Ahojtte, nie som žiadna zlatokopka, my sa velmi lubime, len mi vadi ten triedny/ekonomický rozdiel medzi nami. Cítim sa blbo ked ma pozve na dovolenku, kde by som si ja nemohla dovoliť ani letenku a budem sa citiť ešte horšie kebyže by mal všetko platiť on. Som z toho smutná a neviem či to mám prijať. Navyše, bližia sa jeho narodeniny a vôbec nemám šajnu, čo mu kupim. Uvažujem nad nejakou knihou ale neviem akú by som zvolila. Čo by ste urobili vy?
Pozýva ma na drahú dovolenku. On je starší a solventný, ja študentka.
Co je to za sprosty zvyk obhajobat sa a citit sa ako zlatokopka ked ma baba prachateho? No a? Zavist ludkovia? Zavist? Delite ludi podla tried kde prachac sa nemoze zalubit do chudobnej lebo ta ho automaticky vyuziva a prachacka do chudaka lebo on je isto zlatokop? Sa hned musia hajit pred spolocnostou? Slovensko je uz dobre v pi..:D Najlepsie na tom je ze tu sa citia na fore byt solventni taki co hovno maju jedine dom u mamicky co zdedia ked budu stari chreni inak 500 na vyplatu hlavne ze idu pixovat :D
Vsak normalne chod a uzi si to. Co riesis? Bud rada, ze mas solventneho a stedreho priatela.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
každá zlatokopka začína tému slovami:
"nie som zlatokopka... blaa blaa.."
Neklám samu seba, si celá rozčarovaná z jeho majetku, ktorý neskôr aj patrične využiješ...Keby ti nešlo o prachy, už by si niekoho mala, trebarz aj upratovača...