Ahojtte, nie som žiadna zlatokopka, my sa velmi lubime, len mi vadi ten triedny/ekonomický rozdiel medzi nami. Cítim sa blbo ked ma pozve na dovolenku, kde by som si ja nemohla dovoliť ani letenku a budem sa citiť ešte horšie kebyže by mal všetko platiť on. Som z toho smutná a neviem či to mám prijať. Navyše, bližia sa jeho narodeniny a vôbec nemám šajnu, čo mu kupim. Uvažujem nad nejakou knihou ale neviem akú by som zvolila. Čo by ste urobili vy?
Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.
A budete sa musieť s tým zmieriť :) mám dva dni voľno a vždy keď mať to voľno budem, tak prídem sem a založím nejakú tému na ktorú mi vždy nejaký idiot odpíše :D o čo sa vždy snažím :D Je jednoduché sa hrať s ľuďmi čo nemajú pevnú vôľu a od ktorých čakám, že vždy zareagujú. Myslíte si aký ste tu všetci múdri, inteligentní ale pritom sa s vami celý čas hrám a vám tu ide roztrhať hlavičky a musíte neustále na mňa reagovať, tak to je ten hlúpy ? :D Keby ste ľudia vyrovnaní so svojimi životmi, tak ako píšete, tak seriete na mňa nech si píšem čo chcem ale v mojich príspevkoch som veľakrát asi trafil vašu osobnosť alebo váš život a dotklo sa vás to, tak vám to nedalo a musíte si rypnúť do mňa lebo už nie je niečo v poriadku :D Čakám na ďalší komentár na mňa od Ovci :D
Už len to, že niekomu zabanujú 2 nicky vypovedá samo o sebe...
Mal som nick Matusisko ale ten mi zabanovali. Potom som mal nick Tutanchamon_xD ale ten mi tiež zabanovali, tak teraz píšem pod tým istým nickom ale len ako hosť a nie registrovaný použivateľ :) A mne je jedno, že si myslíte, že závidím však ja vám nič nevyvraciam :D Myslite si čo chcete to je čisto vaša vec :D
Presne tak, komu co patri, to aj dostane, a dalej bude stretavat take zeny, lebo si to zasluzi. A dalej sa mu nebude darit, lebo je vnutri prehnity a zly clovek. A tak dalej bude na forach grcat hovna do tem, aj taki ludia ziju medzi nami, kto vie, mozno je to aj sused jedneho z nas a ani o tom nevieme, brr :D
Tutanchamon ty kolko mas vlastne nickov? Zasa chodis po temach a urazas ludi? Co ta je do toho, kto kolko zaraba a cim sa zivi? Aj keby mal jej manzel tych 10 aut, aj keby ju zrovna zivil, zavist z teba az tak kypi, ze ti nechce povedat pravdu. Mozes sa aj o zem plesknut, tvoj zivot nikoho nezaujima. Zostalo na teba reagovat par ludi to je vsetko a teba to neskutocne zerie. Tak vyvolavas zvady v temach. Co si asi mysli autorka? Za namiesto fora, kde si ludia davaju rady prisla do kurina. A za to mozu taky ako ty. Fuj.
Grcka, ponúkať erotické služby, až taká svetoborná šikovnosť nie je :D
Tutanchamon, to je naozaj, ale teraz uprimne vazne, velmi smutne, ze nepoznas normalne, dobre zeny....Vies kolko ich mam okolo seba ja? A nielen zeny, aj muzi okolo mna su uzasni, v zivote sa preto neznizim k tomu, aby som "hadzala" muzov ci zeny do jedneho vreca. Holt, asi si kazdy pritahuje do zivota, co mu patri a co potrebuje odzit....A skutocne je to tak, to co sa deje tu na fore, tie otrasne urazky a primitivne reci...to je hrozne. Pride mi to, akoby sa velmi osameli ludia potrebovali nejak socializovat alebo co...a ide im to velmi velmi nestastne
Jetotak ty nosievaš ešte slipky ? Dúfam, že nie po tatovi :D u väčšiny mladých mužov sú to obvykle trenky ale slipky asi nie :D
AHAHHAHAHA dpc toto forum kam speje zavistlivi chlapci zavidia, ze niekto je sikovny a podnika z domu, ze? Vy by ste akurat tak zvladli predavat Avon:))))))
Jetotak, sebareflexia ti očividne nehovorí absolútne nič :D