa ma preto muži boja lebo niesom ako ostatné baby v mojom veku, niesom streštená, pojašená, nechichocem sa na každej kvázi srande najmä ak u dotyčného ide skôr o trápen reči a konanie, nesmejem sa len preto aby mal dotyčný dobrý pocit aký je alfasamec že vie každú rozosmiať aj keď je za trapka, netlácham rečami o kravinách ako zvyknú ženy o mejkape, chudnutí, obliekaní, salonoch krásy a pod. A možno to mužoch desí že pôsobíme tak racionálne a nie hlúpo a decky v správani. Možno majú slovenskí muži radšej nahlúple sexuálno poddajné sliepky ktoré sa na nič nepýtajú a urobia všetko čo mužovi vidia na očiach. Možno slovenským mužom stačí že ma žena prsia a zadok (aj keď vidím niektoré... tak asi by daný muž potreboval vyšetrenie u očného), lebo niektoré telesá... no nebudem rozvádzať....
Len toľko k tomu, viac sa mi nechce písať lebo to asi ani nemá význam aj tak sa v jedno nezhodneme :)
Howling nj ja mam podobne skusenosti. Napr si sadnem vo vlaku oproti nejakej a pozera sa na mna ako na debila ze sa s nou zacnem rozpravat. Nehovorim ze kazda ale mam pocit ze toto je na SK standard. Inak nemam nejaky zly nazor na slovakov ale toto som si uz viackrat vsimol. Viac krat som siel vo vlaku Mnichov/Vieden a tam sa fakt dalo pokecat. Raz som siel aj dodavkou Mnichov BA. Tam boli nejaki slovaci a asi traja rakusaci. Ja som sa tam v pohode bavil s dvoma rakusackami a ten jeden sa snazil prehodit par slov so slovenkami a tie boli este nasrane ze sa s nimi bavi a davali ksichty a fakt nevhodne komentare po slovensky stylu "Co chce ten debilko?". Podla mna ked sa s nim nechceli bavit stacilo povedat ze neviem nemecky a bodka. Je to asi tou kulturou. A je to trapne ist 4 hodiny s niekym a mat takyto konflikt.
kafe jj presne takto som spoznal viacero ludi nielen zeny :) jedna mi dokonca bola aj na svatbe. Ako chlap to vobec neberiem tragicky ani najmenej ked sa s nejakou dam do reci a napr si aj myslim ze mam sancu a pozvem ju niekam a ona povie nie alebo ze ma priatela. Ale fakt je ze ked zacne davat ksichty alebo ma odignoruje tak je to dost neprijemne. A to fakt niesom dotieravy clovek. Ked ma niekto neodzdravi alebo sa tvari ze ma nevidi popripade sa nejako so mnou nevykecava tak max pozdravim a uz vobec neriesim. Vecsinou ale ti ludia po takych dvoch debatach pridu sami na poklabosenie.
slecna1209 je muz prezleceny za zensky nick :D a ked si nahodou naozaj zena tesim sa nato az budes stara v 17tich sa lahko mudruje :D mozes si teraz v tomto veku uzivat pozornost muzov co ta budu mat aj tak na chvilku len ako zabavku :) vela stastia... aj tak sa kazdy vrati k tej starej otrasnej manzelke :) 17 rocna mu nema co ponuknut okrem mladosti a sexu... :) potom pojde chlap o dum dal :)
Asi preto, že si sa dostala do veku, kedy väčšina normálnych chlapov sú buď zadaní alebo ženatí, a tebe zostali tí druhí - ktorí majú problém nadviazať vzťah.
Nesúhlasím ani s tým čo píšeš že schopnosť zbaliť ženu s vekom klesá. Ako u koho.
A čo tak trochu sebakritiky? Nie je ani trochu možné, že chyba asi nebude v "neschopných slovenských mužoch" ale vo vašom dokonalom triu?
Otazka27 - tak ako som slubil, vraciam sa sem. Realne to vyzera teraz tak, kedze neodpovedas, ze ty si neschopna, nepozorna. Si to ty, kto nedotahuje veci do konca.
Skus hladat problem najprv u seba, teraz nemyslim toto hlupe forum. A nie hadzat svoje komplexy na inych. Pekny den.
pukyluky- aspon niesu zvraskavené a su mladé plné života a nápadov :)..ale je mi jasné že staršia zrelá žena stým súhlasiť nemôže :)
ze nastky su najkrajsie :D
..Najma dnesne pretucnete su najkrajsie s piercingami v tvari.. OMG.. :D
Toto moze len nastka napisat a palo 9 :D
Akože zakladateľka témy a toto myslíš važne alebo sa tu naozaj snažiš rozprudiť diskusiu na pobavenie?Ty máš 27 rokov a žiješ v takych bludoch?A kde je napísane že automaticky len muž musí osloviť?a ešte taky typ ženy ako si ty kde človek odhadne už len podľa toho čo píšeš aka si...A vieš že čo vyžaruješ to aj priťahuješ?Aká akcia taká reakcia...A máš pomaly 30 rokov tak neviem či si až tak môžeš vyberať..To nič stoho ti tu nepišem v zlom ale pravdivo....Môže sa stať že takým prístupom aký maš si nikdy nikoho nenájdeš...Važne zmen svoj postoj k celej veci lebo budeš zatrpknutá,sama alebo v zlom vzťahu.....A inak to nemáš iný program len s kamoškami rozoberať aký sú chlapi?Čo tvoje koníčky?Či čakáš kedy ti nejaký princ zaklope na dvere a vymyslí ti nejaký program??
Ja mám 17 rokov a nesnívam o žiadnych bullshitoch čo by bolo v mojom veku normálne nie v tvojom..
A Palo 9 má v tomto pravdu že najviac atraktívnejšie sú ..nastky..Rokmi sa krása stráca tak možno je chyba aj vo výzore...
A keď tak veľmi niekoho potrebuješ tak si ho oslov a zbaľ sama toho kto sa ti páči..Aj keď reakcia možno bude negatívna ale život ide dalej....a hlavne maj nejako usporiadaný život a nejaké hobby aby si vedela čo ponuknuť a aby sa dalo stebou aj normálne rozprávať...lebo teraz sa očividne nedá