Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.

Príspevok v téme: Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.
jsppfx

Ahojtte, nie som žiadna zlatokopka, my sa velmi lubime, len mi vadi ten triedny/ekonomický rozdiel medzi nami. Cítim sa blbo ked ma pozve na dovolenku, kde by som si ja nemohla dovoliť ani letenku a budem sa citiť ešte horšie kebyže by mal všetko platiť on. Som z toho smutná a neviem či to mám prijať. Navyše, bližia sa jeho narodeniny a vôbec nemám šajnu, čo mu kupim. Uvažujem nad nejakou knihou ale neviem akú by som zvolila. Čo by ste urobili vy?

Frd

Pretiekol ich pohar trpezlivosti, prestalo ich uz bavit nechat sa urazat a zit ako chudery z cistej lasky k vam, za co boli od vas podvadzane, urazane. Tak sa rozhodli si uzivat.
Toto ste z nich urobili vy! Lebo ani tym dobrym, normalnym ste to neverili a urazali ich.

Tutanchamon_xD

Ovca pekne zhrnula svoju osobu bez toho aby o tom vedela :) typicka chuderka ktora sa rada zavasi na zamozneho chlapa aby mala pocit zabezpecenia lebo sama to dokazat nevie aha aha :)

Apokryft

Aj keby to časom nevyšlo bola si skúsila si užila si .Kludne choď a užite si to! Ideš tam koli nemu a sebe.Na všetkých sa vybodni Teraz čo kazdému koho stretneš budes vysvetľovať ze sa lubite ze mu to potom vynahradíš že to myslíš úprimne ze naozaj ze tu je graf z detektora lži a audio záznam zo spovede u farára.Aj tak si ludia spravia svoj záver.Kto ti praje ten to pochopí.Ty mu povedz ako to cítiš a dalej to neomielaj.Povedz to len raz a potom si uzivaj .(Aby si neopomínala do okola ,že ty si to nemôzes dovolit a bla bla )

Frd

No a co?
Pozri, bud si uzijes zabavu a prachy bohaca, alebo urazky chudakov. Na Slovensku mas len tieto 2 moznosti. Urazat ta budu tak, ci tak, uz len preto, lebo si zena a preto si podla slovenskych hlupakov automaticky cundra a zlatokopka. Zlatokopka budes tak, ci tak, aj keby si zila s chlapom, co zarobi 500, pozve ta na zmrzku, ci kavu a zaplati ti ju. Uz budes zlatokopka.
Ser na to a GO!!!

Omen

Keď sa veľmi ľúbite, tak choď a uži si to. Pozýva on, potom je jasné, že aj platiť bude on. Keď budeš zarábať ty, pozvanie opätuješ.

Ovecky

Dalsi zakomplexovany chudacik o ktoreho ziadna nezakopne lebo neni schopny ineho len zakladat tristo tem na fore a revat doma u mamicky do vankusa. Jasne ze su potom obycajne zeny nazyvane zlatokopky ked polovica SK su neschopni chlapi co zavidia druhym. Typicke :D

Tutanchamon_xD

Dalsia zlatokopka sa pridala so temy ResidentSleeper ale oni tak potom aj dopadnu a plackaju ked ich posle chlap do zadku a vracaju sa naspat s holym zadkom presne tak ako prisli :) Ale chlapi su jednoducho cielavedomi a vedia co chcu. Zaobstaraju si auto, byvanie, dobru pracu a potom sa nanho vesaju zlatokopky lebo vidia, ze budu zabezpecene. Zeny nie su schopne toto vsetko mat ale radsej si budu hladat chlapa co toto vsetko ma a pridu k nemu s holym zadkom. Zeny su ako pijavice :D ked vidia, ze sa da prisat na chlapa, ktory im vie ponuknut buducnost, tak toho rychlo vyuziju bez kuska hanby. A co sa tyka tuto Ovci to je chudera sama o sebe neustale nic nerobi len vypisje ako mladi sedia u mamicky doma. Asi si riesi komplexy, ze iba na takych vzdy natrafila pretoze ju nikdy ziadny iny nechcel :DD

danulienkaaaa

urcite chod :) aby si potom nelutovala ze si presedela celu mladost doma a nic si nezazila ako ja.... keby mozem vratit cas moj zivot by vyzeral uplne inak...