Ahojtte, nie som žiadna zlatokopka, my sa velmi lubime, len mi vadi ten triedny/ekonomický rozdiel medzi nami. Cítim sa blbo ked ma pozve na dovolenku, kde by som si ja nemohla dovoliť ani letenku a budem sa citiť ešte horšie kebyže by mal všetko platiť on. Som z toho smutná a neviem či to mám prijať. Navyše, bližia sa jeho narodeniny a vôbec nemám šajnu, čo mu kupim. Uvažujem nad nejakou knihou ale neviem akú by som zvolila. Čo by ste urobili vy?
Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.
Z moralky, hrdosti a cesti sa nenajes.
Je jedno, ci matrac pre chudaka, ktory ju vyuziva, alebo matrac pre bohaca, s ktorym sa vyuzivaju navzajom :-)
Však mne stačí vidieť aké ženy a Slovensku vyrastajú. Stačí tých pár kačacích papúl typu Kučerenko :D alebo tie pipky z nákupných maniačok alebo z Farmy či Hotel Paradise. Však jednému z toho ide na zvracanie. Všade si myslia ženy že sú neviem čo a hlavne tie pipky v meste čo si dajú na ksycht 10Kg make upu a myslia si, že môžu mať každého na ktorého sa pozrú čo sa im s tou omietkou na tvári aj poväčšine darí. Výstrihy po pupok, leginy zacviknuté v riti, sukne dlhé akurát po ich buchtu a potom, že prečo ich chce každý len pretiahnuť a neváži si ju :D Takéto ženy si hľadajú zámožných chlapov ktorí im dajú všetko čo chcú a potom to aj tak vyzerá :) Slušné ženy sú ale je ich neskutočne málo. Slušné ženy natrafili zase na takých chlapov, ktorí ich majú na háku a podvádzajú ich a slušní chlapi to majú úplne rovnako zase so ženami. Nehovorím o tom, že už mladé 17 ročné pipky pozerajú po 40 a viac ročných chlapoch lebo zase raz sme pritom, že majú u nich pocit zabezpečenia. Ale keď to dievča bude mať za 10 rokov 27 a ten chlap 50, tak som zvedavý či im tá láska vydrží rovnako :D Jednoducho celé zle :D Preto na Pokeci 20-30 ročné baby si hľadaju vzťahy lebo majú deti ktoré im spravili starší chlapi a radšej sa zdekovali lebo už mali svoju vlastnú rodinu o ktorú sa treba starať však :D
Zavist az tak kypi, aha aha :) Ides prasknut od zlosti, ze teba musia zivit rodicia, lebo si neschopny ze? Tak vsetkym pocestnym zenam, ktore este aj vlastny manzel pozve na zmrzku nadavas na fore do k.... a zlatokopiek :D Pritom mne si odpoved na otazku, co nechces do klastora ani nedal :D Ale netrap sa, ani tam by ta nechceli, lebo v klastore sa musi robit a ty by si plackal, ze ti chrbatik odide, malicky chudacik :D
niektorým ľuďom by som sem zákazala chodiť. koho má baviť čítať (alebo minimálne snažiť sa preskakovať) snáď v každej téme zakomplexované urážky voči ženám a následné urážky na dotyčného???
a k téme - kedysi jeden rok som mala finančne náročnejší. jednoducho som na dovolenku nemala. partner ma presviedčal aby sme išli.. že on to zaplatí, nech si z toho nič nerobím. stála som si za tým, že nie - bolo mi blbé aby mi platí dovolenku. celé leto nám bolo ľúto, že žiadne more, ako sme boli zvyknutí... o ďaľší rok sa moja finančná situácia zlepšila a pokojne by som na dovolenku mohla pozvať na oplátku ja partnera (aj mi tak vtedy napadlo, že vidíš, keby minulý rok nevymýšlaš, mohli ste mať o zážitok navyše a z hľadiska financii by si to tento rok dorovnala) => radím ti ísť ! :-) ... vieš, ono je pekné, že nechceš aby ti chlap niečo takéto zaplatil, ale mali by ste tvoriť PÁR (aj keď nepíšeš koľko ste spolu, aký je vážny vzťah atď)... a pár je od toho, že pomaly sa z ja a ty, stáva my. na všetko ste dvaja ;-) .. aj na financie.. nehovorím, že teraz mu zobrať kreditku a ísť na nákupy.. ale uvedomiť si, že je normálne, že občas ťahá jeden - keď začneš zarábať, potiahneš zas ty...
No a? Tak ok kazdy ma inak nastavene hodnoty. Pre zlatokopky su moralka, cest a hrdost na poslednych miestach. Potom sa cudujy, ze sa s nimi zaobchadza ako s handrami:)
No a? Vyuzivali sa navzajom a nie iba jednostranne.
Toľko matracov v jednej téme :D
Aj Vadala s Troskovou sa strasne milovali:)))
Hovorím graf z detektoru a záznam zo spovede .!
No a co, ze sa zavesi na zamozneho chlapa? Asi neni uplny debil a ked jej to dovoli a rozhodne sa s nou uzit peniaze je to jeho vec. Peniaze su na to, aby sa zilo.