Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.

Príspevok v téme: Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.
jsppfx

Ahojtte, nie som žiadna zlatokopka, my sa velmi lubime, len mi vadi ten triedny/ekonomický rozdiel medzi nami. Cítim sa blbo ked ma pozve na dovolenku, kde by som si ja nemohla dovoliť ani letenku a budem sa citiť ešte horšie kebyže by mal všetko platiť on. Som z toho smutná a neviem či to mám prijať. Navyše, bližia sa jeho narodeniny a vôbec nemám šajnu, čo mu kupim. Uvažujem nad nejakou knihou ale neviem akú by som zvolila. Čo by ste urobili vy?

Jetotak

Presne pre toto sem nechodia normalni ludia co prispievali pred par rokmi pravidelne a forum upadlo. Pre vase sproste urazky, ziarlivostne hystericke vystupy, komplexy, ktore si vybijate na tych par schopnych ludoch co tu zostali, sprosti trollolloooolovia, ubohe existencie nachadzajuce zmysel zivota v pluti jedu na verejnych forach spoza skla a v reale hovienko v slipoch:)

Tutanchamon_xD

Však jasné tá Ovca má úplne vymr...ý mozog z hlavy. Však tie jej príspevky hovoria jasnou rečou aby jej človek závidel aký má život teda aký jej život pripravil jej priateľ sorry :D :D :D

Tutanchamon_xD

peknych, milych, inteligentnych a sebestacnych zien ??? To si robíš srandu :D a nie TV nepozerám asi už 5 rokov, takže ani neviem čo tam dávajú :)

Ovca pre mňa za mňa nech má tvoj chudák priateľ, ktorý musí žiť s takouto troskou aj desať áut v garáži. Keď na to má, tak nech si ich aj kúpy :) Strašne by si chcela aby som ti závidel ale to som ja nikdy nerobil. Mne je jedno kto čo má v garáži v posteli alebo v peňaženke mňa zaujíma výlučne len môj život :) Takže pre mňa za odsťahujte aj na Malé Divy a kúpte si tam jachtu :)

Ale je jasné, že tvoj priateľ je šikovný lebo zarába peniaze a nemrhá časom na tomto fóre ako ty lebo on zarába peniaze narozdiel od teba :D :D: D

Ovecky

Ty uz mas dobre paranoje chudacik zavistlivy :D Ja sa budem akurat tebe spovedat co ma zivi a comu sa venuje moj manzel no urcite :D Taku nehrali, nie je kazdy ako ty, ze na verejne forum davas detaily svojho uboheho zivota, aby ta kazdy lutoval, keby som sem ja napisala ako zijeme tak prasknes od zlosti a to ti ja neurobim, uz mas ten zivot aj tak dost dodrbkany svojou psychozou :D

Aliss

Tutanchamon, preboha to kde take zeny stretavas? Akoze v ramci prace som prebrazdila cele Slovensko, ale zeny, ake opisujes bud za bieleho dna nevychadzaju vonku, alebo sa pohybujes v spolocnosti, kde sa "zgrupuju". Lebo osobne take ako opisujes som v mestach nevidela :D :D Mozno 2 na xxxxxxxx obyvatelov :D Ani 17 rocne, co vyzeraju na 40....Nemas ty nahodou len take predstavy? Nepozeras vela na Smotanku a podobne srajdy v TV? Lebo ubezpecujem ta, ze tam vonku je dost peknych, milych, inteligentnych a sebestacnych zien. Len treba aj medzi ne chodit :)

Tutanchamon_xD

Ovca mne už chrbát odišiel lebo som robil ťažkú robotu ale ty o tom nevieš z hola nič kedže sa vešiaš na chlapov čo ti dajú všetko čo chceš :D To vie každá pipka :D alebo robíš robotu typu sedíš na stoličke a pilníkuješ si pazúre :D a mna neživia rodičia ty hlupana keďže chodím do roboty :D a hej bývam u mami a ? Aspoň nemusím utrácať všetky peniaze a našetrím si na to čo chcem ale tebe určite ide hlavička do smútku, keď si nemôžeš z výplaty kúpiť ani tričko za 10 € čo ? FNUK :(( :D ale vlastne ty si nato nájdeš chlapa aby ti ho kúpil lebo sama si to dovoliť nemôžeš :D D

Jetotak

Kedysi zeny nerobili vobec, starali sa o domacnost, jedlo, decka. Teraz by niektori chlapi nedbali, aby zenska platila s pomaly o polovicu mensej vyplaty rovnako, co aj chlap. A este aj upratala, o decka sa postarala, navarila, nakupila, roztiahla nohy. A este by jej malo z toho platu samozrejme zvysit na starostlivost o seba, handry, kadernicku atd. No iste:) Najkrajsie na tom je, ze taky solventny chlap tomuto rozumie a ani nepipne, ked ma svoju zenu pozvat na dovolenku. Ale taky co hovno ma sa bude rozkrikovat, a dupat nozickami, ake su zeny zlatokopky, len ked ma babu pozvat na Liptovsku maru dpc:D Zakomplexovani chudacikovia presne tak zavist, nie len na tie zeny, ale aj na tych chlapov, co su schopnejsi a maju viac

Aliss

Aky triedny/ekonomicky rozdiel? Kto ho vytvara? Ludia okolo vas? Na nich sa vykasli. Ak tebe osobne vadi, ze zaraba lepsie, nuz tak sa zdvihni a najdi si pracu, ktora ta bude bavit a budes dobre zarabat. Bolo by mi srdecne ukradnute, co na moj vztah hovoria ludia. Dolezite je, co si myslite vy a ako to citite. Ak ti je tak hrozne luto, ze nieco za teba plati (predpokladam, ze vsetko), no tak sa posnaz a makaj. Potom ho na dovolenku pozves ty :)