Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.

Príspevok v téme: Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.
jsppfx

Ahojtte, nie som žiadna zlatokopka, my sa velmi lubime, len mi vadi ten triedny/ekonomický rozdiel medzi nami. Cítim sa blbo ked ma pozve na dovolenku, kde by som si ja nemohla dovoliť ani letenku a budem sa citiť ešte horšie kebyže by mal všetko platiť on. Som z toho smutná a neviem či to mám prijať. Navyše, bližia sa jeho narodeniny a vôbec nemám šajnu, čo mu kupim. Uvažujem nad nejakou knihou ale neviem akú by som zvolila. Čo by ste urobili vy?

grckagrc

Laskavo mi nekradni nick.
Niekedy sa hanbim, ze som chlap, lebo co tu niektori muzi davaju voci zenam je fakt grc.
Mam prachy a uzivam si ich so svojou partnerkou. Nechcem od nej ani cent. Mimochodom je lekarka, nie nejake chuda, co by nemala.
Co mam ist teraz sam na dovolenku, byvat sam, alebo co? :-D prachy si do hrobu nevezmem a chcem si ich uzit a urcite nie sam.
Ti, co na to nemaju, mozete tu do smrti nadavat zenam, alebo si priznat pravdu a makat. Mne do lona zadarmo tiez nespadli. Makal som dlhe roky v zahranici v dvoch robotach, na Slovensku rozbehol vlastny biznis az potom som si hladal vztah, ale nikdy by ma nenapadlo vinit zeny za neschopnost, tazku situaciu a podobne.

Jetotak

Jasnee vsetci ktori na teba reaguju sa v tvojich slovach nasli :D:D Jasnee:D:D Ty si mudry a ti co reaguju su akoze sprosti:D:D Ty kokos to je sila, takehoto psychopata barskde clovek nestretne:D Akoze obranny mechanizmus ked uz clovek nema co povedat a je v hovne tak vsetci su jebnuti len ja som lietadlo:D:D Vsetci na mna reaguju lebo som ich urazil nie preto ze som debil a otravujem vzduch na fore vobeeec:D:D Panecku ty si ozaj riadny psycho toto musi byt aj nejaka diagnoza inak neviem, ale vlastne je to aj celkom smutne..

Tutanchamon_xD

Natálka to konečne pochopila :) zatiaľ je bohužiaľ len jedna :) Teda pochopila to z toho čo som tu už asi dvakrát spomínal, že vždy čakám, že stále znova a znova na mňa reagujú tí istí ľudia čo vždy očakávam.

ToCoUzJe

Nie, Natália sa bude pokrytecky pretvarovať, pritom by všetkých s iným názorom zabanovala a následne sa usvedčovala vo svojej pravde :D

natalia-7

Ahoj Tutanchamon_xD, reagujem na kohokoľvek vo fóre, ak mám na čo reagovať a čo k tomu povedať... Ak sa ale pýtaš na to, či skočím na tvoju hru "urážame sa navzájom", tak odpoveď znie nie :-)