Ahojtte, nie som žiadna zlatokopka, my sa velmi lubime, len mi vadi ten triedny/ekonomický rozdiel medzi nami. Cítim sa blbo ked ma pozve na dovolenku, kde by som si ja nemohla dovoliť ani letenku a budem sa citiť ešte horšie kebyže by mal všetko platiť on. Som z toho smutná a neviem či to mám prijať. Navyše, bližia sa jeho narodeniny a vôbec nemám šajnu, čo mu kupim. Uvažujem nad nejakou knihou ale neviem akú by som zvolila. Čo by ste urobili vy?
Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.
Pretiekol ich pohar trpezlivosti, prestalo ich uz bavit nechat sa urazat a zit ako chudery z cistej lasky k vam, za co boli od vas podvadzane, urazane. Tak sa rozhodli si uzivat.
Toto ste z nich urobili vy! Lebo ani tym dobrym, normalnym ste to neverili a urazali ich.
Ovca pekne zhrnula svoju osobu bez toho aby o tom vedela :) typicka chuderka ktora sa rada zavasi na zamozneho chlapa aby mala pocit zabezpecenia lebo sama to dokazat nevie aha aha :)
Kde su normalne, obycajne zeny...
Aj keby to časom nevyšlo bola si skúsila si užila si .Kludne choď a užite si to! Ideš tam koli nemu a sebe.Na všetkých sa vybodni Teraz čo kazdému koho stretneš budes vysvetľovať ze sa lubite ze mu to potom vynahradíš že to myslíš úprimne ze naozaj ze tu je graf z detektora lži a audio záznam zo spovede u farára.Aj tak si ludia spravia svoj záver.Kto ti praje ten to pochopí.Ty mu povedz ako to cítiš a dalej to neomielaj.Povedz to len raz a potom si uzivaj .(Aby si neopomínala do okola ,že ty si to nemôzes dovolit a bla bla )
No a co?
Pozri, bud si uzijes zabavu a prachy bohaca, alebo urazky chudakov. Na Slovensku mas len tieto 2 moznosti. Urazat ta budu tak, ci tak, uz len preto, lebo si zena a preto si podla slovenskych hlupakov automaticky cundra a zlatokopka. Zlatokopka budes tak, ci tak, aj keby si zila s chlapom, co zarobi 500, pozve ta na zmrzku, ci kavu a zaplati ti ju. Uz budes zlatokopka.
Ser na to a GO!!!
Typickú majú Slovenky povesť v zahraničí :D
Keď sa veľmi ľúbite, tak choď a uži si to. Pozýva on, potom je jasné, že aj platiť bude on. Keď budeš zarábať ty, pozvanie opätuješ.
Dalsi zakomplexovany chudacik o ktoreho ziadna nezakopne lebo neni schopny ineho len zakladat tristo tem na fore a revat doma u mamicky do vankusa. Jasne ze su potom obycajne zeny nazyvane zlatokopky ked polovica SK su neschopni chlapi co zavidia druhym. Typicke :D
Dalsia zlatokopka sa pridala so temy ResidentSleeper ale oni tak potom aj dopadnu a plackaju ked ich posle chlap do zadku a vracaju sa naspat s holym zadkom presne tak ako prisli :) Ale chlapi su jednoducho cielavedomi a vedia co chcu. Zaobstaraju si auto, byvanie, dobru pracu a potom sa nanho vesaju zlatokopky lebo vidia, ze budu zabezpecene. Zeny nie su schopne toto vsetko mat ale radsej si budu hladat chlapa co toto vsetko ma a pridu k nemu s holym zadkom. Zeny su ako pijavice :D ked vidia, ze sa da prisat na chlapa, ktory im vie ponuknut buducnost, tak toho rychlo vyuziju bez kuska hanby. A co sa tyka tuto Ovci to je chudera sama o sebe neustale nic nerobi len vypisje ako mladi sedia u mamicky doma. Asi si riesi komplexy, ze iba na takych vzdy natrafila pretoze ju nikdy ziadny iny nechcel :DD
urcite chod :) aby si potom nelutovala ze si presedela celu mladost doma a nic si nezazila ako ja.... keby mozem vratit cas moj zivot by vyzeral uplne inak...